Ин витро - клиника Селена №8

• 47 207
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Новото ми ЧХГ след 10дни от първото е 1006.

newsm44 smile3501 Браво, Тачи! Всичко ще бъде наред, не се притеснявай!

Титанкаааа, недей надничай отгоре!  Wink Няма ли и ти да се отчетеш? Не започна ли вече процедура?  Hug Hug Hug

# 91
  • UK
Момичета да ви почерпя днес имам рожден ден  newsm38 newsm38  party023  Мегинд честито  Hug,на всички останали успешни процедури до нас има около 300 номера и ние пак започваме Hug Hug Hug newsm03 newsm03
Тачи това е чудесна новина  Hug Спри да се притесняваш и тревожиш и всичко ще бъде наред Hug Peace  bigdance2  Gift  party023 newsm59 newsm38

maria_valenzova честит рожден ден!   bouquet

megind честито и от мен Hug

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 22:43 от kokona20

# 92
Толкова съм разсеяна, че съм пропуснала да честитя на Мария.
Честит рожден ден, Мария! Да си здрава, окрилена от щастие и късмет, изпълнена с любов и винаги усмихната! И, естествено, да се сбъдне най-голямата ти мечта! Hug
Тачи, супер си е ЧХГ-то! В неделя правят ли прегледи? На мен не ми се е случвало.  Hug
Зу, какво бебе чакаме - момче или момиче? Thinking

# 93
Тачи- па, чудесно ти е ЧХГ-то- нараства си както трябва. Не се тревожи, а се настройвай за предстоящото бременеене, дебелеене и за прекрасен бебок на финала:).
Добре дошла на Меги и честито!  bouquet
Честит празник на патерица, Мария!  Hug

# 94
Здравейте момичета.Новото ми ЧХГ след 10дни от първото е 1006.Незнам да се радвам ли или не.Днес що сълзи изплаках,можете да предположите.Сега продължавам пак лекарствата и в неделя отново на преглед.Сили не ми останаха да се боря.Пожелавам на никоя да не изпада в моето положение.
Браво,Тачи!Всичко ще бъде наред,наистина е много натоварващо,но трябва да се борим!Успех на всички момичета!

# 95
lali bali, вчера искахме потвърждение на пола, ноооооо.......казаха ни другия пол. Лекарите успяха да ни объркат. Явно ще го разберем при раждането  Thinking
Тачи, недей да се измъчваш, защото така вредиш на "малкото чудо" в теб. Стисни зъби и бъди силна. ЧХГ сама виждаш, че се е удвоявал добре  Hug

# 96
Олекна ми като водях ЧХГ-то на Тачи,супер си е не се притеснявай

# 97
Тачи честито миличка,много се радвам за теб.Аз момичета будувам по цяла нощ,едната ми беба е ревливка а другата е много тихичка,но това са сладки моменти,е събира ми се по 3 часа сън,сега отивам да дремна поне още един час и после паля количката и дим да ме няма излизаме на разходки....

# 98
  • UK
Тачи честито миличка,много се радвам за теб.Аз момичета будувам по цяла нощ,едната ми беба е ревливка а другата е много тихичка,но това са сладки моменти,е събира ми се по 3 часа сън,сега отивам да дремна поне още един час и после паля количката и дим да ме няма излизаме на разходки....
Ех, че хубаво звучи Ками  Heart Eyes Hug

# 99
Момичета  Hug колко сте позитивни всички,пък аз все една такава негативна.
lali bali правят и в неделя прегледи,на мен и друг път ми се е случвало.
ZU-555 сигурна съм че какъвто и да е пола това човече ще бъде много обичано.
george_80 ако знаеш как искам и аз да отпусна душата и да се насладя на този момент,но все нещо като върви не както трябва и ми убива тази радост.
kamito24 kokona20 е права звучи толкова хубаво това което си писала,а аз съм готова на всичко да будувам по цяла нощ и да имам по 3 часа сън стига причината да е именно тази като твоята.
Dara 73 опитвам се да не се тревожа,ще запазя малко спокойствие и дано док.ме зарадва в неделя.
megind успех в понеделник.
kokona20 кога ти е следващия преглед?

# 100
  • UK

kokona20 кога ти е следващия преглед?
Утре  Crazy

# 101
Кокона,успех утре Peace.
Зу,интересно че не могат да кажат пола,но няма значени,щом бебока е добре.
Тачи,браво,отпусни душата ве4е Hug.
Мария,Ч.Р.Д  bouquet
Лали Hug.
Ками,гуш на бебите Hug.
 Praynigза всички ви момичета.

# 102
Благодаря момичета за пожеланията .Тачи честито и го давай по спокойно Hug Hug newsm44 newsm44 newsm44 newsm03 newsm03 newsm03.

# 103
Нека се присъединя от другият месец и ние започваме процедура по фонда  Hug

# 104
  • UK
Нека се присъединя от другият месец и ние започваме процедура по фонда  Hug
Супер Hug Успех! Peace

Общи условия

Активация на акаунт