Отговори
# 525
  • До морето :)
Хайде, и аз се премерих. Корем през пъпа, права 91/92 см. Бива!

# 526
На 22 май съм при него. Не съм гледала диск от ФМ и ще видим може и да го решавам на място.
Незнаех какви са цените с и без диск.

Направи си на всяка цена...спомена е за цял живот Crazy

# 527
Мамчета:) днес бях на лекар. вече почваме 20 седмица, пишката ни расте... станали сме почти 350 грама Simple Smile и аз съм пораснала :Д

# 528
  • Пловдив
А на кой трябва да пиша,за да ме добави в инфото на първа страница  newsm78
На септемврийки 2013 .

# 529
Днес ходих до Лидл купих си от нещата за бременни, които са пуснали - от всичко си взех...да има Joy Дънките определено не стават и утре ще ходя да ги върна; клинчето е супер мекичко, с алое и мирише страхотно; туниките стават - взех си черна; за сутиена за кърмене нямам мнение, тъй като за пръв път си слагам, но не е зле, а като си изкарах гърдите през дупките голям смях падна Joy

# 530
Днес ходих до Лидл купих си от нещата за бременни, които са пуснали - от всичко си взех...да има Joy Дънките определено не стават и утре ще ходя да ги върна; клинчето е супер мекичко, с алое и мирише страхотно; туниките стават - взех си черна; за сутиена за кърмене нямам мнение, тъй като за пръв път си слагам, но не е зле, а като си изкарах гърдите през дупките голям смях падна Joy

аз днес ходих, ама не ми харедсаха нещо... Sad

# 531
Kikito86, и аз ходих и си взех от белите дънки, но определно не стават и аз утре ще ходя да ги връщам  Mr. Green А я кажи за клинчето на корема как е, има ли по-широка част към корема?

П.П. Pampers, честито за новата квартира   bouquet

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 21:24 от Tanishte

# 532
Привет   bouquet
Кърли ,Честита ви пиша  Hug
Весе дано вече се покаже срамежливата буба  Peace
Сонка мила ще стискаме палчета за утре,да зарадваш всички с хубави новини и най-вече мама  bouquet
Еййййй Памперсче,  най - накрая  намерихте квартра, супер. Да си обзаведете с любов и да се пълни с детски плач и много много смях :hug
Пуфи добре дошла,  дано всичко да е окей на Фм и да се наслдиш на бренеността до термин с леко раждане  bouquet

# 533
Kikito86, и аз ходих и си взех от белите дънки, но определно не стават и аз утре ще ходя да ги връщам  Mr. Green А я кажи за клинчето на корема как е, има ли по-широка част към корема?

Клинчето обхваща цялото коремче, няма шевове и ръбове, много е меко и както вече споменах мирише страхотно, което вероятно се дължи на това, че е обработено с Алое. Аз съм 170 см., 82 кг. вече Laughing и си взех най-големия номер 44/46 . Дори и за вкъщи става и реално десетина лева къде ли не си ги дала, но в случая си заслужава. Голяма реклама му направих Joy

# 534
Сонка, стискаме палци и чакаме утре да се похвалиш с хубавите новини Hug!
Памперсче, супер че сте си намерили квартира. И ние ще се местим, но още не сме започнали сериозно да се оглеждаме за нов дом, договора ни изтича края на юли. и аз чакам да се установим някъде и затова ниииищо не купувам.

Килограмите в началото смъкнах 4-5, сега съм си върнала половината, но аз и преди бях така, с малката подробност, че започнах с 10 кг по-малко тогава Embarassed. Най-много качих последния месец като си останах в къщи. И сега съм в къщи, но не съм спирала да ходя на фитнес. Топката си я купих точно педи да разбера, че съм бременна. Стой си надута, само малката си играе с нея. И аз налитам все на тестяното, възвърна се и желанието да ям сладки работи Cry
За протокола Wink обиколка 93 см.
Магазините втора употреба ги откри с първата бременност и след това доста ги посещавах докато бях в България. Но не съм от тези дето намират мнооого страхотни неща. Една приятелка само с поглед фиксираше дрехите и винаги си тръгваше с голеееми торби. На мен също ми е намирала, много готини работи. Та така трЕбе си талант Wink

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 02:25 от *Дария*

# 535
 Добро утро коремчета! След малко отивам на преглед. Ще пиша после.

# 536
И ние ще се местим, но още не сме започнали сериозно да се оглеждаме за нов дом, договора ни изтича края на юли. и аз чакам да се установим някъде и затова ниииищо не купувам.

Милата - юли с големия тумбак и ще се местите  ooooh!

За вторите употреби и аз установих, че всичко е въпрос на талант и късмет.

veselotof, чакам да се върнеш със 100% предположение за пола  Mr. Green

Аз нощес не можах да спя много - то тук такъв дъжд се изсипа...Ама дано поне се е наваляло и през деня да е само мрачно.

Пожелавам ви хубав ден и много поводи за усмивки!  bouquet

# 537
Добро утрооо  Hug
И от мен много палчета отново на Весето и Сонка, а ако има и други, които ще са днеска с прегледи  Hug
Дават го и днес да е мрачно, писна ми вече, искам слънце,  слънце   Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny
Мен се опитва нещо да ме наболява сливицата и ухото, започвам с профилактиката, че ми писна и от болести.
Айде сега след като малко помрънках и да пожелая хубав ден тумбачета  Joy

# 538
  • Пловдив
Добро утро!
Моля, кажете как ви се отразяват витамините за бременни. Уж ги пия заедно с храната. И всеки път ми става много гадно за известно време - дали съвпада с някакъв друг процес или е от тях немога да кажа. Мразя ги!!!
Може ли без тях да я карам?!?  Cry

Днес ще е пак намръщено, всъщност, ако не вали ще е хубаво за разходки, поне не е вече много студено.

Хубав ден от нас!

# 539
Диана, говори с лекарката да ти ги смени.
Кои пиеш? Аз с миналата бременност по едно време трябваше да пия Прегнакеър, е много ми бяха ужасни тия огромни капсули, дето половин час не можех да ги преглътна, а после ми ставаше лошо от тях. Сега не пия никакви още, но ще имам изрично изискване да не са те. Витамини за бременни на пазара - колкото щеш, пък в крайна сметка, лято идва - пресни плодове и зеленчуци - няма да е толкова отчайващо положението и от гледна точка на пресните витамини.

Стиснати палчета за прегледите и от мен.
Днес, като гледам, тук пак ще сме в зимна обстановка... ooooh! А толкова ми беше хубаво уикенда... пролетно, полянки, цветчета, рекички, малкият дивее наоколо... ама хайде, още малко ще изтърпим. Днес ще взема и аз да скоча до тоя Лидъл да видим дали моят крак има шанс да се напъха в някои от панталоните.

Общи условия

Активация на акаунт