Ин витро - клиника Селена №8

• 47 782
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Фрозка ,честити сини гащи,почивай повече ,защото после нчма да имаш никаква почивка.Морско момиче стискам ти палци,аз за сега съм в подготовка за пункцията и се надявам да ми е за последно Hug Hug Hug Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 436
maria_valenzova пожелажам ти го от сърце,успех Peace

# 437
морско момиче, с тази тежка тромбофилия какви дози фракси слагаш? Успех!
засега е 0.4 един път на ден,ама ще видим за по-натам,че нали дузодрила и аспирина са съдоразширяващи....аз твърдо и безрезервно вярвам на Д-р Матев и съм убедена в успеха
Морско момиче, това беше и моята терапия, само че вместо фраксипарин, слагах клексан 0.4, спрях го дни преди операцията, а таблетите в по-ранна седмица. Успех от мен, всичко ще е наред!

Фрозка, добре дошла в групата на мъжките мами Simple Smile

maria_valenzova , кага се очаква да е пункцията ти? И разбира се, че ще е за посредно, какви са тези приказки Heart Eyes

# 438
Благодаря ви момичета   bouquet
Аз малко ще си почина тези дни, че съм се натоварила и ме заболя корема и съм със скъсена шийка на матката, малко се поуплаших, но доки ме успокои, за сега всичко е наред.

Успех на всички и пазете се!

# 439
резултата от прегледа е добър,на 7 ден от МЦ лигавицата е 7мм,което е много добре.Взехме секрет за микробиологията,взех си и втората рецепта,която добавя и климара и фраксипарин.
Всичко щеше да е перфектно ако не ме  беше лепнал някакъв вирус(разтройство,повръщане и температура),доки каза,че имам 5дена за да се оправя.
Предполагаем трансфер на 15-16....
Това е от мен...отивам да пъшкам в леглото,че много ми е лошо

# 440
Фрозка честити  сини  гащи  ,  сега е времето да се поглезиш  и да се пазиш  . Hug
морско момиче  почвай  с ударна доза чайчета  ,мед и лимон  и  те чакаме  след някой ден да прибереш снежинките   Hug Praynig
Само така мили момичета  с много  положителни  новини 

# 441
Здравейте момичета, скоро не съм ви писала, но нямаше ни6то за писане. По принцип сега сабирам информация и мнения и искам да ви споделя.
Разпитах един ембриолог в кл.Надежа в София -дали мога да си преместя ембрионите - и той ми каза, че е възможно, просто трябва да ми дадат от Селената някакъв документ на ембрионите в който пище по какъв метод са били замразени , за да ги размразят по съ6тия.
Записах си един час за консултация в София и ми казаха ,че ще ме приеме д-р Шевкетова.
Искам да попитам има ли някой, който да сподели мнение за нея? Имах предпочитания за д-р Стаменов, но.. ми казаха ,че за него най-рано след около година и половина мога да се вредя, но те работели в екип и нямало значение точно кой ще те вземе., поне тъка го разбрах аз.Simple Smile
Ще се радвам някой да се включи и да сподели.
Желая ви успех и много стиснати палци от мен за всички  Hug

# 442
Момичета попълвам документите за фонда, и в заявлението пише индикация съгласно чл.26,въпроса ми е какво да попълня там,каква е тази индикация?Благодаря ви Hug

# 443
Момичета попълвам документите за фонда, и в заявлението пише индикация съгласно чл.26,въпроса ми е какво да попълня там,каква е тази индикация?Благодаря ви Hug

Това е индикацията по която кандидатствате във ФАР:
-тубарен стерилитет при жената;
-стерилитет свързан с мъжки фактор;
-стерилитет при жената, свързан с липса на овулация поради LUFS;
-безплодие с неизяснена чрез конвенционалните диагностични методи етиология;

Успех!

# 444
  • Пловдив
Аз не бих рискувала да си местя ембрионите. Не случайно Селена имат такава висока успеваемост при замразен трансфер. Тяхната техника е различна, поне от това, което съм чувала. И не вярвам да я споделят.  Whistling  Не вярвам и да е евтино това преместване. По-скоро бих сменила доктора и бих направила последния опит там и след това ако нищо не стане, бих почнала наново в друга клиника. Не ми се вижда оправдан такъв ход.

Плюс това то не е само замразяването, средите, които се ползват в другата клиника може да са различни.....изобщо това донеси ги пък ние ще ги размразим ми изглежда много несериозно. Не че не е възможно, но са много факторите и ако не се вземат предвид, не само че няма да е по-евтино, но няма и да е гарантирано успешно. Има си различни китове за замразяване, за размразяване.....Сложна работа си е.

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 13:29 от razel_dazel

# 445

Успех!

Благодаря ти миличка,за бързият отговор HugЗзначи трябва да впиша там тубарен стерилитет при жената,понеже проблема е че нямам една тръба, а другата е запушена.Нали така2Благодаря отново Hug

# 446

Успех!

Благодаря ти миличка,за бързият отговор HugЗзначи трябва да впиша там тубарен стерилитет при жената,понеже проблема е че нямам една тръба, а другата е запушена.Нали така2Благодаря отново Hug

Точно така Simple Smile Вие не коментирахте ли с док каква индикация ще впишете? Ти ли ще си подаваш документите или чрез клиниката? Ако клиниката ги подава, можеш да оставиш празно място, където се съмняваш какво да пишеш и като отидеш да ги носиш да питаш на място.

# 447
dessislavka , аз също споделям мнението на razel_dazel. Успех!

# 448

Успех!

Точно така Simple Smile Вие не коментирахте ли с док каква индикация ще впишете? Ти ли ще си подаваш документите или чрез клиниката? Ако клиниката ги подава, можеш да оставиш празно място, където се съмняваш какво да пишеш и като отидеш да ги носиш да питаш на място.
Чрез клиниката,ние сме в Селена Simple SmileБлагодаря отново  bouquet

# 449
Деси относно преместване на ембриони , недеи да рискуваш . Аз бях на преглед при д-р Шефкетова на първичен ,разглеждат какви документи имаш и ти правят досие записват си по-важните неща , даже някои от изследванията не можа да разбере какви са  и обяснявах точно за какво ,  а други  не ги видя и каза че не били  за момента важни . Това мен малко ме озадачи . Нищо по-спецално или конкретно не ми каза ,само пита какво казват нейните колеги от Селена и това беше прегледа за 5-10 мин. Прегледаме  на ехографа и това е. Очаквах нещо по-добро ,но  уви , доста съм възтутена от регистратурата  ,отношение и обноски  под всякаква критика . Отделно закъсняваха с часовете ,но  какво да се прави качаме  . Още се двоумя какмо да правя занапред  дали да продължа в Надежда ,или да се  отново в Селена ,може би съм свикнала  в  организацията  и лекарите и така  . Успех  ти желая ! 

Общи условия

Активация на акаунт