Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 38 111
  • 758
  •   1
Отговори
# 300
Гюнайдън Нервакова ханъм ефенди, Hug

Тъй като си сайбията  newsm63  на конака в момента, Mоля да запишеш на първа страница срещу 38 епизод - кълване на субове ReBulgary /това ми е партизанското име/ smile3508

Тешекюр едерим, за което!

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 07:06 от Renate60

# 301
  • У Диспансера ...♥♥♥
  Дзак Hug Добро утро! HugПри нас е дъждовно и мрачно,но аз ще цитирам Е.Чолаков "Но въпреки това,не спирайте са се усмихвате" Ренате с това редене на субове,скоро ще трябва с преводача да превеждаме постовете ти  Hug Сайбията на конака,Неврачето Joy JoyВярче,ще ставаме аверски семейства,ми ще свършат парите ни  ми,то никъде ни роли,ни реклами,не сме вървежни като вас,после твоя ще остарее и ние ще ви даваме JoyРелакс,Димчо си взимай си пеете в прекрасния ви свят Whistling

# 302
Hug

Скрит текст:
Двама приятели си говорят за жените си и единия вика:

- Не мога да ги разбера тия жени! Моята помни на коя дата сме се запознали, къде сме се срещнали, какво съм й казал аз, какво ми е казала тя, в кое кафе сме отишли на първата среща и не можеш да си представиш какви неща още! А аз, братче, нищо от това не си спомням!

Другият помислил и казал:

- Виж какво! Ти помниш ли, когато хвана първия си голям шаран?

- Е как да не помня! Беше на язовир Доспат, бяхме отишли петък вечер, 12 април преди 5 години. Петък през нощта нищо не ми клъвна! Чак неделя сутринта видях, че се е закачил, вадих го един час - беше 5 кг! Накрая Пешо влезе с ботушите да го вади с кепчето, щото оня се мяташе така здраво, че мислех, че ще ми изкубне въдицата от ръцете...

- А мислиш ли, че шарана помни?

Joy

# 303
  • У Диспансера ...♥♥♥
Иве Hug,шарани са големи наистина повечето Joy Joy

# 304
Ооооооооооо Иве, Hug Hug ти си цъфнала като афъска посред зима, много си ранобудна къз...
Забърка ли нещо за закуска на домашните? При мен е посред нощ, отивам да спя, че ми окапаха очилата! Айде Гюрюшюрюз!

# 305
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Аз вече не мечтая, не обичам.
Усмивка на лицето не гори.
Всеки ден в живота си прилича,
а онзи странен огън не гори.

Ще си остане в мен оназ' обида,
с която моите мечти уби.
Когато аз от твоя свят си ида,
дали ще можеш да обичаш ти?

Нали ти бях потребна като хляба?
Нали от мен със устните си пи?
За глад и жажда нямаш ти наслада,
светът ми истински с лъжи разби!

Аз знам, че ще забравя любовта ти.
Горчивата обида ще тежи!
Изпълват се бездънните хамбари
в душата ми, със истините зли!

Когато аз от този свят си ида,
фалшиво ли сърцето ще тъжи?
Че истините лесно се прощават,
но не и ,,пълните с любов'' лъжи!

Анета Джурова
  Страхотно е,и го споделям с вас Heart Eyes Heart Eyes

# 306
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Не помня кога за последно ти казах: "Обичам те".
Не помня кога за последно погалих с ръка
косите ти бели, със мъдрост обкичени...
Не зная дали съм добра дъщеря.

Но помня как босичка тичах във парка -
усмихнато гледаше мойта игра.
Мечтаеше с мен - макар да бях малка
ти беше до мен и в смеха, и в плача.

И помня, когато през сълзи премигвах
как нежно поглеждаше в мойте очи.
Във твойта прегръдка утеха намирах,
заспивах щастлива - без страх, без сълзи.

Ти дала си много - не искаше нищо,
мечтаеше само да стана Човек.
И знам, че понякога си плакала скришно
за моите болки - и търсела лек.

Научи ме всички до мен да обичам,
научи ме силна да бъда - дори
когато душата на болка обричам
да не показвам на никого мойте сълзи.

Не зная дали добра дъщеря съм,
не зная дали се превърнах в Човек,
но знам, че съм още дете във душата
и искам във парка да тичам със теб.

Не помня кога за последно ти казах: "Обичам те".
Не помня кога за последно погалих с ръка
косите ти бели, със мъдрост обкичени...
Обичам те, мамо, дори и когато мълча...

Н.ЙОРДАНОВ
  Heart Eyes   Най - грубите думи в живота си чух
там , дето най-малко от всичко ги чаках.
Най - злостно там мачкаха моя горд дух.
И там най-горчивото отвсякъде плаках.

Приех свойта участ и вдигнах чело —
Да бъде — съдбата щом тъй е решила.
И несподеленото с никого зло
превърнах в безмилостна мяра за милост.

Надежда Захариева   smile3501

# 307
Чаатай се обажда Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:

Коя е най-красивата актриса в Турция?
http://magazimedya.com/turkiyenin-en-guzel-ekran-yuzu-kim#comment-387
В анкетата гласувайте за Джейда (2%) или за Хазал (10%). Selen Soyder води с 34%.
Гласувах за Хазал. Peace[/spoiler]

[/quote]

ох като видях Аху и Саба  Rolling Eyes...лелите как му се радват на гласа..а и не само и ми стана тъпо ooooh!...и накрая бай бай Sick....оф малеееееее,не е лесна неговата...да красиво и талантливо но навсякъде е преследван...не може да си живее нормален живот и дори да си намери красавица...тя може да е до него за популярност...да си хваща актриска и да миряса че поне му е познато какво и как е там в тези среди

имам въпросче....наистина ли стават милионери след един такъв сериал,с висок рейтинг??

# 308
Ооооооооооо Иве, Hug Hug ти си цъфнала като афъска посред зима, много си ранобудна къз...
Забърка ли нещо за закуска на домашните? При мен е посред нощ, отивам да спя, че ми окапаха очилата! Айде Гюрюшюрюз!

дааааааааааааа росна прясна ставам в 6 няма делник няма празник...има литъл чаве затова Joy Joy Joy

ей ви нашата закуска ДЖИДЖИПАПА  Mr. Green

като за мен е само кафето..без мляко,стевийка и туй то Tired

# 309
  • У Диспансера ...♥♥♥
Когато синовете пораснат
и тайничко станат мъже,
обаждат се плахо и казват:
"Маме, не чакай днес твойто хлапе!"

И тъжно се свива сърцето,
проблясват в очите сълзи,
пропити със майчина ревност.
Контролът ненужно боли.

Къде е детето, което,
до вчера за ръчица държах?
Май днеска е яхнал крилете
към своя жадуван и истински свят.

Отлитай детето ми, нищо
че мъката в мене расте.
Тя майката тъй е орисана,
гнездо да изгражда, но и път да даде!

Таня Мезева         Cry Cry Cry Като знам ,че това ме чака и от сега ме стяга сърцето Sad

# 310
  • У Диспансера ...♥♥♥

дааааааааааааа росна прясна ставам в 6 няма делник няма празник...има литъл чаве затова Joy Joy Joy

ей ви нашата закуска ДЖИДЖИПАПА  Mr. Green

като за мен е само кафето..без мляко,стевийка и туй то Tired
   Росна,прясна и аз в толкова,ама защото съм на работа,вече 2ро кайфе пия,и това приспивно време не мога да се събудя още  morning kaffeetrmker_2

# 311
Здравейте!

Добро утро и спокойна неделя за всички! Laughing

Човек е това, което мисли в течение на деня.  Ралф Уолдо Емерсън
Затова като начало и днес направете си своя "Програма за щастие" ...
с изборът на правилно умонастроение през деня си ДНЕС!

Програмата на Дейл Карнеги, наречена “ИМЕННО ДНЕС“.
Източник: http://www.verto-bg.com/lichna-evoluciya/programa-za-shtastie/?d … 70853424072265625

Щастлива неделя! Hug

Ренате, Ирка, Иве,  Hug хубав и позитивен ден с хубави и позитивни мисли!   bouquet

Ирка, хубавата поезия създава настроение, благодаря за възможността с предложените стихове от теб!  Hug   bouquet

Моята виртуална програма за добро настроение отново включва сериала  и историята му.
Вчера малко се разпилях из нея, но днес ще се опитам да се задържа само на етапа който виждаме в момента в епизодите излъчвани по БТВ, защото наистина мисля /за себе си разбира се/ че големите отговори се крият в малките неща в случките с героите ни. Те носят причините за всяко тяхно решение, всяка случка с тях сега е следствието на тяхното утре и после.

Много се радвам за Хазал и искам по-скоро да я видя на екран. Харесах я още в Забраненият плод и като визия, и като превъплъщение, може би затова, защото никога не смесвам артистите с техните герои от сериалите.
Предполагам, че Енгин Акюрек е преборил Чаги в категорията за най-красив артист, а не модел, следователно на първо място са актьорските способности, а чак след това идва красотата. Гледах Енгин Акюрек в Каква е вината на Фатмагюл? и смея да твърдя, че притежава огромен талант. Колкото до външната красота, аз лично предпочитам мъже скандинавски тип и изобщо не харесвам мургавите и тъмнооките, но в никакъв случай не бих могла да кажа, че Енгин Акюрек е грозен. Поне аз не го виждам такъв.
Чаатай Улусой също не е мой тип, не мога да отрека, че е много красив и талантлив, но е все още в началото на кариерата си.  Все още е твърде млад.
Не смятам, че Чаги няма вкус за жени, просто не търси сериозна връзка. Има време момчето да се научи на много неща.  
Прави ми впечатление, че в хубавите ни теми напоследък много често присъства думата грозен или грозна: Халил е грозен, Руя е грозна, севгилитата на Хазал са грозни, севгилитата на Чаатай са грозни. Физическата красота ли е най-важното качество според вас? През различните периоди от развитието на човечеството е имало, има и ще има различни критерии и еталони за красота. Всеки човек възприема по различен начин красивото и грозното. Някой може да е красив, но няма да е харесван от всички. Нещо може да е грозно, но винаги ще има хора, на които да им харесва.

MrsPetrova,  Hug
Напълно споделям посоката на мисълта ти! newsm10

И само няколко изречения като допълнение...красотата е чисто субективно усещане. Peace
Един човек/без значение кой и какъв е/е като цяла вселена...от черти, от качества, от умения...
от вероятни възможности.
Да се сравнява е нещо естествено, но да се сравняват хора така както се сравняват предмети е толкова тъжно, особено в света ни днес в който те, предметите превземат не само бита ни, но и ума и сърцата ни...
измествайки не само хората, а и нас самите от собствените ни мисли... Rolling Eyes

Направи ми впечатление нещо много тъжно в този така усмихнат и щастлив момент за двамата, ще споделя по-късно специално за него. Thinking
Няколко думи по-късно и за Санем , Джансу, Левент, Юнал, и още нещо или някой/ако се сетя  newsm78 Joy / както и за поредните знаци от страна на Емир, знаци които Фериха отново пропусна. Crossing Arms

До по-късно... 55 Scatter

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 09:47 от margita9

# 312

абе нещо сте се джафкали...надявам се да не е насериозно ..кво го делите НЕДЕЛИМИЯ ЧААТАЙ...момчето с една може..макс две...туй то Naughty...останалите ще си пишете кой колко и с какво превъзхожда другия....

Crossing Arms

# 313
Добро утро на всички  Hug

Марги  Hug Ирка  Hug Ива  Hug ivva  Hug

Много хубави стихове! Благодаря за сутрешната закуска и кафетата.

Нервакова   bouquet - страхотна тема.

Изтърве ли ви се края, няма догонване вече. Връщам се да чета  Joy  Joy

# 314
Когато синовете пораснат
и тайничко станат мъже,
обаждат се плахо и казват:
"Маме, не чакай днес твойто хлапе!"

И тъжно се свива сърцето,
проблясват в очите сълзи,
пропити със майчина ревност.
Контролът ненужно боли.

Къде е детето, което,
до вчера за ръчица държах?
Май днеска е яхнал крилете
към своя жадуван и истински свят.

Отлитай детето ми, нищо
че мъката в мене расте.
Тя майката тъй е орисана,
гнездо да изгражда, но и път да даде!

Таня Мезева         Cry Cry Cry Като знам ,че това ме чака и от сега ме стяга сърцето Sad
от сега ме боли...гръдната област  Tired....

Общи условия

Активация на акаунт