147 Американчета шарят яйца и месят козунаци или как го правят българите в САЩ.

• 35 160
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
На Черноморието отдавна не ходим - както каза Jane - мръсно,гадно-просто отвратително ! Като ходихме веднъж докато плувахме с мъжа ми,дъщеря ми и сина ми един фекалии плуваше точно до децата (колкото и странно и смешно да звучи  Embarassed Laughing ) ! От тогава не искам и да стъпя там ! Не че и в Гърция не ми се е случвало  Thinking На море ходим само на океана  Peace

# 586
AP-ю организЕ плс, съм ин в каквото кажете за горните дати. Аз съм с деца (со-ри) и търчане е мъст  (щото пътувам с ивъл туинс на моите инак безобразно кротки,подредени,сресани на път и четящи Омир на пейката отрочета)
*
ако ви кажа аз как пътувам тази година (кола-рейс 8ч-метро-самол-самол-самол,общо 36ч ор со ) ще ме ожалите жива та ще си замълча Mr. Green

# 587
ако ви кажа аз как пътувам тази година (кола-рейс 8ч-метро-самол-самол-самол,общо 36ч ор со ) ще ме ожалите жива та ще си замълча
Вай-вай-вай, горкана! Ама наистина! Срам ме е, задето едното прекачване ми тежи...

На море в БГ - тцу! Тук има толкова повече, имтересни и чисти места за отдих.

# 588
Фейо,не ми тежи,търсен ефект по обучение в оцеляване е Mr. Green  Зор зор да спестя има-няма 2 бона,ще се чуе ако ми излезе през носа..

# 589
Като морско чедо си има определени места където ходим, мръсно и пренаселено е по градските плажове. Иначе имаме планирана почивка в Гърция. Докато мъжът ми е на хайкинг аз замислям палатка на море ( имам един любим залив между Русалка и Калиакра). Задължително сме на гости в Сл. бряг и Созопол и...отпуската свършила.

# 590
Зор зор да спестя има-няма 2 бона,ще се чуе ако ми излезе през носа..

Въобще не искам да спестявам в такава ситуация. Искам директен полет от точка А до точка Б. Колкото-толкова. Ама няма и затова пътувам: самолет-самолет-самолет. Дано оживеем и не ни свалят от самолета насред локвата.  Rolling Eyes

На 7ми в колко часа и къде? (Аре, плс, да е преди обед, защото ние следобед ще хващаме пътя.) Аз вероятно ще съм с едно дете, надявам се без. Simple Smile

# 591
  • WA, USA
Завиждам ви за срещите, ама не за Бг. Аз не съм се прибирала от пет години и хич не ме влече. Тази година съм с 38 часа отпуска след великото зимно боледуване на малко и голямо дете. Само че си промених графика така че да почивам петък и да си тръгвам в четвъртъка в дванайсет, така че ми стават дълги уикендите и ще може да се почива на близо, плаж, басейн, барбекю, къмпинзи - това съм запланувала засега.
Честито на Мики и тук!!! Много да се разбират братчетата!

# 592
Завиждам ви за срещите, ама не за Бг. Аз не съм се прибирала от пет години и хич не ме влече.
Ditto. Имам отпуск (общо 24 раб. дни годишно заедно с офиц. празници), но предпочитам да го прекарам тук. Поне ще е пълноправна почивка.

# 593
Благодаря на всички за прекрасните пожелания, ние сме добре. Даниел Матю се появи в неделя, 8pounds 11 oz / 20 inches, поспаливо и много ящно бебе. Честно казано бързо влязохме в крачка. Аз съм на 95% себе си. Слава Богу нямаше кризи и раждането мина сравнително бързо и лесно, дано и занапред е така ( ще си правя изследвания скоро за всеки случай - само да ни стане застраховката).

В Бг си ходя откакто се роди големият , и на море ходим. Миналата година веднъж с нашите ( голям кеф с баба и дядо да гледат малкото) и веднъж с мъжа ми като дойде да ни вземе. И двата пъти на Арапя в едно хотелче точно на плажа. Препоръчвам с две ръце. Хем плажа чист, хем хотела, ресторанта на една ръка разстояние, хем Лозенец със заведенията на 5 мин.
Предната година на Созопол и Златните. Созопол - пак хотел на плажа и беше много лесно с детето, а не беше мръсно.
Догодина се надявам Гърция или Кипър за разнообразие Simple Smile

# 594
Мики, честито! Нека ти е здравичък, поспалив и безпроблемен малкия Даниел!

Към БГ море винаги съм ходела от сантименталност; има голямо очаровение за мен - година не съм пропускала допреди 5 години. Тогава изкарахме седмица в Инфекциозна и още 1.5 месеца възстановяване, които ще ме държат настрана форЕвър.
Освен и по причините изброени от Хитрушката

# 595
 Мики, чудесни ховини ни носиш, дано все така да е кротък и ящен Даниел. Много хубаво име сте му дали.

Много ми е мило българското море, особено Каваците, Арапя и Синеморец - много спомени.
Слънчев Бряг, беше много любим в ергенските години, но се докарвахме до състояние дето много спомени нямам.

# 596
Ok,A. Simple Smile

7 Юни.  10ам
15 Юни.  4пм Нар.Театър кафетата

Къде да поседнем на 7ми = парк с кафене?

# 597
На централния вход на Южен има коста кафе, можете да си вземете ту гоу и да седнете в парка. И в самия парк има кафенца, но в коста самото кафе ще е читаво. Много ви завиждам, весели срещи.

# 598
Ok,A. Simple Smile

7 Юни.  10ам
15 Юни.  4пм Нар.Театър кафетата

Къде да поседнем на 7ми = парк с кафене?

Паркът Заимов (или както и да се казва сега) до Театър София?
В другия край (срещуположния на театъра) има много хубава детска площадка, има и пейки, има и кафенета. На мен кафето/пиенето въобще не ми е важно.

Борисовата градина? Една вкусна царевица ядохме там миналата година. Simple Smile

# 599
Мики, честито, да е здрав и поспалив и не много ревлив малкия Даниел.
Forks, лека и безпроблемна бременност.
За срещите в София няма да можем да се включим, ние ще сме предимно в СИ България- Търговище, Шумен, Варна, Велико Търново. На мен ми предстоят доста срещи със зъболекари и лекари Embarassed.
Солей, ако има директен полет и аз няма да искам да спестявам, сега сме самолет- самолет- самолет- 5 часа с кола. Преди 3 години беше до зле , с цел да не плащам много за самолетни билети - самолет- самолет- самолет- 8 часа с кола/ кацнахме в Турция/.
Тази година се очертава като последната, в която се прибираме в пълен комплект / аз, мм и Плами/ 

Общи условия

Активация на акаунт