Ин витро - клиника Селена №8

• 47 188
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Чудесни новини frozka.Само така занапред.

# 31
Тачи-па честитоо и от мен.Желая ти лека и безпроблемна бременност и само усмивки от тук нататък .Записвам се и аз в новата темичка и дано вече и аз да пиша хубави новини в нея. Аз отложих трансфера, който бяхме насрочили за 29.03.2013 заради настинка и сега само чакам МЦ и започвам отново.Желая успех на всички и стискам палци!

# 32
Запис и от нас в новата темичка. Нека е късметлийска за всички ви!
Тачи, честито мила, не съм се съмнявала че след този симптом нещата ще са положителни. Сега много се пази и си почивай. Поздравления  Grinning Heart Eyes
 Много "гуш"  Hug от нас  Hug ... вече е време за много положителни емоции - пролет е, и е време за създаване на нов живот. Нека всички имат моя пролетен късмет и Коледен подарък  Hug  CrazyHug

# 33
Благодаря ви  giga82,dessislavka за поздравите.Днес пак говорих с док. дали на тази стойност на ЧХГ-то да правя контрола,но той каза че няма нужда да си пия хапчетата и другата седмица да отида да ме види на ултразвук-незнам как ще издържа до тогава.Иначе съм добре,неусещам болки в корема,гърдите обаче сякаш спаднаха и по малко ме болят и това ме озадачава,но няма да го мисля.Гадене обаче получавам по всяко време на денонощието и нямам никакъв апетит,тъкмо нещо ми се прияде и като го изям - да не го видя повече.Това е от мен имам много още до прегледа,но се надявам че ще са за добро всичките тези тревоги.Както каза giga82 дано това да е пролетния ми късмет и Коледния ми подарък както на мен така и на всички чакащи за процедура бъдещи мами.

# 34
 tachi, вярвай че ще е така и много се пази  Hug

# 35
Тачи-па честито мила,пожелавам ти безпроблемна бременност и много положителни емоции, нека твоята радост да сполети и всички нас които са в процедуда или им предстои такава. Hug Hug Hug Hug newsm10 newsm44 newsm44   Фрозка много се радвам и за теб видяли сте бебока и сте много радостни сега почивай и всичко ще е наред Hug Hug

# 36
  • UK
Фрозче Hug, Тачи  Hug Много хубави новини, браво!  bouquet

# 37
Здравейте момичета!Записах си в сряда час за преглед,но ме притеснява факта че вече нямам никакви симптоми-гърдите ми спаднах,съвсем леко са болезнени,вече не ми се гади,абе все едно нищо ми няма.Не е ли твърде рано да изчезнат каквито и да било неразположения,не че ги искам де,но все пак?На някоя от вас случвало ли се е това?

# 38
Тачи па,много бързаш за това гадене,а и най добре е да го нямаш,че като се сетя аз колко пъти влизах в клиниката на вливки.Важното е да се чувставш добре.

# 39
  • UK
Момичета Hug аз утре съм в клиниката и се надявам да ми дадат зелена светлина за  започване Praynig

# 40
Тачи, рано ти е за симптоми  Wink, но ако бях на твое място едва ли бих издържала да не пусна едно ЧХГ, ей така, профилактично  Embarassed

Кокона, дано имаш зелена светлина и другия месец да ни зарадваш с  EFP

# 41
  • UK
пи-пи благодаря  bouquet Притеснявам се само, че утре е събота и дали ще бъде док там защото незнам, точно кога ще пристигна ooooh! пък не ми е удобно да му звъня  Rolling Eyes
Тачи-па не се притеснявай миличка, всичко трябва да е наред  Praynig Hug

# 42
kamito24 знам че е така,но при положение че една седмица след трансфера ми се появи и го имах почти десет дни това гадене,а сега изведнъж изчезна и гърдите вместо да ми се променят те се връщат в нормалното си състояние,знам че при всеки е индивидуално,но страха от ново разочарование е по голям.
pi_pi знаеш ли колко пъти се канех и отказвах да пускам ново ЧХГ.Толкова ЧХГ-та съм пускала че изпитвам ужас от цифри вече,предпочетох този път на прегледа док.да ми каже какво става пък и той като ми каза че не е нужно да пускам контрола на ЧХГ-то направо ми олекна от една страна.
kokona20 и аз ти пожелавам да ти дадат утре зелена светлина.Ще стискам палци всичко да е наред.

# 43
Тачи, подкрепям Камито! Не бързай Simple Smile Гърдите спадат в началото, но втория месец ще станеш  bombs Повечето симптоми в началото са главно от лекарствата, а не от бременността.
Коконче, успех и на теб!В събота докторите са до по- рано по принцип в клиниката, защото правят само прегледи по стимулациите. Предполагам до 10:30 -11:00, че ще са там на 100%.
Стискам ви палци! Hug
Аз в понеделник ще ходя на контрола в София, за да видим достатъчна ли ми е дозата клексан. Ужасно е, че в цяла България само там се прави това изследване. В сряда съм на преглед при д-р Ставрев, да видим бебчо как расте и да пуснем контрола за нк- клетки, пкк и урина. Стискайте ми палци да сме без забележки Praynig
Ками, как са принцесите? Започнахте да се показвате навън по малко? Hug
Хубав и слънчев ден, момичета!

# 44
  • UK
Да, току-що говорих с док, благодаря ви много  bouquet Така ми се иска да започна Crazy вече и аз Praynig

Общи условия

Активация на акаунт