Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на майките за почистващите препарати за фурни?
Какво представлява предна плацента и какви са мненията на майките относно нея?
Какви са мненията на майките относно наддаването на тегло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на майките за почистващите препарати за фурни?
-
Какво представлява предна плацента и какви са мненията на майките относно нея?
Предната плацента е разположена отпред на матката и може да доведе до по-слабо усещане на ритници и по-трудно определяне на пола на бебето. Майките споделят, че това е често срещано и нормално явление по време на бременност. Някои от тях съобщават, че са били в състояние да работят без проблеми, докато други споделят преживявания с болки в кръста и силни усещания.
-
Какви са мненията на майките относно наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са мненията на майките относно упражненията по време на бременност?
-
Какво представлява таблицата на Sealover, която често се споменава?
Спокойно и моето е такова, и аз в 15-16 г.с. бях на преглед, беше се надупило и седнало по турски и не мръдна да ни се покаже. Другата седмица ще съм на преглед да го видим дали пак ще ми се прави, макар че лекаря тогава ми каза "Много е малко и има място да се крие, а като дойдеш следващия път вече ще му е тясно"
Важно да е добре и ти да си, а пола рано или късно ще узнаем
Ако пак реши да се крие на 13.05 вече съм и на 4 ФМ е там няма криене 

... Е оплаках се аз на баща ми, че ми се разказва играта и той милия, за да ми спести натоварването наел една женица. Е та тази сутрин в 08:00ч дойде тя, та чак до сега чисти. И така всяка седмица през 2 дена ще идва, ще чисти и оправя, а аз
и ще си
...похвалих ви се, а сега отивам да се чипкам и да се оправям, че ще ходя да обядвам някъде навън. Хайде лек ден от мен 
Така и така няма да се излиза да отхвърля малко работа.
всичко си е същото с изклучение на кървенето нямаме проблем сега .Казаха ми че 'може би имам ниска плацента ' и че е препорачително да не правим нищо с ММ
.Иначе аз не сам си мерила пупата но сам сигорна че е много назад от вашите нищо че сме в 19 г.с. по скоро изглеждам на преяла 
Доктора каза, ще се вдигне тая плацента, тъй че съм обнадеждена
Уж чакам всеки момент, ама нъцки... Толкова съм нетърпелива да ме побутне... 
всичко да е наред с беболина. Довечера ще мина на отчет