Отговори
# 615
Добро утро, красавици!

Сонка, събудих се с мисълта за теб, снощи не дочаках новините. Пред труден избор си поставена, хубавото все пак е, че видимо беби е наред, а е и желаната мома. Може би трябва да се консултираш със специалист по амниоцентеза, защото те все пак правят това ежедневно и ще може най-добре да ти разясни риска. Каквото и решение да вземеш, вярвам, че ще бъде правилното и в крайна сметка ще бъдеш щастлива мама на девойка. Бъди силна и много спокойствие ти пожелавам, за да направиш трудния избор.  Hug  Praynig

Аз пък както никога нямам какво да споделя тази сутрин  Joy Радвам се на слънчевото време и потривам ръце за разходка.

Ани, мерси за линка, много полезен ми се вижда, дори да не успява човек да го спазва стриктно, все пак виждаш с какво е добре да разнообразяваш.

Хубав и успешен ден!

# 616
  • Gone with the wind
Сонка, решението е трудно и каквото и да решите ви стискам палци. Все пак бих се консултирала и със специалист, който прави амнио, за да чуя и неговото мнение. 

# 617
  • Пловдив
Добър ден, мамчета! Днес в Пловдив грее слънчице и на мен ми е пролетно. Ще ида по магазините малко, че и ММ почива.
sonka, много трудно решение трябва да вземеш. Не вярвам при специалисти, които правят амниоцентеза всеки ден, рискът да вкарат някаква инфекция вътре да е голям. Въпреки всичко, тя дава най-точна представа дали бебето е здраво. От друга страна, на мен ми се струва, че късният БХС ви е изиграл лоша шега. Стискам палци всичко да е наред и да си гушкате здраво момиченце.
Честити пишльоци на мамите с прегледи вчера. Дайте сега синя вълна, че аз другия месец да хвана последната розова Mr. Green.
Момичета, вие с какви климатици сте? Правя проучване, че трябва да купувам.

# 618
sonka, успех, мила!  Hug Послушай сърцето си и съм сигурна, че ще вземеш правилното решение, каквото и да е то! Съвети много, но ти си майката и знаеш най-добре какво трябва да се направи, а ние сме с теб! Ако ти е по-леко да споделяш ние сме тук и ще те изслушаме, стискам палци всичко да е наред и на есен да имате най-здрававата и щастлива мома  Praynig

Аз установих, че хаповете през 4 часа имат и едно не лошо нещо. На среднощната аларма така се стреснахме всички, че бебо ми се разсърди и за първи път съм сигурна, че го усетих  Blush

# 619
  • София
Добър ден! Wink

Сонка, стискам палци каквото и решение да вземете. Най-важното е ти да си спокойна и положително настроена, че всичко ще е наред. За амниоцентезата знам, че са страшно добри специалистите тук в София в МД. Мисля, че процедурата се покрива от здравната каса, не знам защо при вас е 300лв ThinkingУспех Hug

Ние стегнахме багажа за Боровец, чакаме мъжо да приключи няколко задачки и потегляме Simple Smile
Боян няма търпение и ще ме побърка докато тръгнем Crazy

Да ви се оплача вчера щях да колабирам във Фантастико докато чаках на касите да си платя. Изведнъж страшно ми причерня, обля ме една пот, заглъхнаха ми ушите, едвам платих, натиках покупките в една чанта и намерих едно местенце да поседна TiredПоседях и взех да се освествам, много се притесних, защото бях и сама. Явно кръвното започва да ми играе номера.По принцип нормалното ми е 90/60, но на моменти пада още, което хич не ме радва.И предната бременност бях така, спасяваха ме газираните напитки Tired

Иначе бебчо става все по-активен, много ритка, особено вечер и страшно ме радва. И мен от време навреме приятно ме гъделичка Heart Eyes

Хубав ден от мен!

# 620
sonka, кураж.
Доста сте изписали, но все още успявам да ви изчета. Ние ходихме да видим бебо, но пол не ни казаха. Спеше си сладко, сладко, само по едно време си надигна едната ръчичка и доктора казва -ето поздравява ви  hahaha Другият път се надявам да видим с пишле ли е или не.

# 621
Момичета, вие с какви климатици сте? Правя проучване, че трябва да купувам.

Има една тема във форума кой климатици работят в студа. От нея ще разбереш много за маркитеи по коментарите лесно ще се ориентираш. ние сме с обикновен Осака за 450 лв и сме много доволни - икономичен, работеше и в най-минусовите температури, но не е безшумен.

ColdEyes, много е сладурско бодито, ама свекърва ти знае ли английски? hahaha
Ако още от сега не намериш начин да я изолираш или да й секнеш вмешателството, много нерви ще изхабиш после с бебето.  Hug Успех!

new leaf, пожелавам ти по-често да го усещаш! Аз вече го усетих няколко пъти, но е като все едно ми плува рибка в корема Mr. Green нищо общо с вашите пуканки и пеперуди.

Pinki_81, аз четох, е в 5 месец е напълно нормално да ни се вие свят и да ни премалява. хубава почивка и с по-малко неразположения!

Радвайте се на хубавото време днес, че не се знае утре какво ще е  bouquet

# 622
  • Gone with the wind
Памперс, твоето обяснение на чувството е почти толкова странно, колкото обяснението на майка ми - "все едно червей ти лази отвътре"  Shocked Не знам как й дойде наум, ама като ми видя погнусено-потресената физиономия довърши - "е, не е гадно"  Mr. Green

# 623
Здравейте, момичета!
Тъкмо пристигнах на работа след прегледа и бързам да се отчета.
Всичко е наред, нямам белтък в урината, всичките показатели са ОК. Кръвното ми както винаги е ниско. Явно съм си предразположена към подуване на крайниците, което с бременността се засилва. Няма да ям сол, ще пия много вода и ще си търпя. Докторката каза, не е лесно, но трябва да се изтърпят тези неща в името на това да чуеш думичката "мамо".  Simple Smile
Видяхме и бебко, пораснало е милото, отговаря си точно на седмицата, но за пореден път не ни позволи да видим пола.  Grinning
Благодаря ви много за подкрепата, наистина по-добре, че отидох на преглед за да се успокоя, че всичко е наред.
Желая ви слънчев и усмихнат ден!  Grinning

# 624
Здравейте и от мен  Hug
sonka, кураж и успех, стискам палци всичко да е наред  Praynig
Тук е слънчево, но такъв вятър духааа... да те отнесе.
Момичета, да ви питам - правите ли си коламаска на триъгълника сега като сте бременни?

# 625
Петя за климатиците, аз да споделя  Joy Зависи какво помещение ще отопляте/охлаждате все пак, но ние си купихме преди 3 г Fujitsu12-ка и дадохме доста 1300 лв някъде май беше, но това е истината. Много сме доволни от нея, а помещенията хич не са малки, тъй като ни е общо хол, кухня и бокс в едно и е около 40-50 кв си го отопля и охлажда перфектно и поддържа мн добра Та е и икономичен. В Ямбол вземахме малък Мидея и мисля нищо да не казвам за него, голямо разочорование е. Сега тук в работата е "по-хубава " Мидея, но пак не съм очарована от нея. Ако имате възможност, бих те посъветла Fujitsu,Тошиба, Мицубиши, или Дайкин, абе колкото по японско по-добре. Казват и че Панасоник също не са лоши. Но всичко опира до финанси bouquet
Pinki_81 приятно изкарване  Hug и повече газирано щом те спасява, кафенце и сладичко  Hug И аз онзи ден ми пречерня много в тролея, и едвам издържах.
happy_day важно е че всичко е окей с бебчето, ейййй че срамежливо бре hahaha но поне сега да ти е спокойно и да не го мислиш постоянно. Аз започнах миналата бременост в 8 месец да се подувам, и нямаше наистина такъв кошмар. Екстрите на бремеността, както обичам да казвам:)

П.С. Танче аз така и не можах да свикна с кола маска на триъгълника и с бръсначе се мъча, но са казвали, че всички епилации и кола маски се избягват заради това да не получиш контракции. Но аз си правя епилации и няма проблеми, то си зависи и как усещаш. Нека момичета, които правят да споделят.
Пак се уляхххх ooooh!

# 626
Petia, вкъщи съм в Fujitsu, вече 5 години - никакъв проблем не ми е дал. Работи безотказно при -30 ( до толкова е падало при нас), мъгла и всякакви атмосфрени условия. Отопляваме са само на него - инвертор и икономичен, но пък струваше около 1300лв по мои спомени.
За сравнение в единия от офисите сложих Мидеа, от ноември до сега два пъти се разваля. Въпреки че е е уж оразмерен за това помещение, ако температурата е под 0 градуса, трябва да пускам и печка, за да се постигне нормална температура.

П.П. Ninka е писала заедно с мен, май хвалим един и същи климатик Simple Smile

# 627
Здравейте,какъв хубав,слънчев ден е! Heart Eyes Пожелавам многоо много усмивки на всички,ние с кученцето ми излизаме малко на разходка до плажа,то поне може да се къпе от сега  GrinningАз ще се припичам на слънцето Simple Smile

# 628
Sonka, имаш и от мен стиснати палци всичко да е наред. Не се шашкай толкова с този БХС, както са ти казали другите момичета-това е само статистика! А и щом лекарката на 4Д не е видяла нищо обезпокояващо, значи изгледите не са толкова мрачни. За амниото трябва сама да решиш, труден избор, но и според мен трябва да се допиташ до някой специализиран само в амниоцентезата, който може да ти даде адекватен съвет, след като разбере случая ти.

При мен нищо ново-все още си подсмърчам и кашлям. Вече съм и на антибиотик (дуомокс). Малко ми беше притеснено заради този антибиотик, но щом докторът ми го предписа (имайки в предвид, че съм бременна), значи все си мисля, че няма проблем.
За опасенията ми за шарката да кажа-питах док и той каза, че няма смисъл да се притеснявам. Щом съм я карала като дете, тялото ми има антитела и докато болестта стигне въобще до плацентата, антителата ще са убили вирусите (разказвам ви го с мои думи  Mr. Green). Е, за всеки случай трябва да се внимава с контактите с болни за всеки случай (това си е мое разсъждение). Но аз мисля да не припарвам повече до малки деца до края на бременността ми, ще им се радвам от разстояние  Crazy

Да ви споделя-тайно завиждам на тези, които не са на работа в това хубаво време и могат да се разхождат  newsm68
Засега толкова от мен, хубав ден на вас   bouquet

# 629
Добър ден   Nature Sunny
Навън времето е много хубаво, а аз съм на работа и не се очертава да излизам Sad
Сонка  Hug не знам какъв съвет да ти дам, бъдете силни и дано всичко е наред с бебенцето  Hug
happy_day  - браво за добрите резултати (за чистата урина), ще се жертваме за нашите бебенца няма как  newsm32
-Petia-  мога с две ръце да ти препоръчам Дайкин  Peace
Нашите са в къща  и са доволни. Топлят и са икономични.Нямат оплаквания, работеха през зимата непрекъснато и си поддържаха добра температура. Безшумни са.
И аз завиждам благородно на всички, които могат да се насладят на това хубаво време   Nature Sun With Face

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 14:42 от Pukanka_

Общи условия

Активация на акаунт