Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 38 027
  • 758
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Здравейте Hug и благодаря за кафетата, закуските, стихотворенията, и клипчетата.
Най ми харесва Джейда с този й цвят на косата.
Скрит текст:
и на мен много ми допада тази прическа, като цяло, а на нае и отива  Peace
Екстеншъни е изкуствени кичури коса залепени за естествената , нашите фолк диви почти до една са така
Скрит текст:
Ирка, Hugкакво, ще рече, че има екстейшъни?

Е-Толкова си красива.
Ф-Гледам любимият си.
Е-Най-накрая го постигнахме.
Ф-Какво?
Е-Ето ни, виж ни. Заедно сме, разхождаме се, разговаряме, дори не сме се скарали.
Ф-Успяхме въпреки всичко.
Е-Не искам да е така. Винаги казваш-каквото и да се случи. От какво се страхуваш,какво предполагаш, че ще се случи?
Ф-Страх ме е, че ще те изгубя, страх ме е, че няма да ме обичаш.
Е-Нито нещо, което, ще направиш, нито каквато и да е болка, която ще ми причиниш, може да ме спре да те обичам. Нали?
тук доказа че каквато и болка да му причини наистина до гроб ще я обича  Heart Eyes

# 362
  • У Диспансера ...♥♥♥
  На са съ  Mr. Green

# 363
Последно,

моя любима песен Heart Eyes и на фона на Фемир става още по-любима  Heart Eyes Heart Eyes

Дано да съм ви създала поне малко настроение! Twisted Evil

# 364
как може да си в този красив свят  Mr. Green

# 365
  • У Диспансера ...♥♥♥

Е-Толкова си красива.
Ф-Гледам любимият си.
Ф-Какво?
Е-Ето ни, виж ни. Заедно сме, разхождаме се, разговаряме, дори не сме се скарали.
Е-Не искам да е така. Винаги казваш-каквото и да се случи. От какво се страхуваш,какво предполагаш, че ще се случи?
Е-Нито нещо, което, ще направиш, нито каквато и да е болка, която ще ми причиниш, може да ме спре да те обичам. Нали?

Наде,това са пластове коса,пак е естествена,която се пришива към нейната,и на определен период се ходи да подновят шева,защото се разхлабва от миенето,третирането,и да не падне някой пласт когато не трябва Peace

# 366

Скрит текст:

Е-Толкова си красива.
Ф-Гледам любимият си.
Ф-Какво?
тук доказа че каквато и болка да му причини наистина до гроб ще я обича  Heart Eyes

Много силни думи, запомнящи, разтърсващи, показвващи колко е силна любовта му.
Много силен и емоционален момент, тя искаше да му каже в този момент, но отново не можа.... Cry

# 367
Мерси за доуточнението, лелеееее, на какви ли не щуротий се подлагат жените, само и само да изглеждат ослепително, да си съшиват коси!? ooooh!
66
Скрит текст:
К-Какво стана тази вечер човече?
Е-Видях това, което и ти.
К-Емир, говори. Видях Фериха. Дойде на годежа ти.
Е-За какво искаш да говоря?
К-Не знам, говори де. Говори за това, което ти идва отвътре.
Е-И ти видя Ханде, на теб  какво ти идва отвътре!?
К-Какво ми идва отвътре ли? Идва ми да размажа физиономията на човека, който виждам в огледалото.
Е-Аз нямам нищо за размазване.
К-Нямаш нищо за размазване, хубаво. Емир, след 3 години видя Фериха на годежа си и то с онзи мъж. Като видях Ханде се сдържах да не се срутя на земята. Вечерта, когато се сгодяваше за друга жена, Фериха беше пред теб. Кажи ми истината!
Е-Какво да правя? Ето, че я видях, беше с онзи мъж пред мен. Какво да направя?
К-Кажи, че умираш. Кажи, че 3 години беше на крака и живя, но в мига, в който я видя тази вечер се съсипа. Кажи, че си съсипан.
Е-Не съм съсипан и няма да се съсипя. Защо да се съсипвам задари жената, която отначало е създадена от онзи мъж и ми обърна гръб? Няма да се съсипя! Жената, която видях тази вечер не е жената, която сломих, не е моята Фериха. Не познавам жената, която видях тази вечер. Не ми пука какво съм видял.

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 13:07 от Neidjal

# 368
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох не излизам от него и аз  Whistling

# 369
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, мерси за доуточнението, лелеееее, на какви ли не щуротий се подлагат жените, само и само да изглеждат ослепително, да си съшиват коси!? ooooh!
66
Скрит текст:
К-Какво стана тази вечер човече?
Е-Видях това, което и ти.
К-Емир, говори. Видях Фериха. Дойде на годежа ти.
Е-За какво искаш да говоря?
К-Не знам, говори де. Говори за това, което ти идва отвътре.
Е-И ти видя Ханде, на теб  какво ти идва отвътре!?
К-Какво ми идва отвътре ли? Идва ми да размажа физиономията на човека, който виждам в огледалото.
Е-Аз нямам нищо за размазване.
К-Нямаш нищо за размазване, хубаво. Емир, след 3 години видя Фериха на годежа си и то с онзи мъж. Като видях Ханде се сдържах да не се срутя на земята. Вечерта, когато се сгодяваше за друга жена, Фериха беше пред теб. Кажи ми истината!
Е-Какво да правя? Ето, че я видях, беше с онзи мъж пред мен. Какво да направя?
К-Кажи, че умираш. Кажи, че 3 години беше на крака и живя, но в мига, в който я видя тази вечер се съсипа. Кажи, че си съсипан.
Е-Не съм съсипан и няма да се съсипя. Защо да се съсипвам задари жената, която отначало е създадена от онзи мъж и ми обърна гръб? Няма да се съсипя! Жената, която видях тази вечер не е жената, която сломих, не е моята Фериха. Не познавам жената, която видях тази вечер. Не ми пука какво съм видял.

Ами не му пукало,така като почнат да отричат Rage  Подлагат се да,то това си е направо мъчение,ама когато имат желание за дълга коса,а тя иска години и години,за да порасне,аз бях пробвала и е толкова некомфортно,да променяш се на момента,ама така ти тежи,направо ме беше заболял врата,и все имаш чувството че ще падне някой пласт Mr. Green

# 370
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде много хубави диалози,особено като го прекъсна и му каза и аз те обичам,еее разтопих се вече тука  Heart Eyes

# 371
за да ти расте косата по- бързо трябва да ходиш всеки месец  да ти режат връхчетата

# 372
Последно,

моя любима песен Heart Eyes и на фона на Фемир става още по-любима  Heart Eyes Heart Eyes

Дано да съм ви създала поне малко настроение! Twisted Evil

Аз лично се натъжих много...Може би в унисон с времето на вън... smile3518 Не може,не трябваше да има такъв край тази невероятна любов  smile3516 С нищо не заслужихме това сценарийно решение  Weary Защо,защо ни го причиниха Аксой и компания  #Sniper И за тях щеше да е по-изгодно да бяха финиширали серияла, подобаващо...Сега щяха наистина да трупат пари,защото ФЕмирските фенове,щяха да следят с уважение новите им проекти...

KOKUN...

# 373
  • У Диспансера ...♥♥♥
за да ти расте косата по- бързо трябва да ходиш всеки месец  да ти режат връхчетата
  Колкото и да ходиш,за да стане до кръста,трябват годинки Peace

# 374
  Колкото и да ходиш,за да стане до кръста,трябват годинки Peace
е да бая годинки зависи до къде ти е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт