Ин витро - клиника Селена №8

• 47 220
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
pi_pi още имам зацапване и как да обясна отвреме навреме и болки ниско в корема точно като при цикъл въпреки че пия и нош-па и бусколизин.
kokona20 мила нищо не отписвам преди да е почнало,но нали знаеш онази поговорка че когато фактите говорят и боговете мълчат.За мен този опит беше много по специален от всички други,защото ако той е несполучлив друг скоро няма да има - нито финансово мога да си го позволя нито психически.И аз наистина вярвах че това ще е късмета ми,но започнах да губя тази надежда.Вчера ми беше много зле-цял ден ми се гадеше,умирах от студ абе толкова ми беше зле викам това са симптоми,в момента в който прокървих и ми олекна,сякаш тялото ми  се освободи и почувствах прилив на много сили и енергия.Днес вече не ми се гади,имам вече апетит,дори шоколад ми се яде.Много е странно чувството трудно мога да ви го обясня след като неможете да го почувствате.
Силно стискам палци на всички които започват процедури да не минат през нито едно препятствие и бремеността им да бъде истинско удоволствие а не всекидневно мъчение. Hug

# 121
Тачи-па  прегръщам те силно Hug и недей да отписваш опита,докато не мине прегледа утре,моля те,така си вредиш само.Аз също имах обилно кървене и плачех по телефона на доки, че всичко е свършило, но той ме успокои, че е нормално,да си лежа и да си почивам и да не забравям да си пия но-шпато и бусколизина.Въпреки всичко си ходих и на работа,защото в къщи се депресирах.И на две седмици си ми прицапва едно кафеникаво и сигурно ще си я карам така до края,даже си имам и леки контракции,но няма отказване.И аз като теб ми ставаше студено,побиваха ме тръпки по цялото тяло,болките в гърдите също отшумяха.Така, че смело на пред и успех утре на прегледа  Hug  Hug  Hug

# 122
Тачи- па, вече не си спомням кога ми се успокоиха гърдите и как бяха последователно нещата, но имах ярко червено прокървяване в 6-та г.с. Веднага се обадих на док., каза ми какви лекраства да взема, лежах 2 дни, зацапването стана тъмно кафяво и постепено изчезна. Така че, има такива случаи и те си продължават с една нормална бременност. Не бъзай да отписваш опита. Стискам палци всичко да е наред. Доколкото си спомням Гига беше доста време с кървене, а виж сега- има си два бебока. Ако се включи, тя би могла да ти обясни.

# 123
  • UK
А пък аз да попитам, че съм на път да се смахна тотално Rolling Eyes но на 7 ден от началото на подготовката за ЗЕТ, колко е нормално да е лигавицата и за деня на ЗЕТ, колко трябва да бъде?  bouquet

# 124
frozka,george_80 толкова сте мили благодаря искрено за куража който ми вдъхвате.Дано сте прави и утре да се изненадам приятно.
kokona20 аз на 7 ден никога не съм ходила на преглед,винаги док. ме е викал от 9 ден.Това обаче което знам е че за трансфер трябва да е окло 9-10мм.Имаш още много време не се тревожи.

# 125
Тачи, моля те мила не се отказвай психически, ще видиш че утре всичко ще е наред. Както пишат по-горе момичетата на голяма част от нас в първите седмици се е появило кървене или зацапване. Аз бях така през няколко дни, слагах прегнил, но след няколко дни отново прокървявах и така до към средата на 3 месец ... но не се отказах, не го прави и ти, моля те. Ще чакаме хубави новини утре. Силно те гушкаме с моите бонбони и много вярваме, че това мъниче в теб ще се пребори.  Hug Hug Hug

# 126
Тачи па,и аз имах кървене преди теста,после пак ,а в 13 седмица имах доста сериозно кървене,което премина в тъмно червено ,черно и спря,така 4е виждаш пове4ето сме минали през това досадно кървене Closeа сега си гушкаме бебоците.Днес стискам палци и вярвам 4е всичко ще е наред .
Кокона,стиснати палци и за теб .

# 127
Добро утро мили момичета ! 
Кокона за лигавицата мисля ,че  на 7 ден беше около 6-7 мм ,дано да не греша ,иначе за трансфер трябва да е от 9 -12 мм, но това си преценя  най-добре  доки , аз имах проблем с дебелината и ме отложиха 1 месец и на следващия  слагах виагра глобули . Щом продължаваш след 7 ден при теб  всичко е наред  ,така че спокойно  миличка .Ще ти  включат  лепенки климара  и всички останали  екстри  от рецепта  .Този път  ще успееш ,това е твоя опит ,много положителна енергия и палци имаш от всички нас.
Днес  на  Тайчи  много стиснати  палци    , ще я чакаме да ни зарадва  с  хубави новини  след прегледа  . Praynig Hug

# 128
Всичко приключи момичета newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45.Явно имунната ми система прекратява развитието на ембриончетата.

# 129
Много съжалявам Тачи Weary бъди силна  Hug
Вливки правихте ли след трансфера?

# 130
Съжалявам много, Тачи Hug

# 131
Тачи,  Weary smile3518
Какво, каза док? А, ти имаше ли завишени НК клетки? Вливки прави ли?

# 132
Нямам завишени НК клетки.Правих вливки на интралипид.Стандартните имунологични изследвания са ми добре.док.се съмнява да не би някаква друга защита да отключва организма ми.Генетичните сащо са ми добре,щитовидната и тя.Ще видим какво ще правим.Сега немога да мисля.Благодаря за подкрепата на всички ви. Hug

# 133
  • UK
llana* Hug Много, много благодаря   bouquet Hug Момичета и на вас огромно благодаря за подкрепата, която ми оказвате, а палците ви са вълшебни  Heart Eyes   bouquet Hug
Тачи-па Hug не очаквах това да прочета днес какво може да отключва организма ти, като защита, нали предимно Имунологията newsm78 там влияе, пък ти си имала и вливки Hug Ох... незнам, какво да ти кажа, така исках да успееш!!! Много те прегръщам, освен да ти кажа да си силна Peace на този етап знам, че каквото и да кажем болката е огромна Hug

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 18:55 от kokona20

# 134
Тачи-па, много съжалявам, мила! Толкова се надявах и радвах за теб! Hug

Общи условия

Активация на акаунт