Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на майките за почистващите препарати за фурни?
Какво представлява предна плацента и какви са мненията на майките относно нея?
Какви са мненията на майките относно наддаването на тегло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на майките за почистващите препарати за фурни?
-
Какво представлява предна плацента и какви са мненията на майките относно нея?
Предната плацента е разположена отпред на матката и може да доведе до по-слабо усещане на ритници и по-трудно определяне на пола на бебето. Майките споделят, че това е често срещано и нормално явление по време на бременност. Някои от тях съобщават, че са били в състояние да работят без проблеми, докато други споделят преживявания с болки в кръста и силни усещания.
-
Какви са мненията на майките относно наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са мненията на майките относно упражненията по време на бременност?
-
Какво представлява таблицата на Sealover, която често се споменава?
Томова е в МЦ "Надежда" в Красно село.

На 26 пък съм на Фетално ЕХО в трета градска, стискайте палчета 

помня, че предния път доста по късно май беше. А и киселините май започват все по-често да ме спохождат.

!
Какво да кажем ние, дето приближаваме 65? И аз наблягам на плодове и зеленчуци, но първоначалната тестена атака си каза думата. Сега и да гладувам все тая. Не се притеснявай за това сега, бебето е важно. А това побутване, което си усетила е именно то. И аз така го описвах в началото, като побутване с пръстче. Много нежно и приятно.
Другата щуротия, която чух, беше от свекърва ми. Не трябвало да си крада плодове или цветенца да си късам, че на бебето петно щяло да излезе някъде.
И това по повод на желанието ми да си откъсна люляк- а го обожавам.
да мине денят и два дни почивка...
Толкова е хубаво, че не мога да го опиша...