Отговори
# 510
Писах, писах и взе, че се изтри #2gunfire

Аз ходих на ЖК, пуснаха ми пак анти-тела заради резус фактора, гледаха ни на ехографа и ММ беше с мене тоя път вътре, гледа като малко дете анимационен филм докато док преглеждаше беб ръце, крака, нос и другите там неща.
Викам не се ли вижда вече какво ще е, първо не искаше да ми каже, после, ами май е омче подведе се по пъпната връв и ами не се вижда може би е момиче #Crazy и накрая абе ела на ФМ другата седмица в отделението да си те прегледам на 4 Д и ще го видим какво е. Струва 50 лв явно зашото е малък града и е към болницата.
Майтапа е, че вика че ще е голяма симпатяга Joy нищо че не се вижда какво ще е baby_neutral
Така де добре сме дивеем си яко, а за усещането каза това ме е движение на бебето, а пулса му, който те гаделичка от вътре, то и за това е като пърхане на пеперуди newsm78 ама аз съм си на мнение, че си го усещам Crossing Arms а и плацента си ми е на ред и съм качила 1 кило след 5,които смъкнах в началото или съм -4 вече Mr. Green(не завиждайте с метаболитен синдром съм и не трябва да качвам)

Отивам да домакинствам 1ironing newsm79 1dishes  bath

ПП! Памперсче ела ама не знаеш колко дрехи съм проснала и си сербез сега ще пада гладене 2 часа Hug

# 511
  • София
Puffy1988, привет!

Не знам някой тук дали има подобен проблем, но добре си направила и си решила да отидеш на ФМ. От всичко друго, точно феталната около 20 г.с. , мисля че е най-важна. Надявам се всичко при теб и бебето да е наред.

# 512
  • София
Ами дано всичко да е наред,но лекарката каза че щом е извън плацентата няма от какво да се притесняваме Simple Smile

Anni0422 Прочетох че си ходила за анти-тела,та искам да попитам то заплаща ли се или го поема здравната каса,защото наскоро някъде четох че вече се плащало,а на мен лекарката не ми е споменала нищо такова,а и аз трябва да ходя.

# 513
Малина, забравих да питам какво става при теб с бактериите? Трепеш ли ги успешно или ще се минава на антибиотик? Hug

# 514
 Днес ме теглиха. Качила съм 6кг за един месец  Rolling Eyes Shocked Направо се плаша как ще изглеждам на финала.

# 515
Puffy1988, аз днес пусках антитела, та да се намешам в разговора  Grinning Трябва им документ, че ти си с Rh-, а бащата с Rh+ и тогава се поема от касата. До колкото ми каза моята док, при първа бременност и без проблеми се прави преди (в) 20-та седмица и после май още веднъж към края.

# 516
  • София
Да ние с таткото си правихме изследвания в началото там когато ми взимаха кръв за всички останали и се оказа че сме с различен резус фактор и единственото което ми дадоха като документ е две бележки на която пише кой каква кръвна група е.Това ли е въпросният документ?Аз сега в петък като отида на консултация предполагам ще ми каже лекарката,защото тогава ще ме праща Simple Smile

# 517
Това е документа, стига да има печат на лабораторията  Simple Smile

# 518
  • Пловдив
Puffy1988, и аз трябва да правя, че съм А- , но лекарката каза в 5 месец. Не се плаща.Касата го поема. Аз се притеснявам, защото след миседа нямам слаган анти D- гамаглобулин.
Много се радвам на хубавите новини от прегледите. kotkincho, честит мъж!
И аз не трябва да качвам кг , но много ми се яде тестяно. Ужас. Засега съм вече на 2.5 кг+. Голям проблем са ми пъпките. Като пубер съм. Кожата уж суха , а пъпки по брадата, по носа... Shocked
За дрехите втора употреба-ровене му е майката. Вече и 50 ст да е не го купувам, ако не съм сигурна , че ще го нося. Зарази габаритите ми не си намирам хубави дрехи по нормалните магазини. И вече ходя само в Зиг-Заг. И честно казано, предпочитам някоя маркова дрешка second hand, пред някоя китайска щуротия.  Grinning

# 519
аз също съм от тези дето чакат плодовете!!! Имам си и аз определено предпочитание, но ще го запазя за себе си да не му се прияде на някой Wink

Никакви предпочитания нямам. Само да идват вече и ги подпуквам под ред  hahaha
Сега ще разгледма клипчета - благодаря, че сподели  Hug

Ние си намерихме квартира най-сетне  newsm44 И то точно на Колхозния, така че скоро и аз ги подпуквам по ред на номерата тези борси да разуча къде какво има. Направо ми падна камък от сърцето. Довечера сигурно няма да мога да спя от вълнение. hahaha

Ени-тка, другия път най-нахално си поискай място. Аз днес си поисках в автобуса без да се обяснявам, че беше голяма блъсканица и да не ми ударят коремчето.
И аз нищо не мога да си намеря в тези 2 употреби, а имам приятелки които само на нови дрехи попадат-късме си е явно  newsm78

Аз не се меря. Разчитам на сантиметъра и на кантара на акушерката hahaha

# 520
 Moмичета, утре сутрин ще ходя отново на преглед. Дано накрая разбера пола.

# 521
Пуфи, няма такива работи,по Зк ти се полага щом си отрицателен фактор  изследване за антитела2-3 май бяха и допълнителен ехографски преглед, ама може да се заядът за бащата какъв фактор е ама всички околомен са положителен и за това не ми е искала нищо док пусна ми направление за антитела сама не съм я карала Peace

По втори употреби не ходя, не защото сеправяна тежкарка ами всичко ми изглежда еднакво, имам си магазинчета за дрехи, шити в бг с идеални цени като от втора употреба ама нови с етикетчета, хубави материи и винаги има нещо като за мен Embarassed демек за вече дебелички и са много качествени нося ги с години.

Аз не искам и да знам колко ми е корема, че с тия килограми съм си слон и ме е срам даже Embarassed ще се правя че не расте WhistlingТо не че оже да се скрие де, ама днес пред кабинета като видях бременните в 7-8-9 месед ми се стори че нямам корем Mr. Green

http://www.nhif.bg/c/ext/publications/get_file?p_l_id=58538& … name=PBFE-109.pdf.  Помощ при съмнение за изследване

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 19:27 от Anni0422

# 522
Абе как ги качвате тия кила... На мен нищо не ми се яде!
Спрях хляба. Не влиза и това е. Ако се насиля да го ям, после ми става лошо и се подувам цялата. Чак клепачите ми подпухват. Сутрин ставам и ям нещо термообработено. Сготвено или някакъв аламинут със салата. Днес беше омлет с 3 яйца и половин краставица. След това плодове, зеленчуци, млека.  Вечерта нищо не мога да кусам освен сурово. Днес салата, гледам вечер да си цедя един лимон.
Не че се опитвам да пазя диети, няма такова нещо. Просто не мога да ям!
Дебеличка съм, 165 висока, забременях на 72 кг. През втория месец щях да умра за дюнери и банички... та качих до 76 кг. И толкова. Сега не мога да ги погледна. Сутринта се тегля : 74кг. Чак ме е страх да не заслабна заради бебо, ама като не мога да  ям? Гледам по-начесто, по малко поне...

# 523
Памперсче, честита квартира! Най-после! Мария-Магдалена, и аз много уважавам втората употреба. За съжаление до Мания ходих 2 пъти и не уцелих голям избор на дрешки, но пак ще го посетя! Аз съм качила 2 кг. Хапвам си хлебче /много ми е вкусно Simple Smile / и месце. Бях загубила апетит, но ми се върна. Като се замисля - по 5-6 пъти на ден ям, но се старая да е по мъничко. И аз чакам с нетърпение зеленчуци и повечко плодове. Добре дошла на Ирена и успешна бременност!

# 524
  • София
А на кой трябва да пиша,за да ме добави в инфото на първа страница  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт