давайте идеи каква ... вие какви имате

Показвам го на ММ вчера и вика, добре де, нали всички бяха на 6-7 месеца тук, този е поне на 1 годинка 
И няма зъб
Аз си мислех, че така и горните са се показали, но уви 
в това ужасно време.Май и на Мол няма да ходим,че мъжо е 1 смяна и като дойде ще е уморен.Аз мисля да приспя дребен и да го оставя на свеки и да отида да му взема малко блузки и ританки,че всичко ни е омаляло.Мисля да видя и за някакви играчки,че всичко ни е омръзнало.
И няма зъб
Аз си мислех, че така и горните са се показали, но уви 
Представям си обаче какво ти е било ... има ли поне надежда скоро да избие зъбчето 
Показвам го на ММ вчера и вика, добре де, нали всички бяха на 6-7 месеца тук, този е поне на 1 годинка 
хаххаха .... на там е тръгнал, към годинката, ама бръза повече

Пипах я отгоре, много е твърдо, но това дето ще се падне между двата зъба го бъркам често със зъб
и аз бъркам, ам пусто нищо не усещам ..не разбирам как трябва да е точно. Като ме захапе от долу като, че ли е твърдо, ама
Зори или Нубчето май казаха, сега като се сетя
Значи ще търся кухня в моя раюон и ще питам. Има едно място, ама там дамо разливат
ще ги питам обаче жените ... 

тя много добре знае, какво злоядо човече е Пламен, та дано се навие да даде бележка. Фактически не съм въвела само жъълтъка, телешко, свинско и кисело мляко не съм давала ... като последните две не знам дали още не е рано и дали ги използват в кухнята - ще се пита наистина на място
стига бе, от къде ги взимаш ... те при нас големите са на 1,29 /1,30 Препоръчани теми