Отговори
# 540
Добро утро и от мен сладурки сладки   bouquet
на мен рано , рано ми развалиха настроението за днес  Crossing Arms, но както и да е свят голям хора всякакви Whistling
Памперсче много се радвам за теб миличка, добре че намерихте най-после , че ти много се притесняваше  Hug
На Весето и Сонка стискам силно палчета, за добри новини  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Относно кг. съм отгоре 2,5 кг  Embarassed, пупата още не съм мерила , но довечера и аз ще се отчета с размари  Peace
Кърли това да се чува че растете  Hug
 Лек и усмихнат ден  Hug

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 10:21 от RAQSVETLINA

# 541
Като е въпрос за килограмите, ето едно от калкулаторчетата:
http://www.bebeimama.com/kalkulator-na-tegloto
С предната бременност до осми месец вървях назад от посочените килограми, накрая ги надскочих  Mr. Green

# 542
Вашият индекс на телесно тегло (BMI) преди бременността е: 17,63 (поднормено тегло)

Препоръчваното тегло в края на бременността е: 62,9 - 66,2 kg

Препоръчваното тегло за Вас в седмица 19 е: 52,5 - 53,6 кг

Joy Joy Joy сега съм 50 кг

# 543
  • София
Lulu25 много полезен калкулатор,сега сметнах моите килца и за моя изненада излезна точно толкова колкото съм качила от началото на бременноста-ще видим за напред дали ще е верен Simple Smile

# 544
  • София
Вашият индекс на телесно тегло (BMI) преди бременността е: 24,22 (нормално тегло)
Препоръчваното тегло в края на бременността е: 82,9 - 85,8 kg

Препоръчваното тегло за Вас в седмица 19 е: 73,8 - 74,6 кг

Точно 74 кг съм,до момента съм качила 4 килограма и се надявам наистина да стига само до 85 както пише тука,че направо незнам Sad

# 545
аз също съм от тези дето чакат плодовете!!! Имам си и аз определено предпочитание, но ще го запазя за себе си да не му се прияде на някой Wink

Никакви предпочитания нямам. Само да идват вече и ги подпуквам под ред  hahaha
Сега ще разгледма клипчета - благодаря, че сподели  Hug

Ние си намерихме квартира най-сетне  newsm44 И то точно на Колхозния, така че скоро и аз ги подпуквам по ред на номерата тези борси да разуча къде какво има. Направо ми падна камък от сърцето. Довечера сигурно няма да мога да спя от вълнение. hahaha
-------------------------------------------------------

Честитоооо най-накрая!!! Да й се кефите на новата квартира и да ви е безаварийна
Като се запознаеш със сладовете, ще чакаме отчет! Че не ми е много по път, информацията ще ми е полезна!

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 09:58 от Diadra356

# 546
Добро утро и от мен Simple Smile))
Ние след малко излизаме за преглед, нямам търпение вече  Mr. Green
Lulu25, супер калкулатор!

Препоръчваното тегло в края на бременността е: 74,9 - 77,8 kg
Препоръчваното тегло за Вас в седмица 20 е: 66,1 - 67 кг
Аз сега съм 65 кг, ама тия 75 просто не си ги представям  Shocked

# 547
 Влизам да се оплача. Току що се прибрах от друг лекар. Бебчето е много мързеливо, застанало на една страна и не мърда. Обърна се набързо и лекарят изказа предположение за момиче. И сега незнаем момче ли е, момиче ли е?  Rolling Eyes Явно ще разберем след месец когато отново съм на преглед.

# 548
Добро утро
Памперс честита ви нова квартира Simple Smile
Лулу и на мен ми хареса калкулатора (особено резултата)
за сега съм 63кг. и толкова трябва да бъда, дано да продължавам да съм в нормата, че не ми се мисли   261uu
Ама какво пък, да са ни живи и здрави бебчетата, а кг. се свалят   Rolling Eyes
Палчета на всички, които са на прегледи днес  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Пуфи - с теб се оказахме адашчета Wink  добре дошла и дано всичко да е наред с бебо  Hug

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 10:16 от Pukanka_

# 549
Влизам да се оплача. Току що се прибрах от друг лекар. Бебчето е много мързеливо, застанало на една страна и не мърда. Обърна се набързо и лекарят изказа предположение за момиче. И сега незнаем момче ли е, момиче ли е?  Rolling Eyes Явно ще разберем след месец когато отново съм на преглед.
Ох Весе как ме уплаши с това "да ви се оплача" Crazy Нали всичко му е наред, хич да не ти пука за пола важно е да е живо и здраво бебчето, а розов или син цвят ще разбереш следващия път Embarassed

# 550
Pamper, честита квартира! Дано да я изпълните със много щастие и усмивки!
А
Цитат
100% предположение
звучи много готино  Joy

veselotof , защо тормозите вие бебо, пол ще ви показва то, като може да си спи  Laughing Преди другия преглед да хапнеш едно шоколадче и да ни се "оплакваш" после, че е бъдещ атлет  Wink

Lulu25 , според този калкулатор и аз съм назад, но при мен е нормално  сега тъкмо си се върнах на нулата от която забременях.

А аз да почерпя - нашият тати има РД. И той е в групата с хороскопа "Овни - декември е подходящ за зачеване"   party023 Сега почивам още малко и после пак ме чака дълъг ден, не знам какъв болничен съм, като само си намирам "занимавки" и не се спирам. Ако искате утре ще ви покажа каква маса съм замислила за празника - много цветя, елегантна маса и ... китайско  Joy

# 551
  • Пловдив
Добро утро, коремчета. Аз спя уж, ставам по 100 пъти до WC и се събуждам още по-изморена.
veselotof, няма да се притесняваш. И аз така знам пола на бебето 50/50 за момче или момиче  Mr. Green. Като се родят ще знаем със сигурност. И аз искам да ми кажат-момиченце и да видите какво става. Ще започне да му се гади на ММ от розово!  hahaha
Pampers, честита нова квартира. Много уют, детски смях и красиви спомени да имате в нея.
Вчера гледах пак за колички цял ден из нета. Тъкмо харесам и чета коментар някакъв гаден. Я ще е тежка, я трудно маневрена, я нещо и се чупело  #Crazy. И как да си харесам?
За калкулатора какво ми показа няма да кажа.  Embarassed
Стискам палци за sonka! Дано всичко е ок!
 new leaf, да ти е жив и здрав мъжа и много да помага за бебчето.

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 10:32 от -Petia-

# 552
veselotof,и аз се стреснах от това "да ви се оплача" аааааааааааа
Днес толкова мрачно и ветровито да е,че не може и да буде,ужас направо.А така да не ми се стои в къщи,ходи ми се някъде,разхожда ми се,дори само на терасата да изляза да седна че ми е по-добре от колкото в къщи.Ама от утре нали го дават да се качват Т та ще се находя.

# 553
 Най-важното е да е живо и здраво. Вчера при предположението за момче се зарадвахме много и искахме днес да го потвърдят, а се оказахме с различни предположения.

# 554
  • Gone with the wind
Памперсче, най-после се уредихте с квартира! Честито - с кеф да си я ползвате, да ви е мнооооооого уютно и весело в новия дом  Heart Eyes

Котинко, честит мъж! Много се смях на Стела в лекарския кабинет  Heart Eyes

Веселоф, важното е, че бебо е добре, пък полът все ще го разберете. Всъщност много добре те разбирам - аз нямаше да си намеря място от любопитство (то и сега ме мъчи любопитсво, където имаме 90% предположение, пък ако не знаех ... )

Танище, палчета и на крачетата за добри новини от прегледа.

new leaf, да ти е жив и здрав рожденика и мнооооооого да те слуша  Mr. Green

много силно стискам палци и за Мирка  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт