Ин витро - клиника Селена №8

• 47 181
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Да kokona20 в сряда.На мен днес ми е толкова ревливо.От сутринта ми тръгна на криво,обадиха се на мъжа ми че в сряда сутрин трябва да отиде на работа,а на него по график му се пада и следобед да е на работа,та целия ден няма да го има,ще трябва сама да ходя.И ако ми каже нещо лошо док.няма да го понеса вече този път.Най лошото е че с нищо не усещам нещата да вървят надобре и си мисля че наистина док.ще ми каже нещо лошо.Някоя от вас чувствала ли се е така?

# 61
  • UK
Да kokona20 в сряда.На мен днес ми е толкова ревливо.От сутринта ми тръгна на криво,обадиха се на мъжа ми че в сряда сутрин трябва да отиде на работа,а на него по график му се пада и следобед да е на работа,та целия ден няма да го има,ще трябва сама да ходя.И ако ми каже нещо лошо док.няма да го понеса вече този път.Най лошото е че с нищо не усещам нещата да вървят надобре и си мисля че наистина док.ще ми каже нещо лошо.Някоя от вас чувствала ли се е така?
Ей, ей не така, точно когато не очакваш се случват хубавите неща Hug Мисли позитивно и те чакаме в сряда с хубавите вести Hug Heart Eyes

# 62
tachi-pa спокойно всичко ще бъде наред. PraynigМисли положително.Силното те прегръщам. Hug

# 63
тачи, спокойно мила, давай по-спокойно и много вярвай че този път всичко ще свърши благополучно. Да те успокоя... това че ти се реве е също знак че всичко е наред. Ще ставаш все по-емоционална, едновременно ще ревеш и ще се смееш, даже и за "куку"  Crazy ще вземат да те мислят в къщи, но всичко това е нормално... за гърдите също.
ще чакаме добри новини в сряда - в което не се и съмнявам  Hug

# 64
Мила Тачи-па не се притеснявай,ще видиш, че утре всичко ще е наред,ще бъдеш много щастлива,само бъди спокойна.Всички ще ти стискаме палци  fingerscrossed  fingerscrossed

# 65
Здравейте , искам да споделя нещо с вас. Както вече писах по рано отложих ЗЕТ  Март месец поради настинка. Значи последния ми МЦ беше на 13.03 , на 14.03 започнах първата рецепта  и на 26.03 спрях всички хапчета заради настинката и след няколко дена ми дойде леко едно кървене ,което не беше цикъл , ами просто от спирането на лекарствата и започнах да чакам истинския цикъл и да отида на преглед на 2-я ден, но...... още го няма МЦ.Мисля си че много време мина вече , усещам едни леки болки в яйчниците , но Цикъл няма. Може ли някой да сподели дали е имал подобен проблем и въщност има ли място за притеснение или не ....
Желая успех на всички и ви стискам палци !!!

# 66
  • UK
Десиславка
понякога МЦ след спиране на всички хапчета, няма нищо общо с този, който имаме по принцип Laughing
А дали, няма и някоя изненада пък, да е станало чудото Praynig едно тестче  FlutterHug

# 67
dessislavka, аз вече щях да съм направила оборот на някоя аптека за едно тестче  newsm53 .Относно действието на лекарствата не мисля, че има място за притеснение.
Коконче, удебеляваш ли лигавицата- това ти е бойната задачка сега  babydust7

# 68
  • UK
dessislavka, аз вече щях да съм направила оборот на някоя аптека за едно тестче  newsm53 .Относно действието на лекарствата не мисля, че има място за притеснение.
Коконче, удебеляваш ли лигавицата- това ти е бойната задачка сега  babydust7

ZU-555   bouquet надявам се Praynig но до петък ще изтрещя Crazy

# 69
Благодаря на всички ви за подкрепата,която ми оказвате в тези параноични дни за мен.
dessislavka според мен след като спреш лекарствата особено ако си вземала и дуфастон след около три дни ти идва цикъла.Така че аз мисля че твоя цикъл е минал няколко дни след като си спряла лекарствата нищо че не е бил обилен.Следващия цикъл май ще ти дойде към края на месеца.Аз не мисля че си бременна защото за подготовката ти за ЗЕТ си приемала със сигурност естрофем а той потиска овулацията,няма как да си бременна след като нямаш овулация.Мисля че нямаш място за притеснения че все още не ти е дошъл цикъла,тъй като предния ти е минал края на миналия месец и следващия трябва да е към края на този.И все пак това е мое мнение нека и другите момичета да се включат,но ако все още се притесняваш звънни на лекаря си и го попитай.Успех и не се тревожи.

# 70
dessislavka, при мен няколко пъти се отлагаше ЗЕТ и при всичките отлагания след спиране на лекарствата имах зацапване, но след това си имах цикъл. Вероятно при всеки е различно, но може би скоро ще ти дойде. Ако искаш звънни на док. Не се притеснявай и успех Praynig
tachi-pa късмет утре  Praynig
Късмет на всички момичета  bouquet

# 71
  • Varna, Bulgaria
Здравейте момичета отдавна ви чета и намерих смелост да пиша за моята история.Имам 5 процедури без успех и сега правих процедура в Села при д-р Ставрев.На 02,04 ми беше трансфера на 12 ден правих ЧХГ беше 46 на 14 ден правих ЧХГ в Варна в две лаборатории едната отчете 94,26mIU/ml другата отчете стойности 118,90mIU/ml  Върнаха ми три ембриона.В понеделник Ставрев ме вика на преглед.Според вас ЧХГ добре ли е.

# 72
Тихичко, Честито!   bouquet Добре е ЧХГ не се притеснявай.
И да се отчиташ редовно при нас!  Hug Hug Hug

# 73
  • Varna, Bulgaria
Благодаря ти pi_pi но много се страхувам  какво ще стане в понеделник на прегледа.За първи път ЧХГ отчита нещо досега винаги е било 00 .

# 74
Честито Мегинд  и лека  бременност до края !
Тайчи  чакаме новини от теб мила .

Общи условия

Активация на акаунт