Ин витро - клиника Селена №8

• 47 460
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте днес трансфера мина добре,дано и след 2седмици всичко да е наред  EFP EFP EFP preggo    ylinfant  ylinfant

И аз ти стискам палци  Heart Eyes
А сега само спокойствие и положителни емоции! И не забравяй да се поглезваш Simple Smile

# 646
llana*, благодаря ти много!
kokona20, гушкаме се много, въпреки неописуемата жега. Щастието е огромно, а при теб ще е двойно  Simple Smile
Момичета, оставам и аз с вас да се мъча. Имам замразени ембриони и искам да си ги прибера като се възстановя. За жалост, заради секциото, това може да стане най- рано след година и половина. Ще чакам, само да се получат нещата Simple Smile Успех на всички   bouquet

# 647
  • Пловдив
ZU-555, година и половина се чака в случай, че предвиждаш да раждаш нормално втория път. Иначе може и по-рано, ако раждането ще е пак с цезарово сечение. Имам приятелка, която забременя 8 месеца след секциото, никакви проблеми нямаше, но пак така роди. Така може и да не се наложи да чакаш толкова, ако всичко друго е наред и моментът е благоприятен.  Hug

# 648
ZU-555, година и половина се чака в случай, че предвиждаш да раждаш нормално втория път. Иначе може и по-рано, ако раждането ще е пак с цезарово сечение. Имам приятелка, която забременя 8 месеца след секциото, никакви проблеми нямаше, но пак така роди. Така може и да не се наложи да чакаш толкова, ако всичко друго е наред и моментът е благоприятен.  Hug
Питах доктора кога мога да направя следващ ЗЕТ и той така каза- година и половина. Зачудих се-а ако през това време забременея спонтанно newsm78. Странна работа. Ще го мослим, само знам, че като видях моето слънце, искам да родя още няколко  Heart Eyes

# 649
Мхм Praynig.
Стискам палци за всички които имат нужда!Аз ви чета и съм с вас момичета! Hug

# 650
МХМ кога е теста?Хайде ,че не остана ....

# 651
МХМ кога е теста?Хайде ,че не остана ....
08.08.2013 но незнам как ще издържа до тогава мисля малко по рано да пусна една проба.Малко се притеснявам ,че корема ме боли все едно всеки момент ще ми дойде,това нормално ли е???Първите няколко дена имах леки болки в яичника като боцкане а сега вече не. Hug Hug Hug

# 652
МХМ  не търси симптоми миличка ,знам че  е трудно  ,но ще изтърпиш   още малко остана  .
От нас  стиснати палци  ,то  теста   ще е  положителен  друг вариант  не приемаме . Hug Praynig

Да се отчета вчера бях на преглед след абразиото  ,резултата  е добър  т.е  в матката всичко е ок  .
Сега ще чакам новия цикъл  и тогава  доки  ще реши дали да започваме подготовка за ЗЕТ.

# 653
  • UK
llana* браво за хубавите новини  Hug MXM а аз, симптоми нямах никакви, тааа не ги търси Crazy при мен дойдоха след 7-ма седмица някъде hahaha

На всички  Hug

# 654
Благодаря момичета  Hug Hug Hug

# 655
МХМ  не търси симптоми миличка ,знам че  е трудно  ,но ще изтърпиш   още малко остана  .
От нас  стиснати палци  ,то  теста   ще е  положителен  друг вариант  не приемаме . Hug Praynig

Да се отчета вчера бях на преглед след абразиото  ,резултата  е добър  т.е  в матката всичко е ок  .
Сега ще чакам новия цикъл  и тогава  доки  ще реши дали да започваме подготовка за ЗЕТ.

Хайде, мила, стискам ти палци  Hug Дръж психиката на ниво   bouquet

# 656
Добро утро момичета,днес ми е 7ми ден без да броя самия трансфер.Не издържах и си направих пиклив тест и има бледа 2ра черта EFP.Мисля да ходя да си пусна кръвен  Praynig Praynig Praynig

# 657
  • UK
Добро утро момичета,днес ми е 7ми ден без да броя самия трансфер.Не издържах и си направих пиклив тест и има бледа 2ра черта EFP.Мисля да ходя да си пусна кръвен  Praynig Praynig Praynig
fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover тихичко честито  Blush

# 658

прекрасна  вест  и тихичко честито   Praynig Praynig

# 659
Момичета тихичко да се похваля на 7 ден ЧХГ
 B HCG ( бременност)   26.03   mIU/ml   (< 5 - Отр); ( 5 - 20-неопределен резултат); ( >20 -Пол.)
 Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт