Ин витро - клиника Селена №8

• 47 190
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Тачи...дай някаки новини,че се притесняваме.
Меги...честито на теб

# 76
Момичета да ви почерпя днес имам рожден ден  newsm38 newsm38  party023  Мегинд честито  Hug,на всички останали успешни процедури до нас има около 300 номера и ние пак започваме Hug Hug Hug newsm03 newsm03

# 77
tachi-pa, и аз надничам за новини от теб! Ох, така се вълнувам! Дано ни зарадваш Heart Eyes

maria_valenzova, честит рожден ден!Тази година да ти се сбъдне най-съкровената мечта! Малко остава до последния ви успешен старт Heart Eyes

megind , честито! Всичко ще бъде наред в понеделник! И да не забравиш да дадеш отчет:)

# 78
Меги, честито, миличка! Правилно си нараства ЧХГ, като се има предвид, че си правила кръвни изследвания в различни лаборатории. Най-добре е, когато използваш стойностите само на една лаборатория. Желая ти ревлив финал след 8 месеца. Док те вика за сакче.  Hug
Тачи, чакаме те с хубави новини, слънце! Hug Praynig

# 79
  • Varna, Bulgaria
Благодаря момичета. Честит Рожден Ден  maria_valenzova

# 80
maria_valenzova  newsm59  bigdance2

# 81
maria_valenzova/b], честит празник! Пожелавам ти здраве и успех в предстоящото начинание smile3525
Тачи, какво става с прегледа? Аз минах, доктора ни зарадва, бебо е добре. Очаквам и от теб хубави новини Hug
megind , добре дошла и честито!

# 82
Ох момичета незнам какво да ви кажа.Благодаря на всички че мислите цял ден за мен.Бях на преглед видяхме плоден сак,но той е по малък отколкото трябва да е.Пуснахме ново ЧХГ и сега още чакам да ми се обадят.Звънях два пъти но ми затварят акушерките,а талончето дето ми го дадоха да си видя резултата нещо неможе да го зареди програмата и немога да отворя и там да видя и така още си чакам.Имам лошо предчувствие аз ви казах и все още е така.

# 83
ZU-555 прекрасни новини от теб.Пожелавам ти все така да продължаваж и занапред.
maria_valenzova честит празник.Много късмет и сбъдване на всички мечти през тази година ти пожелавам.

# 84
ох милата ми тя...може пък да си е по-дребничко  Embarassed
тръпна заедно с теб защото знам какво чувстваш,ще чакам с нетърпение да напишеш и стойностите от новото ЧХГ (голямото)

# 85
Зу браво ,прекрасни новини  и така е до края . бебчо да расте  и мама също.
Тайчи  спокойно  мила   ще чакаме ЧХГ -то да  е голямо .

# 86
Тачи, звъни на регистратура- или да ти кажат стойността от там, или да те свържат с някой. Очаквам едно голямо ЧХГ! А сърце кога трябва да чуете?
Благодаря ви, момичета! Дано всички държим в ръце по минимум едно " Селенско бебче" Nature Sunny

# 87
  • Varna, Bulgaria
тачи спокойно всичко ще бъде наред не се притеснявай. Зу  браво прекрасни новини.Каво ли ме чака и мен в понеделник дано всичко да бъде наред

# 88
Здравейте момичета.Новото ми ЧХГ след 10дни от първото е 1006.Незнам да се радвам ли или не.Днес що сълзи изплаках,можете да предположите.Сега продължавам пак лекарствата и в неделя отново на преглед.Сили не ми останаха да се боря.Пожелавам на никоя да не изпада в моето положение.

# 89
  • Varna, Bulgaria
Браво тачи стискам ти палци и бъди спокойна всичко ще бъде наред .

Общи условия

Активация на акаунт