Ин витро - клиника Селена №8

• 47 764
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
морско момиче много Hug  и  ще видиш  всичко ще бъде  наред в събота  , още от сега ти скисаме палци миличка  , този месец е прекрасен за трансфери  и много положителни тестове . излизай  на разходка малко се се успокоиш  и  прочети някоя интересна книга . / то нали знаеш от страни е лесно да даваш  съвети /  Praynig

# 466
Здравейте днес ми беше пункцията и резултата е с един яйчник съм

12 фоликула от които 8 яйцеклетки и 8 хубави.Като разбера утре колко са се оплодили ще пиша  Simple Smile

# 467
  • UK
Здравейте днес ми беше пункцията и резултата е с един яйчник съм

12 фоликула от които 8 яйцеклетки и 8 хубави.Като разбера утре колко са се оплодили ще пиша  Simple Smile

Hug [b]Браво[/b], стискаме палци всички да се оплодят и да се получат здрави бебета Praynig
Морско момиче късмет утре  Praynig
ИКСИ, а с теб какво става? Много те мисля  Hug
Фрозче как си? Hug Hug Hug

# 468
  • In a surreal moment!
Понеделник - преглед, добре съм, благодаря!

# 469
Здравейте отново, днес ходих в клиниката за да реяим със Ставрев какво ще правим за напред и да си подам документи за фонда отново поне да ми върви номера.Много мислих относно смяната на клиниката и реших да продължа напред.Ставрев каза, че ще направим /ендуметриална биопсия/ и като видим резултата ще преценим какво ще правим. Изследването ще бъде с упойка и каза ,че било кратко.Тъка че..... Продължавам напредддддддд  newsm03. Има ли някой , който е правил такова изследване ?Надявам се да открием проблема най-накрая Praynig
Желая на всички успех и само напред до постигане на целта!!!!

# 470
Здравейте отново, днес ходих в клиниката за да реяим със Ставрев какво ще правим за напред и да си подам документи за фонда отново поне да ми върви номера.Много мислих относно смяната на клиниката и реших да продължа напред.Ставрев каза, че ще направим /ендуметриална биопсия/ и като видим резултата ще преценим какво ще правим. Изследването ще бъде с упойка и каза ,че било кратко.Тъка че..... Продължавам напредддддддд  newsm03. Има ли някой , който е правил такова изследване ?Надявам се да открием проблема най-накрая Praynig
Желая на всички успех и само напред до постигане на целта!!!!
миличка аз съм правила такава биопсия,няма нищо страшно,после се чака малко повечко за резултата,но аз съм сигурна че всичко ще е наред. smile3521 smile3521 smile3521

# 471
бих искала да разбера при кого да отида за ин витро  в селена ,пари  при подаване на документи или предварителни изследвания трябват ли, документите аз ли трябва да ги нося във фонда?

# 472
Преди малко ми се обадиха от клиниката от 8 яйцеклетки 6 оплодени  Hug Hug Hug нямам търпение да ми се обадят за трансфера Grinning Grinning Grinning

# 473
  • UK
Преди малко ми се обадиха от клиниката от 8 яйцеклетки 6 оплодени  Hug Hug Hug нямам търпение да ми се обадят за трансфера Grinning Grinning Grinning

thumbsup fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 474
МХМ това е чудесно,успех thumbsup

# 475
Благодаря  Hug Hug Hug.Искам да ви попитам каква е цената за замразяване на ембриони и наистина ли фонда поема за 6 месеца замразяването на останалите ембриони?

# 476
фонда поема  замразяването на ембриони за 6 месеца ,  иначе за месец цената  е 100 лв,  а за 6 месеца - 430 лв.
успех миличка  и на всички останали момичета   Hug Praynig

# 477
теста е на 27.06-сега сме цяла компания ...аз и моите 3 снежинки.Лежа и се дрогирам на всеки 6часа

# 478
Момичета получих обаждане от клиниката и утре съм на преглед и от там на трансфер.Дано всичко да мине наред Simple Smile

# 479
  • UK
теста е на 27.06-сега сме цяла компания ...аз и моите 3 снежинки.Лежа и се дрогирам на всеки 6часа

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover babydust7

Момичета получих обаждане от клиниката и утре съм на преглед и от там на трансфер.Дано всичко да мине наред Simple Smile

Стискам палци babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт