Отговори
# 570
Lulu25, аз взех 38 номер, но са ми големи и отзад на дупето стоят много гадно дори с перспектива и днес ще ходя да ги връщам:(((

# 571
Lulu25, аз взех 38 номер, но са ми големи и отзад на дупето стоят много гадно дори с перспектива и днес ще ходя да ги връщам:(((

Аз отзад не съм се гледала Embarassed, но така или иначе ще ги нося с тип туника отгоре - а с по-големия корем, за да скрие дрехата корема, ще скрие и дупето Simple Smile Иначе, 42 са ми малко с една идея големички, но все пак имам предвид, че не се качва само в корема, а доста и наоколо...
Тези специално явно са въпрос на късмет и структура, на моята структура пасват Simple Smile

# 572
И аз вчера си купих от Лидела една туника и един клин, но ходих да ги подменям, защото се оказаха огромни. Дънки си бях купила от H&М и съм много доволна.

# 573
Здравейте! Записвам едни сини гащи!  stork-boy
Неочаквано, след като на миналия преглед нямаше пишка, 4 седмици по-късно се е появила  Mr. Green
Честити сини гащи на Коткинчо и Танище Simple Smile

За болките в кръста, да не ми се смеете, ама аз с миналата бременност ползвах Космодиск... Сега съм си поръчала за РД нов, че стария е на дядото и е с разтегнати ластици. Силно го препоръчвам, колкото и да не вярвах - на мен ми действа.

Да ви кажа за баби и свекърви. Най-лесно се слагат на място като им кажеш "Доктора така каза!". Щом д-ра е казал, никоя баба не смее да спори (освен ако не е голямо зло, разбира се)  Twisted Evil

Лече, за умората - и аз бях така. Спрях ф.к. и започнах да пия витамини. Разликата е осезаема. Но ти май не беше фен на витамините, може би ако се опиташ да компенсираш с плодове?

ku4о, евала на тоз твой шеф!

Добре дошла на Пуфи1988!

Кикито, този клин прозира ли отзад? Трябва ли да се носи с туника, или може и с тениска, например?

Диана, на доста майки от предната ми отчетна им ставаше зле от витамините. Помогна им като сменят марката.

new leaf, честит ти рожденник Simple Smile

# 574

Да ви кажа за баби и свекърви. Най-лесно се слагат на място като им кажеш "Доктора така каза!". Щом д-ра е казал, никоя баба не смее да спори (освен ако не е голямо зло, разбира се)  Twisted Evil

аз така процедирам,и преди,и сега-все доктора ми казва...Например свекито като ме пита за секциото-що ще раждам така,аз казах" Докторката така каза"-следва Ама защо,и аз измислих "щото бебето е голямо" Joy е,като ми дойде на свиждане след като излязох от упойка,погледна бебето и само каза "Е,нали щеше да е голямо" Shocked Shocked Shocked

# 575
Здравейте момичета,
не съм писала от доста време, но чета редовно.  Grinning
Честито на всички разбрали пола, аз чакам с нетърпение понеделник, дано вече и ние разберем какви ще са гащите.  Simple Smile
Болките в корема намаляха, благодарение на магнезия. Даже си мисля, че съм станала по-спокойна, не избухвам толкова лесно както преди. Четох, че от магнезия има и такъв ефект.  Grinning
Сега обаче започнаха нови болежки - подуват ми се ръцете и особено краката. Пия много вода, кръвното ми е ниско, не ям особено солено, но уви надуват се и това си е. Четох, че е нормално и често срещано при бременност, но не е ли много рано да се започне в 5тия месец.  Thinking Някой друг има ли го този проблем? Намерили ли сте някакъв лек?  Simple Smile

# 576
Мрън-мрън
Подаръка на таткото днес ще е нови хапове за мен Sad Минах през ендокринолога, за да си взема изследванията и FT4-то ми е много ниско та получих поредната доза хапове, които освен всичко друго трябва да се пият 4 часа преди другите, които пия сутрин в 7. Като смятам програмата скоро няма да ми стигат часовете в денонощието, за разпределяне на хапове... Crazy

# 577
Tanishte, честити сини гащета. Аз съм в петък на 4Д и вчера отново сънувах, че ще е момиче. Казвам в съня си д-р Георгиев, съпругата Ви д-р Георгиева каза момче. А той: :"Е, да но е момиче. Категорично! " И аз  Shocked Явно подсъзнателно ми се иска да връзвам опашчици  Laughing Радвам се и на момченце, каквото е, само да е здравичко. В петък ще потвърдят или напротив Simple Smile
Pampers, честита ви квартира!Много прекрасни емоции да поресщате в нея!
Коктинчо, честито мъжле и на вас!
Ще има ли толкова мадами, да ги сватосваме ?1?!  Laughing

# 578
  • Gone with the wind
new leaf, много кофти  Confused Важното е всичко да е ОК с теб и бебо  Hug

happy_day, лекарят какво каза за това подуване?

Танище, Eskyto честити ви мъже  Heart Eyes

dddidka, чакаме добър отчет  Hug

Ще има ли толкова мадами, да ги сватосваме ?1?!  Laughing

Мойта не я бройте  Laughing, още 2010 я обещах на един прекрасен младеж (ама сме уцелили и пола, а)  Mr. Green

# 579
ku4o не съм казала още на доки, четох, че не е толково страшно и затова не съм звъняла по спешност, но определено е неприятно.

Сега видях, че пишете за бременлийските дрехи в Lidl, аз си купих вчера едни дънки, които са ми малко широки на дупето, но има връзка да се стегнат малко и с по-дълга блуза ще са ок. Купих си още един черен клин и някакъв спортен панталон, който може и за вкъщи да си го нося. Не са нещо кой знае какво, но стават, за готини дънки, в H&M има по 80лв.  Simple Smile

# 580
Вашият индекс на телесно тегло (BMI) преди бременността е: 17,63 (поднормено тегло)
Препоръчваното тегло в края на бременността е: 62,9 - 66,2 kg
Препоръчваното тегло за Вас в седмица 19 е: 52,5 - 53,6 кг
 Joy Joy Joy сега съм 50 кг

hahaha И моите резултати са подобни на твоите.

Mr. Green Tanishte, честити  stork-boy Всички варненки ли са с момчета? Mr. Green
Честито и на остналите мами, научили пола!

new leaf, една екселска таблица и 100 аларми и ще се справиш  Hug

happy_day
, някой назад беше писал, че причината е недостиг на едно в-во, ама кое беше  newsm78 Дано пак да пише който е бил, за да ти каже на какви храни да наблегнеш. Не е от водата и ниското кръвно. Аз пия над 3 л на ден и съм много ниски ст-сти.

Благодаря на всички за честитките! Hug Много сте мили.

# 581
  • Gone with the wind
happy_day, беж при доки, че може да се окаже и по-страшно, отколкото си мислиш. Пък дори да има някакъв начин да те облекчи - само заради това си струва да идеш.
Памперс, мисля, че говориш за магнезий. Доколкото си спомням той помага срещу задържане на течности, но пък не бих си го самопредписала

# 582
Памперс, мисля, че говориш за магнезий. Доколкото си спомням той помага срещу задържане на течности, но пък не бих си го самопредписала
Нямам предвид лекарство, а храни. По спомен някоя мама беше писала да се ядат повече сирене и мляко, ама може и други храни да е било  newsm78 Аз съм против витамини по време на бременност като има и алтернатива на хаповете. И без това е под 5% витамин и останалото химии и нешестета.

# 583
Хайде и аз да се отчета от прегеда. Потвърдиха розовите гащи и ми пуснаха кръв и урина, като при тях няма нищо притеснително, освен отново ниския хемоглобин, както и миналия месец. Ще започвам и аз да пия витамини дано ми понесат добре и да не ми увеличат апетита, че не искам последните месеци да крия кантара. Резултата от биохимичния скрининг ще е готов след седмица, но аз и не бързам. Докторът измерва много неща по бебчо на видеозона и  каза, че всичко си е в норми и съм спокойна. Отговаря си на седмиците и в момента тежи 200гр и е 17см според ехографа.
Относно калкулатора в момента съм точно на долната граница от препоръчителните килограми за моята седмица, което за сега ме радва, но да видим после какво ще стане, че миналата бременност до осмия месец си качвах все по кило на месец обаче в деветия качих 5кг, но то си беше от много седене на дупето и тъпчене на бисквитки.
Веселото и аз подскочих като прочетох първите няколко думи от поста ти, недей така да ни плашиш  NaughtyРадвам се, че всичко е наред, важното е да е живо и здраво.

# 584
Не съм много сигурна, в това което ще кажа.
Предполагам, че става дума за албумин - това е белтък в урината и често се среща повишение при бременни. Чувала съм че това е причината за подуване и оттоци на крайниците (задържане на вода). Но  happy_day и аз мисля, че трябва да отидеш или поне да се обадиш на твоя док и той да ти каже какво да правиш  Peace
успехче честити ти розови гащи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт