Отговори
# 555
Абе Весеееее изкара ми ангелите  Stop Спокойно и моето е такова, и аз в 15-16 г.с. бях на преглед, беше се надупило и седнало по турски и не мръдна да ни се покаже. Другата седмица ще съм на преглед да го видим дали пак ще ми се прави, макар че лекаря тогава ми каза "Много е малко и има място да се крие, а като дойдеш следващия път вече ще му е тясно"  hahaha Важно да е  добре и ти да си, а пола рано или късно ще узнаем  Hug Ако пак реши да се крие на 13.05 вече съм и на 4 ФМ е там няма криене  Joy
new leaf Честито ти рожденик! Да сте много щастливи и влюбени и септември горди родители   bouquet
Лулу мерси, и на мен много ми допадат резултатите, под нормата съм  Joy
Танище стискаме палчета и те чакаме да споделиш  Hug

# 556
  • Пловдив
Вашият индекс на телесно тегло (BMI) преди бременността е: 18,56 (поднормено тегло)

Препоръчваното тегло в края на бременността е: 67,9 - 71,2 kg

Препоръчваното тегло за Вас в седмица 18 е: 57,2 - 58,1 кг 

Малко съм +4кг  Mr. Green просто до 9ти месец ще стана като динозавър Sad
Аз да ви се похваля, колко съм облагодетелствана. Понеже докато стане нашия нов дом с ММ живеем с баща ми и брат ми в бащината ми къща, която е огромнаааа...и нали се сещате как се живее с 3-ма мъже и една малка фръцла  animal037 ... Е оплаках се аз на баща ми, че ми се разказва играта и той милия, за да ми спести натоварването наел една женица. Е та тази сутрин в 08:00ч дойде тя, та чак до сега чисти. И така всяка седмица през 2 дена ще идва, ще чисти и оправя, а аз  4470 и ще си  preggo...похвалих ви се, а сега отивам да се чипкам и да се оправям, че ще ходя да обядвам някъде навън. Хайде лек ден от мен

# 557
Добрутро и в днешния мраколяк  Laughing

Локресия, много те обича татко ти, определено си неговата принцеса!  Heart Eyes

Веселчо, важното е, че бебкин е добре, полът няма как да не се разбере другия или по-другия път. Ама тоя доктор защо не те е накарал малко да се разходиш. На мен миналия път така стана и лекарката ме накара да се разхождам 10тина минути и пак да гледаме.

Ню Лийф, честит роженник, посмях се с този овен, дето прави деца през декември  Joy

Памперсче, честита ви хралупка! Много топлина и радост ще има в нея!

Да ви кажа хич не ща и да се меря... Колкото толкова... Миналия път съм се хранила здравословно, без мазно, без пържено, много сурови ядки, фрешове, плодове, разнообразие и пак си качих 20 килца. Не ща да го мисля, накрая ще теглим чертата като излезна от болницата, да знам какво ще имам да свалям.  Laughing

А тази нощ успях да поспя. Стела нещо помрънкваше от вечерта и тати я грабна и се изнесоха да спят в хола на дивана, аз се ширих сама на спалнята.  Mr. Green  Не че не се събуждах да слухтя на два три пъти, но друго си е  Laughing Нека свиква, че по-натам ще трябва по-често да спи самичка или само с тати или баба, особено като тръгна да раждам.

Днес ще се отдам на пране  wash hang Така и така няма да се излиза да отхвърля малко работа.

Успешен и спокоен ден!

# 558
Привет,

Ние с дребното грипясахме, досадна работа... По този повод се уплаших като взе да ме стяга коремът и вчера по спешност при чичо доктор. Оказа се, че това, което много наподобява контракции при мен (а все пък съм раждала веднъж и знам за какво иде реч) е разтягането на връзките на матката. Натисна ги и подскокнах. Изразява се и в болка отзад, като около бъбреците, но по встрани. Иначе с беб всичко е наред, пораснал. Обаче стисна крачета и не показа нищо  Mr. Green Док щедро ми даде болнични, без да съм искала, защото с тези връзки много боли и каза всичко да си правя, но с мярка  Mr. Green Другата седмица съм на преглед и по-подробно ще гледаме.

Веселотоф, така се смях с твоя беб  Mr. Green Голямо инатче се очертава. Моят бъдещ батко беше така и се кри сума време, накрая скромно се показа. Но и одсега няма по инат от него, та внимавайте  hahaha Писнало му е на детето да го ръчкат и гледат, ще те учи отсега на търпение  Mr. Green

# 559
Здравей те пупи, тук сам и аз не сам се изгубила.но нямам с какво да  се похваля Simple Smileвсичко си е същото с изклучение на кървенето нямаме проблем сега .Казаха ми че 'може би имам ниска плацента ' и че е препорачително да не правим нищо с ММ  Sad.Казаха ми да изчакам прегледа на 24/ти за да ми кажат по конкретно Naughty.Иначе аз не сам си мерила пупата но сам сигорна че е много назад от вашите нищо че сме в 19 г.с. по скоро изглеждам на преяла  Joy отколкото като бременна hahaha.
Памперс радвам се за теб за новата квартира и ние все още търсим,дано скоро да открием нашата :baby_neutral.

А за калколатора на теглото:

Вашият индекс на телесно тегло (BMI) преди бременността е: 20,42 (нормално тегло)

Препоръчваното тегло в края на бременността е: 66,5 - 69,4 kg

Препоръчваното тегло за Вас в седмица 19 е: 57,4 - 58,2 кг:.

Назад сам от тази таблица в момента сам 54,5 кг. Hug което ме радваа много

# 560
Здравейте мами Simple Smile това ми излезе от калкулатора, сега съм 52 и половина
Резултат

Вашият индекс на телесно тегло (BMI) преди бременността е: 19,1 (нормално тегло)
Препоръчваното тегло в края на бременността е: 66,9 - 70,2 kg

Препоръчваното тегло за Вас в седмица 18 е: 56,2 - 57,1 кг

Ще видим колко ще стигна до края Simple Smile
Тази нощ не спах от болки в рамото и врата, много ме болят, нещо май съм прищипала или разтегнала нещо, незнам  Cry
Дано мине скоро  Thinking

# 561
  • Gone with the wind
Казаха ми че 'може би имам ниска плацента '

Как така "може би", това без УЗ ли го решиха  newsm78

# 562
Записвам се с едни сини гащи и пишле Simple Smile
Всичко ни е наред - видяхме ръчички, ушенца, стъпала, бедрени кости, ребра, четири камери на сърцето, мозък, бъбреци, стомахче Simple Smile)) Имаме си и запис Grinning Доктора каза, ще се вдигне тая плацента, тъй че съм обнадеждена Simple Smile
Хубав ден от меен Simple Smile

# 563
Здарвейте, мами  bouquet

Pampers, честита нова квартира. И наистина, като опознаеш складовете, драсни един ред Grinning

DianaR, аз все още съм на фолиева киселина. Не смятам, че витамините са абсолютно задължителни. Щом не се чувстваш добре, нека да ти ги сменят.

Според калкулаторчето съм над нормата  hahaha с два килограма. Сега съм 65 Rolling Eyes

lokresiq, искрено ти завиждам smile3501

# 564
Tanishte, чудесни новини, само такива да четем  Hug
nenimira , напоследък и мен ме болят даже двете рамена и врата, и кръста и между краката...ахах да не продължавам  Laughing Но като се има предвид, че спя само в 2 пози май е нормално   Rolling Eyes

Да се похваля, че 2ри ден правя упражнения и ми е много добре, вярно, че са по 6-7 минути, но като за начало ми е идеално. Освен това много добре си раздвижвам кокаляците и после не съм толкова схваната.
Тази седмица и аз съм на преглед, дано няма изненади с пола, че вече накупих 10 розови бодита  Laughing
Завиждам на тези, които вече ясно усещат бебенцата....аз не мога да кажа това за мен  Tired Уж чакам всеки момент, ама нъцки... Толкова съм нетърпелива да ме побутне... Heart Eyes

Калкулатора не е благосклонен към мен  Whistling
Вашият индекс на телесно тегло (BMI) преди бременността е: 25,16 (нормално тегло)
Препоръчваното тегло в края на бременността е: 83,9 - 86,8 kg
Препоръчваното тегло за Вас в седмица 19 е: 74,8 - 75,6 кг
Както съм ги навъртяла 82 сега, бая далеч съм от препоръките  Mr. Green

# 565
  • Пловдив
Lulu25, zvezdi4ka*
Доктора ми предписа Activ Mama - ужасно са големи и ме втриса още като ги погледна, но и след това ме държи с часове едно такова чувство на гадене. Мисля да не си причинявам повече това.

Мерси за калкулатора. Била съм под нормата в началото, но в момента съм тъкмо колкото трябва. Малко се поуплаших, че за 5 месеца съм качила 5 кила и то най вече в последния месец.
Нормалното качване на килограми през бременността е между 10-12 кг. Което средно е по 1 кг на 4 седмици. Така, че нито е хубаво да не се качват въобще кила, нито е хубаво да се качват много кила. Златната среда пак се гони.

new leaf - Честит ти рожденник, да е жив и здрав! Абе казвам аз, че хорскопа за овните декември е бил подходящ за зачеване ама не ми вярвате. Още повече, че и аз и мъжо сме овнета  Grinning Grinning Grinning Grinning Mr. Green

Шамс
Не можа да се измъкнеш от грипа  Sad Дано да е лек и бързо да отминава.

Вижте във фейсбука ми излезна реклама и я отворих - подходящи за лятото рокли - и като цена не са лоши, но и като модел са добре за тези, които са със сръчни ръце.
http://www.koketna.com/rokli#/?order=new&subcategory=3&page=1

# 566
Здравейте момичета  Hug

Идвам само да ви помоля да стискате палци ,че днес съм на доктор и се  Praynig всичко да е наред с беболина. Довечера ще мина на отчет   bouquet

Приятен ден  Simple Smile

# 567
Танище добре дошла в отбора на сините гащи  Hug
Дидка стискам силно  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Чакаме Сонка да се върне от док. с добри новини  Embarassed
Дианче хич не са лоши тези роклички, избрах си даже няколко Wink

# 568
Tanishte, честити сини гащи! Честито и за добрите новини от другите прегледи!

Калкулаторът и на мен много ми харесва, че слага май малко завишени килограми Simple Smile Само че имам чувството, че математически ги разпределя по равно, а те не се качват по равно. Може би защото предният път беше така - все по-малко, по-малко и към седми-осми месец като се натрупаха, вече не можех да ги удържа.

Аз - да се похваля - пък се обзаведох с дънки от Лидл- в 42 се пъхнах идеално, по краката ми са точно, само горе са ужасно широки, но все пак с перспектива. А сега като ги стегна с връзката, стават за носене.

# 569
Дидка, успех! Стискаме палци и чакаме новини!

Танище, честитка! Още един мъж  Mr. Green Браво за плацентата!

Рая, сайтът не е лош, поръчвала съм два пъти и съм доволна. Даже има една рокля Кремона, аз я взех за бременното си лято точно преди месец някъде Simple Smile Сега гледам още са я намалили, беше 20 лева, сега 15 Simple Smile Идеално ще побира тумбак!

Лулу, честита и на теб покупка Simple Smile Да си запълваш панталоните умерено бързо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт