Ин витро - клиника Селена №8

• 47 488
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Момичета ето новината на 15.07. в 10.01ч. със спешно секцио ZU  е родила момченце 3620кг,51см.в момента е в кувиоз.ще чакаме новини от нея. Hug Hug Hugда е здравичък и много да радва мами и тати  bouquet  bouquet  bouquet

# 586
Честито момченце на ZU, да е живо и здраво   bouquet

# 587
Честит ти син, Зу! Още едно прекрасно бебе се е присъединило към нашето голямо семейство! Да е живо и здраво, да носи много радост на мама и тате!  : bigdance2 newsm07

# 588
Честито ти  бебче  мила Зу !  Нека да си най-щастливата  мама  , малкия юнак да е жив и здрав  и да  радва  всички  около  него !  bouquet  bouquet  bouquet

В най-скоро време  всички  които продължаваме  да се борим за бебче  ,да  дочакаме  такова щастие  !

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 11:59 от llana*

# 589
  • UK
Честито бебче на мама Зу, живи и здрави да са всички и скоро да се гушкат у дома   bouquet Hug

# 590
Честито и от мен....мама Зу...бъдете здрави и силни и бързо въстановяване smile3525 newsm51

# 591
ИКСИ миличка smile3518 smile3518 smile3518 въпреки, че днес денят ми бе прекрасен, защото си взех заповедта от Фонда...сега се натъжих като те чета...Все си мислех, че ще се засечем из коридорите на Селена...Много ми е тъжно за теб Sad

На ЗУ да и е честит юнака!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, само да вметна за себе си...
С тубарен фактор съм след две извънматочни бременности заради запушени тръби...
От първичните изследвания съм перфектна за ин витро Simple Smile както каза Ставрев.
иска да правим имунологични изследвания само и да почваме опита...
Може ли някой да ме подготви горе долу какво ме чака...какви са тези изследвания и ако ги направя през август дали ще мога да правя опита септември?!?!

# 592
ех, икси с теб си взимаме заедно заповедите от фонда.
все надничам да видя какво ти се случва, ама това не очаквах  Tired
за сурогатството не мога да кажа. дано го приемат по скоро, че оставят доста двойки без деца.
ако го имаше можеше и аз да имам шанс за второ дете, ама и на това съм доволна.
успех мила и дано оня отгоре гледа правилно  Hug

# 593
Честито момченце на мама Зу! Да расте здрав, щастлив, палав и любознателен! Hug

# 594
  • Пловдив
Честита сбъдната мечта на ZU. Много да ви радва малкото човече и да порасне голям, красив и умен мъж.  bowuu

Моя приятелка прави ин витро при Минев. При нея случаят е много сложен и объркан, тя е на границата да се откаже, защото има много голямо дете, годините не са и малко, но аз все и повтарям да не се отчайва. Та той и е казал, че са купили микроскоп за IMSI, но не разбрах дали вече работи или още го чакат. Сайтът на клиниката е рядко смотан, но предполагам ще пишат като вече е наличен.  Laughing

Късмет, успех и много положителни емоции на всички.  Hug

# 595
  • UK
Честита сбъдната мечта на ZU. Много да ви радва малкото човече и да порасне голям, красив и умен мъж.  bowuu

Моя приятелка прави ин витро при Минев. При нея случаят е много сложен и объркан, тя е на границата да се откаже, защото има много голямо дете, годините не са и малко, но аз все и повтарям да не се отчайва. Та той и е казал, че са купили микроскоп за IMSI, но не разбрах дали вече работи или още го чакат. Сайтът на клиниката е рядко смотан, но предполагам ще пишат като вече е наличен.  Laughing

Късмет, успех и много положителни емоции на всички.  Hug

Имат, имат, в сайта им (обновения) четох, че вече го предлагат Peace

# 596
  • Пловдив
Виж ти, отивам и аз да прочета.  Laughing Аз откакто направиха нов сайт, който въобще не харесвам, не че предния беше приказка, и като нямат форум, и спрях да ги наглеждам. От познати, приятели каквото чуя......

# 597
  • UK
Виж ти, отивам и аз да прочета.  Laughing Аз откакто направиха нов сайт, който въобще не харесвам, не че предния беше приказка, и като нямат форум, и спрях да ги наглеждам. От познати, приятели каквото чуя......
Мда преди месеци някъде съм сигурна, че четох, че имат ИМСИ Crazy а сега странно не пише, че го предлагат Thinking
Обаче пък предлагат вече и кокултивиране и МАКС и пр.

# 598
Икси Hug.Стискам палци да се намери решение.Не се отказвай,мина толкова път до тук,вярвам 4е ще има щастлив край твоята борба Praynig Hug Hug Hug.
Честито бебенце на Зу  bouquet.
Успех на всички ви момичета.Ние сме с вас  Hug Praynig.

# 599
Здравейте отново момичета!Минаха вече 2 седмици,от както си правих ФСХ за документите към фонда.Резултатите ми бяха 11.34.Много се притеснявам,защото още никой от клиниката не ми се е обадил да ми каже ,че са ги изпратили документите във фонда,и да ми кажат номерчето.Сега се обадих в клиниката,и жената ми каза,че когато ги изпратят ще ми се обадят и явно още не са според нея.Притесняваме да не естанало някакво объркване, или незнам и аз какво.Резултатите ми от фсх  пък да не би да не са в нормата?Знам,че  стойностите не трябва да са по високи от 12.5 за фонда,но все пак.Много ми е нервно като незнам какво се случва,дали има някакъв  проблем,защо още не ми звънят.....Минаха вече 14 дни от както ходих за това изследване,има ли някой от вас да са му се обадили на 14 ден?Благодаря ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт