Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 38 018
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, вярно е, че поне в едно я бива Гизем - да буни духовете и да не сме равнодушни към нея. Пък ся дали я харесваме или не, гледай що редове се изписаха Joy
Направо ме смаяхте,аз за нея повече от два реда не и отделям,едни я харесват други не,едни и дават шанс,другите не искат да я виждат,еми ние сме от вторите,какво да се прави,не ни идва присърце и това си е Peace

# 736
А този Ерол Кьосе журналист ли е?

# 737
  • Стара Загора
Пак ли пропуснах линка за новата тема   newsm78   

# 738
Гледам, че сте обсъждали облеклото на Хазал в сериала. И аз съм на мнение, че я обличаха като някакво дрипла, повлекана, без вкус.

Скрит текст:
От какво съм направена, знаеш ли?
От солени морета и вятър.
От снежинки, от пясък, от люляци
и от тъжния дъх на Луната.
От съня, който слиза в очите ти.
От копнежа за обич. И слънцето.
От мъгли и от думи на притчи.
От гласа на дъжда по разсъмване.
От уюта на старите къщи.
От вкуса на череши и вино.
От ръцете, които прегръщат.
И от чая във скута на зимата.
От крайбрежния шум на алеите,
от очите на морските фарове.
От тревите на пролет, зелените.
И от летния пясъчен замък.
И съм станала себе си, някак си.
Всяка кръпка ме прави различна.
От това съм направена, знаеш ли...
Ако искаш - така ме обичай.

caribiana

Heart Eyes Peace Много хубав стих.

Капризче,  Hug честита нова премяна, сега те забелязах.

Манка,  Hug благодаря ти специално за стиха на Десислава Церовска /Звезда Христова/ "Звездна приказка" и за Х. Букай, мой любим автор.  bouquet

Снежи,  Hug още един прикрасен колаж, както винаги.
Много ми харесват колажи, които правиш  Heart Eyes
Ставаш все по-добра! Поздравления!  newsm51

miss-sunshine , Галя, това че не я харесвате , не значи че не става за актриса,
след като има хора които се заемат с обучението и явно са преценили , че става
след като и дават роли пак преценят , че става
и аз на я харесвам особенно, но пък не съм филмов критик, не разбирам от актьорско майсторство , че така смело  да твърдя дали става или не става
мога да твърдя дали ме грабва с играта си в определен сериал или филм, но да  давам оценки не бих
smile3501 newsm10
И аз не я харесвам, нещо ми е безлична, не можа да ме грабни, така както Фериха направи още с първата реплика...Безлична ми е....Нямам нищо против нея...просто не ми харесва как игра...Може да е талантлива, просто не ме докосна по-никакъв начин, нямаше я тази магия, химия, привличане...

Лудосче и аз съжалявам за случилото ти се.

# 739
Вярвам, че всяка несполука в живота е за добро... Вярвам, че не съм загубилa, когато съм запазилa човешкото и любовта в себе си... Вярвам в мечтите си, дори да съм изгубилa вяра в хората... Вярвам, че има справедливост, но не сега... Вярвам в доброто и в искрените очи, които не всеки вижда или иска да види... Вярвам, че когато съм дал дори и частица от душата си, не съм живялa напразно... Вярвам, че истинското богатство се крие в щастието, а не в материалното...

А аз вярвам, че въпреки всичко сме най готината компания , затова заповядайте в
 новата юбилейна 70 тема Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=714054.0

# 740
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Благодаря ви много
Скрит текст:
мажа се с воларен. И от леден комрес спада и като го вдигна малко на високо поспада. Много се ядосах на шофиора как може да спре точно там и не може да не знае като шофиорите са едни и същи от 4 години.Поне аз от както летя а може и да не са сменями с години преди това. Жената която падна след мен беше по възрастна и си разби носа май. Направо си е за разправия ама наистина не ми се занимаваше. Чух за реванол и от друг човек може да пробвам ...дано да ми спадне поне малко преди да си замина много е неприятно, Как не се сетих да ви питам какво да го правя още като се случи...  Hug  Blush

# 741
Дидушче, ти щом си я гледала твоята любимка в друг сериал може и да ти е трудно, и неприемливо да я гледаш с Чаги в друг образ, но това е обяснимо, за разлика от мен например живот, и здраве, която, ще я видя за първи път в роля.
Лудостче,
Скрит текст:
дано скоро отшуми , но спомена за родното ooooh! дълго, ще те съпътства.

# 742
Лека на всички и стига с Гизем давайте АФК. Hug Hug Hug Hug

# 743
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лудостче,
Скрит текст:
аз ли съм пропуснала продължението newsm78 но писа, че си имала неприятна случка на Българска земя, всичко наред ли е вече?!?
Дидиииии,  наесен с песен, ще видим твоята любимка. Надявам се да ми харесат с Чаги като екранна двойка.

ааа не си изпуснала сега ще ви напиша.

Скрит текст:
Значи кацам на родното летище и проклетите автобуси който трябва да ги забранят със закон те взимат и спират пред паспортен контрол така автобуса спира и къде спира пред дупка , каква дупка яма направо. И тъй като имаше невероятната опашка на паспортно аз поглеждам опашката а не асфалта и пропадам. Кълча си зверски глезена по точно сядам на него адска болка реших,че съм го счупила една жена ме вдига с думите има огромна дупка много ли се удари. И точно ме вдигна и една жена падна след мен. Много се удари и тя. Радвам се,че никой не падна върху мен защото щеше да е много лошо. Разочарована съм как може да има така яма там от уплахата не снимах дупката. Трети ден съм с надут глезен вече син болката изчезна,но подуването и неудобството си останаха както и неприятния спомен. Добре дошли в ада на дупките в България. Даже сега съм с краче нагоре и си го гледам надуто. Дойдох да си върша работа и го товаря не може да спадне отока.
Лудосче,ако не беше толкова тъжно,щеше да е смешно,идваш си и веднага,нагледно ти се показва къде се намираш ooooh!

# 744
Mrs Petrova това деде Ерол се води май светски коментатор. Дет не го сееш, там не никне. Вършее из едно предаване предимно, с някаква патка в заглавието, ама да не те въведа в заблуждение. Туй човече е с такава смехотворна визия, че ум да ти зайде. И непрекъснато си пише точки, критикувайки Хазал, затова го ненавиждам. Но не отричам, че в аферата с Беррак кашкавала - зае принципна позиция и разкритикува Чаги.

# 745

Лудостче,
Скрит текст:

Скрит текст:
Права си а самолета имаше повече Холандци добре ги посрещаме ама какво да се прави аз си знам къде съм си и се радвам,че е по малкото зло.Сега чакам някой хубава случка след лошото трябва да ми дойде нещо хубаво така си мисля  
Peace

# 746
Компанията, не се карайте за дребни неща. Днес се опитвах да направя колаж за фенките и антифенките на Гизем Караджа. Искам да конкурирам г-жа Татарова.
Ако щете ме бийте, но от Гизем ще стане велика актриса, когато аз стана ядрен физик.

Петрова.  Hug Колкото повече,толкова по-добре...за малко да тЪ пропусна,кат' видях Гизем,ама добре,че не го сторих...бях фалшиво подведена от мимолетния си поглед...Не ми харесва Гизем...дано успее,ама аз няма да я гледам.Така правя и с Берен...старая се да я избягвам...Сори...лично мнение!

# 747

ааа не си изпуснала сега ще ви напиша.

Скрит текст:
Значи кацам на родното летище и проклетите автобуси който трябва да ги забранят със закон те взимат и спират пред паспортен контрол така автобуса спира и къде спира пред дупка , каква дупка яма направо. И тъй като имаше невероятната опашка на паспортно аз поглеждам опашката а не асфалта и пропадам. Кълча си зверски глезена по точно сядам на него адска болка реших,че съм го счупила една жена ме вдига с думите има огромна дупка много ли се удари. И точно ме вдигна и една жена падна след мен. Много се удари и тя. Радвам се,че никой не падна върху мен защото щеше да е много лошо. Разочарована съм как може да има така яма там от уплахата не снимах дупката. Трети ден съм с надут глезен вече син болката изчезна,но подуването и неудобството си останаха както и неприятния спомен. Добре дошли в ада на дупките в България. Даже сега съм с краче нагоре и си го гледам надуто. Дойдох да си върша работа и го товаря не може да спадне отока.
Лудосче,ако не беше толкова тъжно,щеше да е смешно,идваш си и веднага,нагледно ти се показва къде се намираш ooooh!

Ами да вчера на женска вечер момичетата ме базикаха,че трябвало да ми се напомни,че съм си кацнала в Бг и тук дупките са навсякъде   Laughing  Mr. Green А майка ми сто пъти каза да си гледам в краката  Laughing

# 748
айде де   newsm68 newsm44

Скрит текст:

Heart Eyes newsm68 newsm44

Лудосче,
Скрит текст:
много неприятна случка,бързо да минава.
За Гизем да  си кажа и аз мнението - не ми харесва като визия  и от клиповете,които гледах от ПЕ  не ми харесва  и като  актриса.Похвално е това,че иска да учи.Но за тази професия се иска и талант.Лично  мнение изразявам.
Юсуф  изглежда  много точен човек.Подкрепя талантливата Хазал.

# 749

Лудостче,
Скрит текст:

Скрит текст:
Права си а самолета имаше повече Холандци добре ги посрещаме ама какво да се прави аз си знам къде съм си и се радвам,че е по малкото зло.Сега чакам някой хубава случка след лошото трябва да ми дойде нещо хубаво така си мисля  
Peace
Лудостче, Hug ще се оправиш мац  Peace

Общи условия

Активация на акаунт