Ин витро - клиника Селена №8

• 47 841
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Морско момиче, чудесен резултат! Дано се оплодят и получат най-хубавите ембриони!  Praynig Praynig Praynig

Аз да се оплача ... при последната ми пункция от 3 яйцеклетки нито един добре развил се ембрион  Sad

# 316
  • UK
Морско момиче, чудесен резултат! Дано се оплодят и получат най-хубавите ембриони!  Praynig Praynig Praynig

Аз да се оплача ... при последната ми пункция от 3 яйцеклетки нито един добре развил се ембрион  Sad
пи-пи  Rolling Eyes Hug Hug Hug Hug

# 317
Здравейте!Аз снощи се върнах от Пловдив.Д-р Ставрев ме прегледа,видя ми епикризите от лапарото и от извънматочната бременност,и ми каза че мога да кандидатсвам с тези епикризи,но можело от фонда да ми пойскат и цветна снимка месец след като подадем документите към фонда.И сега се чудя дали да не направим тази снимка,ако найстина има вероятност да ми я изискват от фонда.Макар,че лапароскопията показва  много добре,че тръбата ми е запушена.Искам също да ви питам какви документи и изследвания ви искаха за фонда,на мен ми казаха да направя ФСХ в 1-3 ден от цикъла,мъжа ми спермограма,копия на епикризите,и копия на личните ни карти с подпис и вярно с оригинала.Нали е само това,да не са пропуснали да ми кажат ,че и нещо друго трябва да правим.Ще ходим отново в клиниката след месец,когато трябва да ги направим тези изследвания и да си подадем документите.И сега ми изплува и мисълта дали тези изследвания ще станат готови още на същият ден,за да подадем всичко което трябва за фонда и вече само да очакваме да ни одобрят,или резултатите от изследванията ще са готови след дни?Благодаря ви отново за това,че ми помагате със информацията, която ме интересува.Успех на всички Hug  bouquet

# 318
  • Пловдив
Първият ембриоскоп в България. Ами не е първият, "Надежда" първи си купиха, но е похвално, че се купува техника повсеместно в клиниките. При всички случаи е в полза на пациентите.

Късмет и успех на всички момичета.  Hug П.П. "Селена" къде си затриха форума.  Thinking

# 319
  • UK
Първият ембриоскоп в България. Ами не е първият, "Надежда" първи си купиха, но е похвално, че се купува техника повсеместно в клиниките. При всички случаи е в полза на пациентите.

Късмет и успех на всички момичета.  Hug П.П. "Селена" къде си затриха форума.  Thinking

О това е чудесно! Първи, втори без значение е, хубаво е, че клиники и доктори се усъвършенстват и всичко това е за да бъдем доволни ние, техните пациенти.
Действително  newsm78 нямат форум, обаче има опция да им зададеш въпрос и съответно да получиш отговор Crazy

Десиславка, как си мила? Пазиш ли бебчовците? Hug

megisp т.к не съм ползвала ФАР, не мога да ти помогна откъм информация Crazy Дано останалите момичета се включат с такава Hug

# 320
Добре съм Коконче, пазя бебоците Simple Smile. Илизам по малко на разходка , не мога по цял ден да лежа.Иначе като съм в къщи си върша обикновените домакински не6та без да се натоварвам или уморявам.Не ме свърта хорааа Simple Smile Дано да е за добро. Добре се чувствам . Значи  искам да ви споделя- единственото, което ми прави впечатление е това , че сутрин изпитвам голяма нужда да се протягам и то е много странно...  Стискам на всички ви палци и всеки ден ви чета  Hug Hug Praynig Peace

# 321
днес ми се обадиха,че имам 7 оплодени Я
трансфер няма да има защото прогестерона ми някакси е скочил над 6,а за трансфер се иска да е под 2...
сега да видим колко ще оцелеят до 3-ти ден и да се замразяваме,че другия месец искам да си ги прибера.

# 322
морско момиче пожелавам ти всичките 7 ембриончета да се развият до 3-ти ден и следващия месец и ти да ни зарадваш с огромно ЧХГ.
pi_pi много съжалявам мила.Защо се е получило така?Казаха ли ти нещо от клиниката. Hug
megisp не си спомням точно какво подадохме към фонда, но със сигурност копие на личните карти,епикриза в случая при мен от лапаро за две непроходими тръби и спермограма.На мен не са ми искали цветна снимка,но се консултирай най-добре с доктора си, те знаят най-добре.От клиниката ти подават документите към фонда,не е нужно ти да ходиш.Така че дори да не са ти станали готови изследванията те ще ги подготвят и подадат,не се тревожи за това.Когато ги подадат ти се обаждат да ти кажат кой номер си.
Желая на всички момичета приятен и ползотворен ден.

# 323
морско момиче пожелавам ти всичките 7 ембриончета да се развият до 3-ти ден и следващия месец и ти да ни зарадваш с огромно ЧХГ.
pi_pi много съжалявам мила.Защо се е получило така?Казаха ли ти нещо от клиниката. Hug
megisp не си спомням точно какво подадохме към фонда, но със сигурност копие на личните карти,епикриза в случая при мен от лапаро за две непроходими тръби и спермограма.На мен не са ми искали цветна снимка,но се консултирай най-добре с доктора си, те знаят най-добре.От клиниката ти подават документите към фонда,не е нужно ти да ходиш.Така че дори да не са ти станали готови изследванията те ще ги подготвят и подадат,не се тревожи за това.Когато ги подадат ти се обаждат да ти кажат кой номер си.
Желая на всички момичета приятен и ползотворен ден.
Благодаря ти много миличка HugИскат ми и фсх и спермограма и документите,ами значи няма друго изследване освен тези двете който трябва да направим за фонда newsm78.Това е идеално,че клиниката ще ни ги подаде,много ме зарадва.Благодаря ти много, и всичко добро ти желая Hug Hug Hug

# 324
  • Varna, Bulgaria
Момичета аз говорих с Ставрев за това проклето зацапване  и каза да пич два дена витамин C.Пия го ама пак имам зацапване вече незнам какво да правя отткачам от притеснение,10 дена не спира нормално ли е нищо незнам,побърквам се вече

# 325
megind ,по4ивай,ставай само то тоалетна .А док прегледа ли те?Ако си от града отиди за да се успокои6 Hug
Меги,6ом има6 епикриза от лапаро за6о тази цветна снимка newsm78?Да от Селена ти пра6ат документите в фонда.И аз не се се6ам за други освен споменатите от вас.
Пипи Hugмилата ,а док какво каза ?А ти на ЕЦ ли ?
Морско моми4е,стискам палци за много и ка4ествени ембрион4ета Praynig
Деска Hug

# 326
megind ,по4ивай,ставай само то тоалетна .А док прегледа ли те?Ако си от града отиди за да се успокои6 Hug
Меги,6ом има6 епикриза от лапаро за6о тази цветна снимка newsm78?Да от Селена ти пра6ат документите в фонда.И аз не се се6ам за други освен споменатите от вас.
Деска Hug

Пантерка,и аз се чудя за какво ще ми е да правя и цветна снимка,но Ставрев каза,че ще ми пусне така документите но е било възможно от фонда, месец след това да ми пойскат и снимката.И аз сега се чудя какво да правя,да я правя ли да не губим още време,или да я правя а пък да загубим още малко парички,който в момента ни е сложно да дадем.Мисля си дали да не пиша на страницата на фонда да ги питам,най добре.Благодаря ти  Hug

# 327
  • UK
Деска Hug

Пантерка,и аз се чудя за какво ще ми е да правя и цветна снимка,но Ставрев каза,че ще ми пусне така документите но е било възможно от фонда, месец след това да ми пойскат и снимката.И аз сега се чудя какво да правя,да я правя ли да не губим още време,или да я правя а пък да загубим още малко парички,който в момента ни е сложно да дадем.Мисля си дали да не пиша на страницата на фонда да ги питам,най добре.Благодаря ти  Hug
Да и аз това щях да ти предложа Crazy защо не ги попиташ във ФАР? Те имат имейл мисля, а можеш и по телефона предполагам да получиш информация Hug

# 328

Да, на ЕЦ съм с лека стимулация. Бях много доволна от резултата след пункцията, но на следващия ден ембриото ме Още не съм се видяла с док, в понеделник ще ходя и се надявам да има обяснение.

Мисля си дали да не пиша на страницата на фонда да ги питам,най добре.
Направо се обади в понеделник по телефона. И аз съм писала на имейл, но отговор не получих, но за сметка на това, като се обадих попаднах на много любезна госпожа и коментирахме всичко, което ме интересуваше ..... оказа се, че твърдо не отговарям на изискванията. Та сега "трупам" самофинансирани опити. Надявам се да не стигна до 4.  Praynig Praynig Praynig
Та по този повод да попитам ако имаш опит с извадени яйцеклетки, но без развили се ембриони и не си стиглал до трансфер брои ли се  за несполучлив такъв или задължително трябва да имаш трансфер с отрицателен тест? newsm78

Деси, кога е теста?

На всички момичета

# 329
Moмичета днес получих обаждане от фонда в сряда отивам да си взема заповедта и започваме... newsm44 newsm44 newsm10 newsm10 newsm10 Деси Praynig Praynig PraynigМорско момиче пойелавам ти къасмет . Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт