147 Американчета шарят яйца и месят козунаци или как го правят българите в САЩ.

• 35 166
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря за пожеланията Simple Smile
Да се посмеете с нас...
20 часа преди полета забелязахме, че и двата паспорта на Гелето са експирясали. Оказа се, че има сми от такспей мъни и направихме нов за 2 часа... да не казвам, че имаха хора на кол през нощта, докато БА = не... та проверявайте си паспортите, ние вече сме на летището и лижем раните от крайсис мениджмънта Grinning голямо излагане, срам голям!

Имаме си бебче Simple Smile здраво и голямо! Честито!

# 556
  • WA, USA
Нашият нанобъг изтрая точно един ден, упс - няколко часа. Имахме супер сладка ларва, на която даже аз се радвах...докато малкия варварин не й видя сметката, а Иво плака дълго и горчиво.

Ееех, PhD-тата! Ще видим аз какви ще ги друсам като завърша. Поне няма да надхвърля 50 хил. в заеми Laughing Отказвам да работя нещо което не ми е на сърце засега. Ако я закъсаме и опре ножа у кокал ще го мислим тогава.

# 557
Кой си има бебче? Пак изпуснах.'
Агент, добре сте се справили. Simple Smile Аз си мислех да ти напомня, защото и двете ни за на по 5, ама пусти акъл.

# 558
Не е треска видях я с лупа.Поминава и вече.Тя ходи тръшка се и плаче,малката и сестра я гледа че плаче и тя наддава зов по нея.Опасна работа сме  Laughing

# 559
Кой си има бебче? Пак изпуснах.
И аз, и аз. Чие е бебето, Агентката?

Бейби, ето няколко идеи за тийн подаръци, които не зависят от размер и са под или малко над $20:

Mini Polish Set
Nail Art Polish Stamp
Girls Rockin' Ball Speaker
Hair Chalk
Festival Feet

# 560
Оказа се, че има сми от такспей мъни и направихме нов за 2 часа...

Преведено в детайл какво искаш да кажеш?

Мики има бебе. Да ѝ е живо и здраво!  Hug

Среща в София - не мога на 15ти юни.

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 00:36 от Solley.

# 561
  • USA
Фей, супер си! Много хубави идеи даваш.  Hug Шпионската химикалка много ми хареса.

Честито на Мики! Да им е живо и здраво бебенцето и тя вече да е добре!   bouquet

Агент, браво, че сте се усетили навреме!

Аз много искам да правя докторат, но сигурно няма да стане поради напреднала възраст.  Mr. Green
Янажар, ако можеш недей да правиш компромиси с работата. Мисля, че финансовият въпрос ще се разреши с времето.  Hug

# 562
Ау, честито на Мики! Браво! Да са живи и здрави!

МишкиHug Много ви се радвам!

# 563
ако можеш недей да правиш компромиси с работата.

О, аз нямам и намерение. Слава богу, не съм притисната да приемам такива предложения. Възможности за работа засега имам точно толкова, колкото ми трябват, просто ми се стори абсурдна тази ситуация и това несъответствие.

Да уточня, че по принцип надали някой тръгва да прави хуманитарен докторат с идеята, че така ще забогатее. Обикновено хората правят такива неща, както и свързаната после с тях преподавателска и изследователска работа, с идеята, че така дават принос някакъв към обществото, пък парите са на заден план. Просто има разлика между скромно заплащане за висококвалифицирана работа и абсолютно мизерно такова.

Честито бебче на Мики! Да е здраво!

# 564
Честито бебче на Мики!  Да е здраво и щастливо!  А Мики бързо да се възстановява и да идва да разказва   Mr. Green  bouquet
И на мен ми харесаха идеите за подаръци!  Много линкове съм си запазила вече, ще вършат работа напред.
Днес си поръчах такава тениска и смятам с нея да посрещна мъжУ другата седмица Heart Eyes

# 565
Честито на Мики!

Мишки, много свежа тениската:)

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 04:17 от benson10

# 566
Ооо, Мишки, каква сладурска тениска!

Радвам се, че линковете ще са полезни и на теб Simple Smile

# 567
Ех, кокиченца, веднъж ще вляза и веднага ви хванах как правите планове за срещи без мен Simple Smile
Anette, като се разберете финално, драсни, че да се опитам да дойда..

Лени, поздравления. Вярно, че който не го е минавал, не знае, при теб двойно повече...

Агентката, като ти четох историята с паспортите се сетих как се озовахме на влизане в Мароко с паспорт, изтичащ след 3 дни Simple Smile Няма такъв филм, но поне е история за разправяне после .. Лек път и успешно възстановяване след crisis management-a.

# 568
 честита радост на Мики!

за Бг. сме носили и нано бъгс и лалаупси, които в Бг. са доста по-скъпи, също и 3Д тебешири, Лего ръчен часовник, има и една много готина шпионска серия в тоис Я ъс http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=11845072& … rodFindSrc=search, има и други такива джаджи, децата им се кефят.

Уинкс, пръскачки дето се слагат на маркуч бяха фурор миналото лято, тази година ще пращам пак, също и на Мелиса и Дъг фенерите и градинските инструменти  http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3993265        http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=4001279&c … 3322460&green
И къщички за буболечки http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3807224&C … &KPID=6713852

# 569
Здравейте
Искам да ви попитам следното -
Имам брак с американски гражданин вече от една година,Вече ходих до там един път и всичко беше наред Пуснала съм документите,които трябва да пристигнат в Щатите.Искам да взема с мен едно от децата си но то е на 24 години.Какво ще ме посъветвате да направя и има ли начин да го взема с нас.Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт