Ин витро - клиника Селена №8

• 47 505
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Кокона  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug успех стискам всички палци.

# 181
  • Varna, Bulgaria
Кокона стискам палци и успех

# 182
  • Varna, Bulgaria
Момичета аз получих зацапване няколко капки кафява кръв и имам лека болка. Звънях в клиниката и и казаха да пия ношпа и витамин C ще лудна от притеснение незнам какво да си мисля и какво да правя

# 183
Меги  ,обади се на твоя лекар  той ще ти каже какво да правиш ,сега си почивай повечко  Hug Praynig

# 184
  • UK
Привет от Пловдив Heart Eyes Тук е страхотно искам тук да си остана Crazy
Меги обади се на док, той трябва да ти каже Peace
Благодаря на всички, утре е големия ден Praynig искам да попитам т.к ме викат рано, от сутринта ли да се наливам с водата или там на място? Ембрионите, днес ли са ги размразили или утре  newsm78?

чЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИчКИ ИМЕННИчКИ!!! Аз днес съм и рожденничка Crazy

# 185
Кокона, успех!!!
Като отидеш на място ще ти кажат какво трябва да правиш. Не е нужно предварително да се подготвяш. Ембрионите ги размразяват на момента, така че предполагам ще се наложи да изчакаш 2 - 3 часа до самия трансфер. След това пак ще те оставят да лежиш и след обяд си тръгваш.

Коконааааа  newsm59  bigdance2 Дано успееш да си направиш най-желания подарък  -  preggo newsm30

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 20:08 от pi_pi

# 186
  • UK
Кокона, успех!!!
Като отидеш на място ще ти кажат какво трябва да правиш. Не е нужно предварително да се подготвяш. Ембрионите ги размразяват на момента, така че предполагам ще се наложи да изчакаш 2 - 3 часа до самия трансфер. След това пак ще те оставят да лежеш и след обяд си тръгваш.

Hug  bouquet Пи-Пи благодаря много!

# 187
Кокона успех утре на трансфера  Hug Praynig  и те чакаме  след  12 дена  с  положителен резултат

# 188
  • UK
Кокона успех утре на трансфера  Hug Praynig  и те чакаме  след  12 дена  с  положителен резултат

Дай боже  Praynig Благодаря   bouquet Hug

# 189
Кокона успех на трансфера. Praynig Praynig Praynig Hug

# 190
Кокона,  newsm59 . За утре успех и след 12 дни  EFP

# 191
kokona20   nbirthday мила.Пожелавам ти много късмет и сбъдване на всички мечти.

# 192
  • Varna, Bulgaria
Здравейте момичета.Зацапването спря Ставрев каза да не се притеснявам .Чудя се защо стана така аз много се пазя .Кокона стискам палци

# 193
Коконка, стиснати палци и от мен!
Чакаме те с положителен тест след 12 дни Heart Eyes

Прекрасно начало на новата година от живота ти!

# 194
Кокона 20 успех миличка,ще ти стискам палци PraynigЩще си бременничка вярвам в това,повярвай и ти Hug

Общи условия

Активация на акаунт