Ин витро - клиника Селена №8

• 47 214
  • 737
  •   1
Отговори
# 105

Титанкаааа, недей надничай отгоре!  Wink Няма ли и ти да се отчетеш? Не започна ли вече процедура?  Hug Hug Hug
[/quote]Пипи не съм започнала още ,другата седмица ще изследвам ТСХ. Hug

# 106
tachi-pa, честито! Всичко ще бъде наред! Стискам палци за прегледа!

MXM, добре дошла и успешна процедура! Ще те чакаме да се очтиташ!

Titanka, успех и на теб! От резултата на ТСХ ли ще зависи кога ще започнете?

# 107
Здравейте момичета, виждам има хубави новини  Grinning

tachi-pa Честито   bouquet радвам се за теб

kokona20 днес чакаме и от теб новини,нали?  Praynig

maria_valenzova извинявай за закъснението  Grinning Ч.Р.Д!

Добре дошли и на новите момичета.Стискам палци за всички  Praynig  Praynig  Praynig

# 108

другата седмица ще изследвам ТСХ.

Дано е в норма и започнеш процедура  Hug Hug Hug

# 109
  • UK
Здравейте,
при мен днес всичко е ок в сряда съм пак в Пловдив Heart Eyes
Фрозче  Hug
Стискам палци на всички Hug

# 110
Кокона браво мила значи всичко е наред  ,кога ще ти е трансфера  ?
Фрозка , Зу  лека бременност  до края мили момичета .
титанка на кой ден ще изследваш ТСХ ?
Успех и палци на всички  !

# 111
llana* , ти почиваш ли сега или си започнала някаква процедура?
Коконче, продължавай смело!
Титанка, колко е ТСХ? Аз утре ще го изследвам заедно с вливане за НК-клетки, че пак са се повишили. Дано сме в норма  с ТСХ Praynig
MXM , добре дошла!
Ками, дано бързо ви минат коликите  Hug
Успех и палци на всички  !

# 112
Titanka, успех и на теб! От резултата на ТСХ ли ще зависи кога ще започнете?

[/quote]
Да от ТСХ зависи кога ще започна процедура ,от ноември месец съм взела заповедта от фонда и само чакам да видя хубав резултат.Доктора ми каза ,че е най добре ТСХ да е между 1 и 2 ,а при мен в началото беше 7 ,а сега 0,193.От няколко месеца се е в нулите .По принцип няма значение през кой ден се изследва ТСХ ,даже бях прочела ,че е по добре да не си в МЦ,но естествено по добре доктор това да го каже Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 18:02 от Titanka

# 113
Благодаря дами  Hug

Искам да ви попитам преди процедурата какви изследвания се пускат?

# 114
Здравейте момичета!Мисля че при мен нещата приключиха още преди прегледа.От снощи имам зацапване,гърдите почти не ме болят вече,усещам как цялото ми тяло сякаш се успокоява и връща към нормалното си състояние.Все пак ще изчакам прегледа утре но вече нямам никакви надежди-сака ми по малък,ЧХГ нараства повече от три дни-мисля че надежда няма вече.Успех на всички и благодаря че ме поткрепяте толкова време.

# 115
tachi-pa, спокойно миличка, виждам, че треска те тресе, но недей оставя надеждата. Зацапването го имат много момичета, със сигурност ще се включат няколко които ще го потвърдят, а що се отнася до гърдите, на мен ми се успокоиха /даже и за имах усещането "как цялото ми тяло сякаш се успокоява и връща към нормалното си състояние" като теб/ в деня преди теста. После няколко седмици ми бяха спокойни, помня че беше около посещенията за сакчето и пулса, но я да видиш след това, набързо смених няколко номера сутиен.
Мисля те и стискам палци за прегледа!
Всичко ще е наред!

# 116
Тачи съжалявам,че се чувстваш по-този начин дано да грешиш

Момичета знаете ли дали в Селена ползват Елонва....?Аз ще влизам в процедура и изчетох много за този препарат,моля ако някой знае нещо да каже,че да не се излагам пред доктора

# 117
  • UK
Тачи Hug аз съм имала зацапване, знаеш, но незнам защо се притесняваш, при тази ст-ст на ЧХГ няма начин да нямаш усещания, някои не толкова осезаеми, но други ги има, моля те, успокой се и утре всичко ще е наред! Peace
И ... не прави като мен Rolling Eyes да отписваш опита, още преди да е започнал, така си вредиш самичка. Силно гуш и утре те чакам, тук със хубави новини, в които съм убедена Praynig
Морско момиче съжалявам, нямам никакво инфо по въпроса, хрумна ми, защо не попиташ във форума на Селена? Стискам ти палци за успешна процедура и богата реколта Hug

# 118
  • Пловдив
Тачи съжалявам,че се чувстваш по-този начин дано да грешиш

Момичета знаете ли дали в Селена ползват Елонва....?Аз ще влизам в процедура и изчетох много за този препарат,моля ако някой знае нещо да каже,че да не се излагам пред доктора

До колкото ми е известно, не. Моя позната е при Минев, питала е, запознат е с този препарат, те нали по едни и същи конгреси ходят......но не го ползват. Поне той не го ползва за стимулация.....за сега. За в бъдеще не е ясно, така че питай, ще ти отговорят.

Тачи, не се шашкай предварително. На сестра ми сплесканото сакче с неправилна форма вече е на почти две години. Тя и през кървенето мина, и през амниоцентеза и накрая завърши със секцио. Никакво спокойствие цяла бременност, но финалът беше прекрасен. Пожелавам ти го и на теб от все сърце.  Hug

# 119
Тачи, силно се надявам утре док да каже, че всичко е наред!  Praynig Ти го заслужаваш! Hug
Сега как си? Още ли има зацапване?

Общи условия

Активация на акаунт