Ин витро - клиника Селена №8

• 47 479
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, искам да попитам правят ли в Селена изследвания за ДНК тромбофилия? Ако не-правят ли някъде в Пловдив?

# 601
Дано не те объркам kriss, но мисла че в набора от имонологични изследвания влиза и това за тромбофилия. Нека се включат и други момичета  Hug

megisp, не се притеснявай ще ти се обадят....По принцип носят документи на всеки две седмици, но не забравяй, че сега е отпускарски сезон и може да се забавят със седмица .... Спокойно  Wink

# 602
  • София
тромбофилията е генетично изследване, а не имунологично Peace

# 603
Дано не те объркам kriss, но мисла че в набора от имонологични изследвания влиза и това за тромбофилия. Нека се включат и други момичета  Hug

megisp, не се притеснявай ще ти се обадят....По принцип носят документи на всеки две седмици, но не забравяй, че сега е отпускарски сезон и може да се забавят със седмица .... Спокойно  Wink

и аз така си мисля

Аз по принцип съм пациентка на Клиника "Надежда" и там имам пускани имунологични. Но ми казаха, че ДНК тромбофилия мога да направя в Майчин дом. В Надежда пусках и пакет генетични. Да, но аз съм от доста далече и ми е по-удобно в Пловдив. Та за това питах

# 604
  • Пловдив
Правят всякакви изследвания. За тромбофилия също. Моя приятелка, която сега е в процедура пуска всичко в клиниката: генетични, имунологични.....не се мота по други лаборатории. Тя и без това живее и работи в чужбина и едвам се вмества във  времето, лети като побъркана напред- назад. ooooh! Не знам какво е това ДНК тромбофилия, но стандартните генетични изследвания, в които е включено изследване за тромбофилия, правят.

# 605
  • UK
Да правят изследвания всякакви, доколкото разбрах, вземат кръв и изпращат в Плевен, така че може би, няма да има смисъл да се разхождаш дотам за едно такова изследване Thinking На мен, ми признаха всички правени до момента на процедурата изследвания (бяха от др клиника)  Peace

# 606
Меги  може да се забавят  с изпращането на документите  , аз подамах  януари тази година  и  ми се обадиха  след 1 месец  ,така че спокойно .
момичета  кои хормони се пускаха на  3 ден от цикъла ? 

# 607
момичета  кои хормони се пускаха на  3 ден от цикъла ? 

LH, FSH, Estradiol

Llana*, започваш ли?

# 608
Пи пи сега си почивам  ,чакам резултата  от взетия материал от матката .
Реших този месец  като ми дойде цикъла да пусна  едни хормони  ,да видя  как са  .
При теб как са нещата  ,ще правиш ли  опит ?

# 609
Ако всичко е наред - септември. Аз съм с намален ЯР и правя опити на лимитиран цикъл, които си и самофинансираме, така че събираме и парички  ooooh!

# 610
  Колко  струват генетичните и имунологичните изследвания към днешна дата,момичета.

Взех си заповедта и скоро ще трябва да ги правим.А и къде ще е най-добре да е...? Все въпроси ,които ни засягат.
...и колко време важат... Confused

# 611
  Колко  струват генетичните и имунологичните изследвания към днешна дата,момичета.
Взех си заповедта и скоро ще трябва да ги правим.А и къде ще е най-добре да е...? Все въпроси ,които ни засягат....и колко време важат... Confused

Когато аз ги правих - септември миналата година, цената за пълния пакет беше 350лв. Генетичните се правят само веднъж - те не се променят, а имунологични - по преценка на лекаря. Кръв ми взеха в Селена и те си я изпращаха до съответните лаборатории.

# 612
  • UK
 Колко  струват генетичните и имунологичните изследвания към днешна дата,момичета.

Взех си заповедта и скоро ще трябва да ги правим.А и къде ще е най-добре да е...? Все въпроси ,които ни засягат.
...и колко време важат... Confused

ili7372

В Бургас, нали отвориха някаква нова инв клиника, провери и там, може би и там да правят или да вземат кръв и да изпращат до Сф или Плевен Hug

Иначе, можеш и във Варна, в МЦ Надежда на бул. Ген Колев (изпращат в Плевен), в Терапията на ОКр болница на 2 етаж, отдел Генетика (изпращат или в Сф или в Плевен) и в МЦ Радост на д-р Емин, май и в МД също изследват някакви
bouquet

# 613
 О,  в Бургас почти нищо свързано с медицината не правя.Само в много краен случай.
 Може би ще е в Селена,когато  занеса Заповедта,но да знам долу горе за какво става дума Simple Smile

# 614
  • UK
О,  в Бургас почти нищо свързано с медицината не правя.Само в много краен случай.
 Може би ще е в Селена,когато  занеса Заповедта,но да знам долу горе за какво става дума Simple Smile

Е те, само биха изиграли ролята на куриер/вземат кръвта и я изпращат/ Crazy Ти си знаеш, щом искаш разходка за едни изследвания, ами направи я Crazy

Общи условия

Активация на акаунт