Ин витро - клиника Селена №8

• 47 173
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  bouquet

# 16
Тачи-па, честито, бъдещо мамче Simple Smile Много ме зарадва новината, отново си припомних прекрасните емоции около, теста, очакването, обаждането от док...

Успех на чакащите момичета, дано тази тема да е по съкметлийска от предишните, с още повече положителни емоции  и много бебета Simple Smile

# 17
Тачи-па, честито за хубавата новина, лека и безпроблемна бременност  и да ни заразиш всички ни тук  Hug

# 18
Честито Тачи-па   bouquet радвам се много за теб  Hug

Момичета и на вас пожелавам щастието да видите двете чертички  EFP нека новата темичка донесе много късмет на всички ви  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 19
  • UK
Честито Тачи-па   bouquet радвам се много за теб  Hug

Момичета и на вас пожелавам щастието да видите двете чертички  EFP нека новата темичка донесе много късмет на всички ви  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
newsm75 newsm79 newsm28 Ее не мога да го оставя Rolling Eyes трябваше малко Heart Eyes пак да посъбера  Mr. Green Фрозче, как сте Hug?

# 20
Добре съм Коконче,днес съм на поредния преглед при доки,да видим бебока как се развива.Малко ми е притеснено, защото като си пия хапчетата и след минутки всичко повръщам и не знам дали имат ефект,но ще видим,дано всичко е наред Rolling Eyes

# 21
  • UK
Добре съм Коконче,днес съм на поредния преглед при доки,да видим бебока как се развива.Малко ми е притеснено, защото като си пия хапчетата и след минутки всичко повръщам и не знам дали имат ефект,но ще видим,дано всичко е наред Rolling Eyes
После да не забравиш и да ни кажеш Laughing как сте  Hug В коя седмичка си? Знае ли се вече пола на човечето  Hug

# 22
Разбира се, ще ви пиша typeuu сега съм в 12г.с - последната седмица на първото тримесечие,но е още рано да се разбере за пола,имам усещането,че е момченце,но да видим дали ще позная  newsm78

# 23
  • UK
Разбира се, ще ви пиша typeuu сега съм в 12г.с - последната седмица на първото тримесечие,но е още рано да се разбере за пола,имам усещането,че е момченце,но да видим дали ще позная  newsm78
Hug

# 24
Привет момичета и от мен! Аз все още си чакам обаждане за получаване на заповед по фонда но да се включа и аз ! Желая на всички успех и много много бебоци ! Аз също съм в селена

# 25
Здравейте и от мен в новата темичка Simple Smile
Дано да е късметлийска за всички  Hug 

# 26
Честито на Тачи-па и успех на всички в темата! Simple Smile baby_neutral

# 27
Здравейте момичета!Благодаря още веднъж на всички за поздравите,надявам се че този път ще стигна до края и за Коледа ще имам най-прекрасния подарък.Пожелвам на всички много сбъднати мечти и само положителни емоции.

# 28
Здравейте, има ли момичета, които са по фонда и са започнали своя опит? Интересуваме как стоят нещата със здравните осигуровки. По точно как се доказва здравния статус и колко време изисква издаването на справката.

# 29
Здравейте момичета,вчера ми мина прегледа и съм много щастлива,бебока расте,имаме си всичко,краченца,ръчички,главичка и един голям корем, newsm62 newsm62 newsm62 много се смях,като малък сомалиец е  rotfImbo

Тачи-па този път ще успееш,така че спокойно,само положителни емоции да има  Hug

Добре дошли и на новите момичета,пожелавам им много късмет   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт