Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на майките за почистващите препарати за фурни?
Какво представлява предна плацента и какви са мненията на майките относно нея?
Какви са мненията на майките относно наддаването на тегло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на майките за почистващите препарати за фурни?
-
Какво представлява предна плацента и какви са мненията на майките относно нея?
Предната плацента е разположена отпред на матката и може да доведе до по-слабо усещане на ритници и по-трудно определяне на пола на бебето. Майките споделят, че това е често срещано и нормално явление по време на бременност. Някои от тях съобщават, че са били в състояние да работят без проблеми, докато други споделят преживявания с болки в кръста и силни усещания.
-
Какви са мненията на майките относно наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са мненията на майките относно упражненията по време на бременност?
-
Какво представлява таблицата на Sealover, която често се споменава?
Иначе, 42 са ми малко с една идея големички, но все пак имам предвид, че не се качва само в корема, а доста и наоколо...
е,като ми дойде на свиждане след като излязох от упойка,погледна бебето и само каза "Е,нали щеше да е голямо" 
Някой друг има ли го този проблем? Намерили ли сте някакъв лек?
Минах през ендокринолога, за да си взема изследванията и FT4-то ми е много ниско та получих поредната доза хапове, които освен всичко друго трябва да се пият 4 часа преди другите, които пия сутрин в 7. Като смятам програмата скоро няма да ми стигат часовете в денонощието, за разпределяне на хапове...

И моите резултати са подобни на твоите.
Дано пак да пише който е бил, за да ти каже на какви храни да наблегнеш. Не е от водата и ниското кръвно. Аз пия над 3 л на ден и съм много ниски ст-сти.
Радвам се, че всичко е наред, важното е да е живо и здраво.