Ин витро - клиника Селена №8

• 47 465
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Iliyana Tsaykova ооо разбира се.Колкото за времето винаги намирам време,ИКСИ  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 631
Забравих да ви кажа че вчера на 23.07.2012г.ми беше успешния трансфер,а на 4.08.резултата.Милички пожелавам на всички моя резултат.чакам ZU  да се включи и да сподели как е минало секциото.много ви обичам   bouquet

# 632
Добро утро и честит празник!
Днес е Света Анна-майка на Дева Мария и покровителка на бременните,семейството и всички който искат да имат дечица newsm51
Честито на всички именници

# 633
момичета  имате ли телефона на д-р Георгиев  ендокринолога  в Селена  ,днес си записах час и сега ми се обадиха че нямал да идва  .
благодаря ви .

# 634
Някой да има новини от ZU-555? Очакваме с нетърпение да сподели за първата си срещата с бебчо  Hug Hug Hug

# 635
момичета  имате ли телефона на д-р Георгиев  ендокринолога  в Селена  ,днес си записах час и сега ми се обадиха че нямал да идва  .
благодаря ви .
0888100231

# 636
Здравейте и от мен утре ще е моя ЗЕТ само малко лигавицата ме притеснява че  на 16 ден е 9.7мм.Успех на всички  Hug

# 637
Здравейте и от мен утре ще е моя ЗЕТ само малко лигавицата ме притеснява че  на 16 ден е 9.7мм.Успех на всички  Hug

newsm10 newsm10 newsm10

# 638
привет и от мен ! сега се прибирам от лаборатория с изследване на всички  хормони на щитовидната жлеза и съм спокойна  ,,че са в норма  ТСХ 1,58  ,пуснах го отново че предния ден си бях изкарала акъла  .
МХМ   спокойно  всичко ще е наред  утре  , много успех  и палчета  от нас Hug newsm10

# 639
Благодаря момичета  Hug Hug Hug

# 640
Благодаря ви, момичета за пожеланията и емоцията, с които ме дарявате. Днес се прибрахме от болницата, след спешно секцио заради прееклампсия Сега вече ще се напасваме с младия юнак. Вече виждам смисъл да живея, въпреки следродилните проблеми и тревоги при двама ни.Пожелавам това щастие на всички, които се борят да станат майки. Hug Hug Hug
Икси, има начини да станеш майка и в твоя случай. Не се отказвай, мила!

# 641
Благодаря ви, момичета за пожеланията и емоцията, с които ме дарявате. Днес се прибрахме от болницата, след спешно секцио заради прееклампсия Сега вече ще се напасваме с младия юнак. Вече виждам смисъл да живея, въпреки следродилните проблеми и тревоги при двама ни.Пожелавам това щастие на всички, които се борят да станат майки. Hug Hug Hug
Икси, има начини да станеш майка и в твоя случай. Не се отказвай, мила!

Зу  бързо възстановяване мила,  малкия юнак да е кротък и да расте  здрав  .

# 642
 PartyЗу...честито щастие и бързо въстановяване

МХМ-съботните трансфери са най-успешните....всичко ще е наред

# 643
Здравейте днес трансфера мина добре,дано и след 2седмици всичко да е наред  EFP EFP EFP preggo    ylinfant  ylinfant

# 644
  • UK
Здравейте днес трансфера мина добре,дано и след 2седмици всичко да е наред  EFP EFP EFP preggo    ylinfant  ylinfant

babydust7 Успеха и късмета да са с теб! babydust7 babydust7 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed :fingerscrossed: Зу гушкате ли се вече Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт