147 Американчета шарят яйца и месят козунаци или как го правят българите в САЩ.

• 34 986
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Аз никога не се впечатлих нито от бейзбола, нито от другите любими американски спортове.
Ditto.

Нито научих правилата, нито знам отборите, нито първенствата  Embarassed

# 76
Преди време с шефката си говорихме какво правим със свободното си време и първото, което тя ми каза беше "Ми моят мъж гледа спорт по телевизията през целия сезон (който е около 9 месеца в година)." Направо мъчно ми стана за нея, хич не звучеше това да е любимото й занимание.

# 77
Хиър, ние вкъщи гледаме крикет - една игра = 5 дни Wink 3 часа бейзбол е лека категория.
Само двто хич не разбрах правилата.

Аз американски футбол харесвам.

# 78
Хиър, ние вкъщи гледаме крикет - една игра = 5 дни Wink 3 часа бейзбол е лека категория.

В интерес на истината бих играла крикет. Приятно изглежда.

# 79

В интерес на истината бих играла крикет. Приятно изглежда.

Ами аз му свикнах и ми харесва. Не всеки има търпение. Аз го намирам за много аристократичен спорт Simple Smile Имат си почивка за чай.

# 80
Солей, ако намериш решение за вкарването на маса в малка кухня покажи, моля те. Ние нямаме място, нямаме и маса. В моемнта се храним по следната схема - Мишо на неговото столче, аз права на плота, а мъжа ми сгънат на осем на холната масичка. Хич не ми допада тази ситуация и непрекъснато търся нещо подходящо, но все не намирам.

# 81
Спортът е едната част от културата тук,която няма интерес да изуча.Чинно водя децата каго ги канят на мачове,плащам билети и пр,но съм казала че съм пас,ако имат желание-да го измислят и ще го подкрепя,инициатива от мен-тц
@
Бих изхвърлила всичко без легла ,за да има маса за ядене (така и беше в апартамента ; сега има два дивана заради на децата бащата ,ако беше до мен-празни дървени подове и широчкооооо...)

# 82
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ние сме на това дередже -  празни дървени подове и шииииирочко, тук там с по някой мебел и пръснати играчки. ММ довършва 500 ск.ф. плейрум и не искам да виждам играчка повече през живота си!

Оркид, това решение съм го виждала в ИКЕЯ - плотът на масата е закачен в единия край за стената на панта, а отдолу имаш тип подвижен крак - като се наядете дърпаш крака, пускаш плота надолу и той се залепва за стената ерго освобождаваш си мястото.

Аз поумнях и съм стопирала всякакви планове за ъпгрейд на бани, патиота, етц. докато не получа стейт оф ди арт "mud room". Имам мястото, та останалото въпрос на гърч и организация. Не съм предполагала докато бяхме в апартаменти колко мърсотия се вкарва от двор в къща, да не пропускаме какъв гърч е поддръжка на двор (със повече от няколко огромни стари дървета, дето се шедват като за рекорд!)

Добър баскетбол (НБА) е супер за гледане както на живо, така и по ТВ. ММ гледа и ам.футбол понякога, аз само Супербоула. Обаче наистина много се преживя по спортни мероприятия  Mr. Green

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 16:11 от Agent Provocateur

# 83
Агента ме подсети за една такава маса в рентал апартамент и малка кухня:
http://www.doorsixteen.com/2010/01/21/old-chairs-new-bases/

За рентал (и не само) подобрения освен този блог и Manhattan Nest са пълни с идеи и how to, ако някой се интересува.

В разните му блогове и сайтове (европейски) масите за хранене са в дневната, например:
http://www.alvhemmakleri.se/hem-till-salu/OBJ17735_1258911977/bilder

Ходила съм да гледам американски футбол на живо, вживях се и не беше лошо. Simple Smile
У дома гледаме сокър заедно, другите мъжа ми само хай лайтс следи.

Фея, супер са тия "камъни".

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 17:31 от benson10

# 84
orchidblossom, нашата кухня не е толкова малка колкото звучи вашата. При нас място за маса има (30"х30" или 30"х40"), но оптимизацията на пространството ми куца, Simple Smile защото знам, че може и по-добре.  Mr. Green
След последното ни пренасяне, мисля, че ви бия всички по "липса на мебели". Новата амбиция е, ако може и леглата да спестя някак, но няма да ме огрее.  Joy
В линковете (не помня вече от Бенсъновите или Ленините) видях страхотни неща. Мерси още веднъж!

"500 ск.ф. плейрум" Агент, риспект.  Simple Smile Изпотявам се само като си помисля колко време в подреждане и чистене е това, ако ще и 1 път на месеца да е.

Американски спортове не гледам, и европейски не гледам. Предпочитам да прочета книга/блог. Сал един сокър ми е на сърце, но напоследък и за него нямам време.

# 85
Аз един полилей търся вече няколко месеца и полудявам! Crazy

Също така си харесах едни столове, от които нямам никаква нужда, но редовно проверявам дали са в наличност! Crazy

Спортът, който лежи на моето сърце за вечни времена е кърлингът! Жули, жули, докато попаднешв центъра. С часове мога да гледам!

Имам една съседка, която е майстор в местенето на мебели, всяка седмица има нова подредба на апартамента и! Определено ме кефи!

Може ли да споделите какво четат вашите чада? Накупих толкова разнообразни книги, но щерката категорично отказва да им обърне внимание. Астрид Линдгрен, Марк Твен, Уилям Блейк са нея са явно доста скучна материя. Къде бъркам, защо не иска да ги погледне? Рано ли е?  Как е при вашите деца? Какво четат?

# 86
Цонне, у дома в момента се харесват на Oliver Jeffers книгите , Др. Сус и разни за акули и риби. Тези последните ги мъкне от училищната библиотека. Моят малък ми се вижда за изброените от теб, една с чаптърс три пъти я започваме (през няколко месеца) и след глава 3 спира да му е интересно.

Последният път като се прибрахме с поредната детска книжка, мъжа ми попита дали очаквам гърците да дойдат, у нас било заприличало на Александрийската библиотека, преди да изгори. Laughing
Днес махнахме 3/4 от книгите и ми е едно хубаво. Големи прахосъбирачки, да ги чистят в библиотеката, от там ще вземаме основно, само разни класики запазихме.

Чудя се обаче дали не прекаляваме с този минимализъм. Детето започна да забелязва колко имат другите деца по плей дейтс и само иска ту в едно, ту в друго да живее, защото имали повече играчки. И колкото аз не искам да внасям вещи у дома, то толкова повече иска това или онова. Пея си аз моята песен, но няма ефект за момента, трябва баланс да намеря някак си.

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 07:35 от benson10

# 87
Ха ха, Цонне, и аз съм така. Ако знаеш колко неща си ги "наглеждам." А каква драма е ако ги прекратят, все едно съм щяла да ги купя.  Joy Но според мен това е здравословно - "Windows" shopping.

Бенс, за сега не съм забелязала нещо да му е долипсвало. Сега съм оставила само малкото лего, верно, сигурно е 10 пъти колкото баща му е имал на времето, но да кажем е ок, събира се в няколко кутии от кухненските на Икеа. Другите неща са в мазето за сега. Има някаква привързаност към тях и не смея да ги разкарам все още. Мисълта, че са там му дава някакво успокоение, така че докато порасне за това, ще чакам. Иначе не ги търси - от време на време се присеща, но бързо забравя. Не ме е питам за другите деца и т.н.
Моят проблем е, че сега използва всичко в къщата за игра, например всички възглавници, джапанки, чехли и т.н., каквото му е под ръка. Хем е хубаво, защото въображението му работи, хем мен тези лудница ме побърква. Но май няма как да имаш деца и да ти е подредено - ама кога ли ще свикна....

# 88
Бенс, ние този чичка сме го пропуснали, когато ни е било времето за него. Laughing
И аз подарих на библиотеката всякакви детски книжки, оставих Зюс, принцески, Амелия Баделия, Маделайн и тям подобни класики.

При нас се тачи единствено Джуни Би Джоунс. Вече няколко пъти се препочита. Crazy

Два пъти прочетох, защото на първо четене си помислих, че си минимализирала на мъжа ти библиотеката! Laughing

# 89
Цоне, право си разбрала, на мъжа ми библиотеката минимализирахме, по негова инициатива.

Атти, Ейдж не забелязва като прибера някоя негова играчка, но иска да има много като приятели му.
Иначе също играе с всичко друго, любимото му е да скача на спалнята.

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 08:27 от benson10

Общи условия

Активация на акаунт