Ин витро - клиника Селена №8

• 47 510
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Честит Рожден Ден на патерици Коконче   bouquet успех на трансфера днес и да ти донесе най-хубавия подарък  newsm32 newsm32 newsm32

megind не се притеснявай,всички сме имали такива зацапвания, нормално е, само бъди спокойна и повечко си почивай  Hug

# 196
Коконче, имаш стиснати палци и от мен. Чакаме те с  EFP резултат да ни зарадваш и едно тлъстичко ЧХГ.

# 197
Кокона  newsm59 на патерици и успех Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 198
  • UK
Момичета благодаря ви Hug  bouquet Върнаха ми трички Praynig

# 199
  • In a surreal moment!
kokoнче, айде, чакам със стиснати палци!  Peace Heart Eyes Hug

# 200
Коконче,браво миличка и от сега на татък само хубави неща ще ти се случват.Аз чакам днес или утре да ми дойде и започвам...

# 201
Здравейте момичета,

И аз щях да започвам процедурата около 12 май, но след като ми направиха задължителните изследвания преди процедура, се оказа че имам Хашимото и хормоните са ми лудница.......Сега трябва да ги нормализираме...но не знам колко време ще отнеме....омръзна ми да чакам..... ooooh! Успех на всички!!! Hug

# 202
Коконче успех  Praynig Praynig Praynig

Rummmy няма да се отчайваш, горе главата  Hug

# 203
  • Varna, Bulgaria
Кокона браво стискам палци и след 12 дена да ни зарадваш

# 204
Кокона стискам ти палци и резултата да е EFP и после  newsm32

# 205
Кокона Praynigстискам палци .
Морско момиче,успешен старт с един прекрасен финал.
Руми,хубавите неща стават бавно ,успех .

# 206
Милички чета ви намързо,успех на всички да не пропусна някой,нямам никакво време.много съм гроги  #Crazyмоите ревливи кукички миличките с тези колики.Кокона мила стискам палчета всичко да е  Peace

# 207
# 208
  • UK
Днес е Велики четвъртък Blush боядисахте ли яйцата Heart Eyes Аз сега се захващам Mr. Green да ви кажа newsm78 нищо не усещам и леееееко се сдухвам Rolling Eyes

# 209
Kokona  ще ти се караме  мила  , много рано взе да търсиш симптоми  ,спокойно  всичко ще е наред  ,наслаждавай се на празниците  ,мисли позитивно и чудото ще се получи  .
Не е задължително  да усещаш нещо ,при всеки е много  индивидуално  ,  прави си разходки поне сега  времето е прекрасно и зарежда много  положително . Hug Praynig
Да направиш най-красивите  писани яйца .

Общи условия

Активация на акаунт