Ин витро - клиника Селена №8

• 47 767
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • In a surreal moment!
Десиславка - не е хубаво тук да се правят коментари за други клиники,но...Надежда?!? Шефкетова?!? Моля те, помисли пак! Не знаеш в какво се забъркваш. Друго няма да кажа, само от възпитание, а и защото имам там 3 замразени ембриона. Прехвърлянето не е толкова проста работа. Исках да си ги взема в Селена. Разпитах. На теория е възможно, на практика не е никак лесно, никак. Не се практикува. Дано не ми се налага да се срещам с Шефкетова и компания заради тях, дано! Бих те посъветвала да идеш до Истанбул при проф. Кахраман за един безплатен преглед и коментар на състоянието ти, това ще ти е много по-полезно от шикалкавенията на Шефкетова.

# 451
  • UK
Ехоооо как сте Hug
Морско момиче стискам палци до 15-16 не остана Heart Eyes ИКСИ а за тебр да стискаме ли този месец?
Десиславка Hug те момичетата вече са те посъветвали, аз напълно споделям мнението им, но решението си е твое Peace

# 452
Коконче, как си? Каква бременност ти се очертава?
Аз вече чакам да изтекат последните седмици и да си гушна най- накрая малкото мишле. В събота бях на 4Д и от тогава не съм спряла да си гушкам снимката на бебчо.
Знам, че всички тук ще минем през тези вълнения, затова сме се родили жени и ще станем майки.
Очакваме новини. Успех!

# 453
  • UK
ZU-555 Hug
добре сме, имах малко дни с позиви за  Sick амар това сар все така жадувани моменти Crazy Аз чак в 10 седмица съм на преглед и след това се надявам Praynig да имам повече и хубави новини Heart Eyes
А при теб, лелеее неостанало
Hug

# 454
Миии аз да дам отчет:
ендометриум-сочен и 11мм
микробиологията още не беше готова ама до следобед ще знам резултата(дано няма някоя гадинка)
в сряда съм пак в клиниката на преглед и да уточним датата на трансфера-евентуално 15-16...
Това сутрешно пътуване до Пловдив е много... #Cussing outадреналин-аман от шофьори!!!Ама няма как доктора ме иска в 7.30 да съм там

# 455
Здравейте момичета нека и аз да се похваля моята пункция ще е в петък  Simple Smile и се надявам всичко да мине добре.Искам да ви попитам колко време след пункцията се прави трансфера Thinking Thinking

# 456
 МХМ    трансфера е  на 3-4 ден след пункцията , но зависи от  стойностите на хормоните и как се делят ембрионите  . ще ти се обадят  от клиниката  как се развиват  ембрионите ,колко са се оплодили и кога ще ти  точно трансфера  , така че  спокойно  . Успех  в петък ! Hug

# 457
Party ЗЕТ ще е в събота от 8.00 часа
започвам с предстартовата треска(всеки път)

# 458
  • UK

Хайде на късмет да ти е  Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Много палчета за всички!

# 459
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
пу-пу да се отъркалям във вълшебният заразен прашец

# 460

Предстартова треска преди трансфера, ама за последен път!
Стискам палци!
Успех!

# 461

Морско момиче ,минавам специално да ти пожелая късмет и успешна процедура(за последно)
 Peace Praynig Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 462
ТЕ ТИ БУЛКА-СПАСОВ ДЕН....другото си го знаете

Благодаря мили момичета....и на вас да Ви е за последно.

# 463
Морско момиче успех на ЗЕТ-та  Peace Praynig Hug Hug

# 464
Благодаря за подкрепата...много благодаря!
Не знам какво ми става...не мога да се контролирам.Разплаквам се от всичко....това е просто ужасно.Досега не ми се беше случвало....

Общи условия

Активация на акаунт