Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 37 928
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
Лудостче,
Скрит текст:
аз ли съм пропуснала продължението newsm78 но писа, че си имала неприятна случка на Българска земя, всичко наред ли е вече!?
Дидиииии,  наесен с песен, ще видим твоята любимка. Надявам се да ми харесат с Чаги като екранна двойка.
Наде от сега ти казвам че на мен няма да ми харесат може би ще търся самотната Йешим в тоя сериал така свикнах да гледам Серенай в образа и в Лалето премазана жена без надежди ще търся Толга до Серенай ,но няма да го намеря със Серенай може да имаха 5-6 сцени свястни ,но си личеше че си има страст и химия.
Серенай е достатъчно добра и мисля че играта и ще ти хареса ,но като двойка незнам в началото ще ми е трудно  ooooh!

Диди,напълно те подкрепям  Peace
Знам ако не друго Йешимките се подкрепяме  Mr. Green Hug Hug Hug

# 721
  • У Диспансера ...♥♥♥
В заключение ще кажа като миските "световен мир" и че времето ще покаже кой прав - кой крив.  bouquet
Анандъмна всички,и бог да ви пази Joy Joy Неви Hug тая Гиземка ще внесе смут в темата,ади дур и казвам аз  Joy Joy

# 722
Ани,
Скрит текст:
и аз имах такова усещане, ама кво да правиш, това от друга страна са рейтингови актьори, виж, че други сериали, с друг каст май не потръгнаха. Така че пак Стефан ше е локомотивът и тнт, но пък фабулата любопитна

# 723
Марги,
Цитат
нужно е само малко повече обективност
съжалявам, ама не мога да се съглася, че когато харесваш или одобряваш си "обективен", а когато не одобряваш си "необективен". Някак си не е справедливо.
Аз затова, ако обърна внимание, те попитах дали харесваш Гизем като Муазес. Ми тя и в този филм е доста посредствена /мое мнение естествено/. Направих си труда, а и от любопитство, да изгледам няколко серии. Смея да кажа, че впечатлението ми не е само от ПЕ.
А в добавка ще напомня, че приех спокойно партньорките на Чаги в АОрли например. Ми как да кажа, че Еркин Тюркмен или Йозге са некадърни?

Неви, моля, моля, написах обективност в иначе субективното лично мнение...за субективността, спор няма Naughty
Неви, нали знаеш, че когато търсиш...винаги намираш...та и вие за Гизем...нейната работа като във вица за Зайко и цигарите...и да пуши и да не пуши...все бой... Joy Joy Joy Wink

Ако се впрягам и паля за Гизем, Wink то е защото намирам това отношение като в нейният случай за модел и към други артисти, /че и цели сериали/ "модел"  на зрителите-фенове, ами те не гледат като зрители, а като специалисти-критици  #Crazy Joy ...та затова, не за друго, мен принципа ме кара да имам позиция, не Гизем в случая. Peace Grinning

Предлагам темата "Гизем" да я архивираме...за сега  Wink...друг път пак ще я нищим, става ли? Hug

# 724
Ьуууу Петрова, най-грозните ли търси умишлено  Mr. Green
Неви за мен локомотива е Ачко  Heart Eyes

# 725
Ирка, вярно е, че поне в едно я бива Гизем - да буни духовете и да не сме равнодушни към нея. Пък ся дали я харесваме или не, гледай що редове се изписаха Joy

# 726
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Лудостче,
Скрит текст:
аз ли съм пропуснала продължението newsm78 но писа, че си имала неприятна случка на Българска земя, всичко наред ли е вече?!?
Дидиииии,  наесен с песен, ще видим твоята любимка. Надявам се да ми харесат с Чаги като екранна двойка.

ааа не си изпуснала сега ще ви напиша.

Скрит текст:
Значи кацам на родното летище и проклетите автобуси който трябва да ги забранят със закон те взимат и спират пред паспортен контрол така автобуса спира и къде спира пред дупка , каква дупка яма направо. И тъй като имаше невероятната опашка на паспортно аз поглеждам опашката а не асфалта и пропадам. Кълча си зверски глезена по точно сядам на него адска болка реших,че съм го счупила една жена ме вдига с думите има огромна дупка много ли се удари. И точно ме вдигна и една жена падна след мен. Много се удари и тя. Радвам се,че никой не падна върху мен защото щеше да е много лошо. Разочарована съм как може да има така яма там от уплахата не снимах дупката. Трети ден съм с надут глезен вече син болката изчезна,но подуването и неудобството си останаха както и неприятния спомен. Добре дошли в ада на дупките в България. Даже сега съм с краче нагоре и си го гледам надуто. Дойдох да си върша работа и го товаря не може да спадне отока.

# 727
  • София
Компанията, не се карайте за дребни неща. Днес се опитвах да направя колаж за фенките и антифенките на Гизем Караджа. Искам да конкурирам г-жа Татарова.
Ако щете ме бийте, но от Гизем ще стане велика актриса, когато аз стана ядрен физик.

Неее не се караме, няма такова нещо  Hug Hug Hug

Twisted Evil Съгласна съм за Гиземката  Joy Joy Joy  Mr. Green

# 728
дано да е за добро!

Joy Joy Joy

# 729
Лудостче,
Скрит текст:
аз ли съм пропуснала продължението newsm78 но писа, че си имала неприятна случка на Българска земя, всичко наред ли е вече?!?

Скрит текст:
Значи кацам на родното летище и проклетите автобуси който трябва да ги забранят със закон те взимат и спират пред паспортен контрол така автобуса спира и къде спира пред дупка , каква дупка яма направо. И тъй като имаше невероятната опашка на паспортно аз поглеждам опашката а не асфалта и пропадам. Кълча си зверски глезена по точно сядам на него адска болка реших,че съм го счупила една жена ме вдига с думите има огромна дупка много ли се удари. И точно ме вдигна и една жена падна след мен. Много се удари и тя. Радвам се,че никой не падна върху мен защото щеше да е много лошо. Разочарована съм как може да има така яма там от уплахата не снимах дупката. Трети ден съм с надут глезен вече син болката изчезна,но подуването и неудобството си останаха както и неприятния спомен. Добре дошли в ада на дупките в България. Даже сега съм с краче нагоре и си го гледам надуто. Дойдох да си върша работа и го товаря не може да спадне отока.
еее съжелявам много тъпа случка...дано скоро мине  Hug

# 730
Марги "Световен мир", тя си прави кефа в Ню Йорк, аз тука си развалям настроението и се дърпам с вас. Край. Хазал и Чаатай форевър!
Ако може да участват в по един сериал всеки сезон и все заедно. Пък нека ми омръзнат!

Ани,
Скрит текст:
ми той палавник Ачко, ти си по лошите момчета....ааааа Бай Стефан е доайенът!

# 731
Аууу, толкова много се занимаваме с Гизем, сякаш тя е по - важна от Хазал в този сериал... Rolling Eyes колкото и да си пишем тука АФК е дело на Хазал и Чаги и другите артисти от първите два сезона, а трети сезон си беше провал... ooooh!
Звезде права си, не отричам това, дори и псевдоприятелките на Хазал от сета на сериала го казаха та дори и да лицемерничат, та аз ли да го отричам, но се върти, суче и все Гизем е на прицел и това няма край. ooooh! Не разбирам какво общо има тя с АФК та все се споменава и то как.....!?  Rolling Eyes

# 732
  • София
Лудостче,
Скрит текст:

Скрит текст:

А тук мога да помогна, специалистка съм по глезени и колена  Mr. Green Трябвало е веднага да си вземеш от апреката рута и арника, хомеопатични са, мен са ме вдигали за 1 седмица, а бях с разтегнати връзки на глезена  Peace  Ще мине  Hug

# 733
Лудосче и аз съжалявам за случилото ти се. Пробвай
Скрит текст:
затоплящ компрес с риванол, от личен опит

# 734
В туита Юсуф пише

Hazal винаги стоят зад теб, има милиони, които се гордеят, в съпортър!
той да беше само ЮсуФ,всички това пишат,и страница да я подкрепят вече има Peace
Моля дайте линк към фейса,
Направи ми впечатление, че Юсуф в twitter много подкрепя Хазал, има снимки и дори TWEET
O Dear!
Супер, вероятно и в реала е пич, както в АФК, Хазал подкрепи Ча в наркоаферата, кЪде е той сегааааааааа НЕРДЕ СИ ЧААААААААААА.

Общи условия

Активация на акаунт