Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на майките за почистващите препарати за фурни?
Какво представлява предна плацента и какви са мненията на майките относно нея?
Какви са мненията на майките относно наддаването на тегло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на майките за почистващите препарати за фурни?
-
Какво представлява предна плацента и какви са мненията на майките относно нея?
Предната плацента е разположена отпред на матката и може да доведе до по-слабо усещане на ритници и по-трудно определяне на пола на бебето. Майките споделят, че това е често срещано и нормално явление по време на бременност. Някои от тях съобщават, че са били в състояние да работят без проблеми, докато други споделят преживявания с болки в кръста и силни усещания.
-
Какви са мненията на майките относно наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са мненията на майките относно упражненията по време на бременност?
-
Какво представлява таблицата на Sealover, която често се споменава?

и накрая абе ела на ФМ другата седмица в отделението да си те прегледам на 4 Д и ще го видим какво е. Струва 50 лв явно зашото е малък града и е към болницата.
нищо че не се вижда какво ще е 
ама аз съм си на мнение, че си го усещам
а и плацента си ми е на ред и съм качила 1 кило след 5,които смъкнах в началото или съм -4 вече

Трябва им документ, че ти си с Rh-, а бащата с Rh+ и тогава се поема от касата. До колкото ми каза моята док, при първа бременност и без проблеми се прави преди (в) 20-та седмица и после май още веднъж към края.

И то точно на Колхозния, така че скоро и аз ги подпуквам по ред на номерата тези борси да разуча къде какво има. Направо ми падна камък от сърцето. Довечера сигурно няма да мога да спя от вълнение. 
То не че оже да се скрие де, ама днес пред кабинета като видях бременните в 7-8-9 месед ми се стори че нямам корем