Ин витро - клиника Селена №8

• 47 471
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
То сега с магистралата......ей го де е Пловдив. Crazy Извинявам се за спама, ама не сдържах.  То магистралата ми е почти наборка, само година съм по-стара от нея. Embarassed

# 616
...., че лошо ли е да се разходи до Пловдив  Wink , а и ще си донесе заповедта от фонда момичето  welcome

# 617
  • UK
То сега с магистралата......ей го де е Пловдив. Crazy Извинявам се за спама, ама не сдържах.  То магистралата ми е почти наборка, само година съм по-стара от нея. Embarassed

И ние я ползвахме тази магистрала, но проблема според мен не се свежда единствено до нейното наличие или липса, а до похарчени пари двойно, един път за изследванията и втори път за транспорта Crazy Но както казах, всеки си решава! Късмет Peace

# 618
Момичета не правете сметка на момичето,то си знае най добре.Никога не давам съвети по отношение на такива неща.Може да си има нейни съображения. Naughty

# 619
  • UK
Момичета не правете сметка на момичето,то си знае най добре.Никога не давам съвети по отношение на такива неща.Може да си има нейни съображения. Naughty

ooooh!
Ками,
кой си позволява да прави сметки, всеки сам си преценява и решава, аз написах[b] аз какво[/b] не бих направила Naughty Мисля, че няма смисъл от подобни забележки ooooh!
Смятам да напусна темата, щом по този начин Rolling Eyes биват разбирани постовете ми ...

# 620
Коконче стига де,неискам да ме разбираш така.Вярно далечко е,но като знам В Бургас какви са лекари и сестри,понеже майка ми е оттам,затова ти казвам,че момичето си е решила.Неискам никой да обиждам,не съм такъв човек.  bouquet

# 621
kamito24, за толкова време в темата си показала съпричастност към болката на всеки, подкрепяла си ни и си помагала със съвети. Благодаря ти, че въпреки, че постигна мечтата си не ни изоставяш  Hug Вярвам, че не си човек, който умишлено може да обиди или нарани някоя от нас.

# 622
  • UK
Коконче стига де,неискам да ме разбираш така.Вярно далечко е,но като знам В Бургас какви са лекари и сестри,понеже майка ми е оттам,затова ти казвам,че момичето си е решила.Неискам никой да обиждам,не съм такъв човек.  bouquet

Ками,
нямала съм изобщо на ум да я карам да прави процедура, дали в Бургас, дали в Бангладеж Peace
Не виждам и какво едно вземане на кръв има общо с компетентността на лекари, мед сестри и клиники!
В интерес на истината с това елементарно на пръв поглед нещо Rolling Eyes аз личнор срещнах голям проблем и в клиника Селена ooooh! Трябваше да чакам да слезе някой от анестеолозите за да ми се постави абоката Crazy

pi_pi

за умисъл  ooooh! дори и въпрос не може да става Peace

# 623
здравейте  мили момичета  ,днес реших да си направя  едно контролно ТСХ и резултата е  0.23
до сега е било  около 1  , и доста се притесних  ,не съм имала проблем с щитовидната жлеза  и нищо  не приемам  като лекарства .
започнах да пия  фолиева ,аспирин  ,омега  подготвям се за евентуален ЗЕТ  след 2-3 месеца  .

# 624
Аааа вземането на кръв при мене е цяло приключение.Само като ме видят и се изнасят една по една....,но анестезиолозите винаги ме източват без проблем Embarassed

Момичета....

# 625
Разбира се че радвам на всяка една от вас,защото изживявам и болка радост.ili7372 беше едно от момичетата с които започнахме първи процедури,само че тя тогава доколкото си спомням прави на друго място опит.Тогава си нямах и на представа срещу какво се изправям.Коконче аз преживявам нещата с вас,Ето за ИКСИ инази вечер си говорихме с ММ,моля се за всички вас,да постигнете мечтите си,защото пътя е тежък.Неискам да се рабираме грешно. newsm51 newsm51 newsm51 обичам ви всички.

# 626
  • Пловдив
Момичета, съжалявам, че моето изказване предизвика подобна полемика.  Tired Аз не случайно уточних, че е спам т.е. един вид шега. Все пак 40 години чакахме да я завършат тази магистрала, ми да я използваме все пак.  Crazy

Никой на никого не бива да се връзва. Всеки наистина сам трябва да направи сметка кое му е най-изгодно и да вземе решение. Късмет, успех и много усмивки.  Hug

# 627
 Ей ,момичета ,спокойно...  bouquet
 За жалост и магистралата вече не ми помага...За 10-15г толкова обиколки на света имам ,по пътя за мечтаното дете ,че вече ми е все тая.. И финансово пак така...
Та,въпроса ми беше по-скоро финансово как стоят нещата ,а не в км. София ,Пловдив,Варна ,Бургас ги имам като квартали вече...А и във всеки имам я брат,я зет.. Laughing
 kamito24 Ще пием по кафе  в Пловдив,не забравяй !

# 628
  • In a surreal moment!
Ками - не тъжи, мила! Каквото ми е писано ще стане! Аз все още е съм загубила вяра, че ще имам дете един ден!  Вчера имахме много мъчителен и болезнен разговор с ММ, взехме някои важни решения, които той не искаше да погледне в очите. Все още сме на ринга, няма отказване, не всичко е загубено. Наличието на матка не е фактор, важни са ембрионите ни! Вярвам, че ще намерим начин да им дадем шанс! 

Целуни красавиците!  Heart Eyes Hug

пп : Как намираш време да ни навестяваш, изумявам се и те уважавам за това!

# 629
  • UK
здравейте  мили момичета  ,днес реших да си направя  едно контролно ТСХ и резултата е  0.23
до сега е било  около 1  , и доста се притесних  ,не съм имала проблем с щитовидната жлеза  и нищо  не приемам  като лекарства .
започнах да пия  фолиева ,аспирин  ,омега  подготвям се за евентуален ЗЕТ  след 2-3 месеца  .

llana*
Да ти кажа нисичко е, но щом ЗЕТ-а ще е след 2-3 месеца имаш нужното време да го оправиш  Hug Обаче се консултирай с ендокринолог Peace
Ками  Hug
По въпроса за аутобаните  hahaha ние във Варна Rolling Eyes сме позабравени, чакам  Mr. Greenда вземат да се сетят и за нас и да ни оправят и нашата магистрала, ми така, де Joy

Общи условия

Активация на акаунт