Ин витро - клиника Селена №8

• 47 846
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
dessislavka, стиснати палци и от мен за положителен тест! Ще стане, вярвай Heart Eyes

От вчера Зорето на Патерка вече е на една годинка - да им е жива и здрава и много радост да им носи!  Пантерка вероятно е заета покрай празниците, но ще разкаже как е минал празника!

Аз знам, защото двете със слънчицето й сме родени на една дата. Та, вчера аз станах на 40 години /още съм в стрес и не мога да свикна с тази цифра/. Тук съм една от ветеранките по ръзраст Simple Smile, на 39 години станах мама, след вече десеттина години опити /въпреки че по клиниките сме от 2007 година/, така че мили момичета, не спирайте да вярвате, въпреки многото разочарования и намерения да се откажа, така и не разбрах от къде се намираха сили да се продължи, а после като вече станете мами, вярвайте, нищо от това което сте минали няма да помните и ще сте готови още веднъж да го преживеете, като видите личицето на вашето създание!
Мисля ви всеки ден и се моля за вашия успех!

Вчера нашия татко ми подари прекрасен подарък - разходка до Пловдив и естествено посетихме клиниката, показахме на Бобо къде е първият му дом Simple Smile За мен мен беше невероятно вълнение, видяхме се с доктора, снимахме се, сестрите също много се зарадваха...абе голямо преживяване беше!
Като си тръгнахме мъжът ми каза че си е спомнил когато ние сме били на пейките как с надежда сме гледали дечицата на други мами довели ги, както ние...и каза че, тайно си е пожелал тези момичета да си имат поне едно слънце като нашето!

Стана дълъг пост, ама явно 40 годишните яко ги тресе хормона Simple Smile

# 301
ivetod, успя да ме разплачеш за добро утро   Blush Накара ме да си спомня преди 9 месеца как стоях в чакалнята на третия етаж, чакайки за поредната доза гонал, и виждах тези дечица с родителите им и се питах дали ще успея и аз....Е, сега съм в 7 месец бременна с едно борбено човече. Имам още три снежинки, в клиниката, които сме решили да си приберем догодина, живот и здраве. Желая много здраве и смях на всички " деца на Селена".
 newsm59 на патерици на ivetod и Зорето на Пантерка   bouquet

# 302
Ивче честит рожден миличка  много щастлива и обичана и най -прекрасната мама.
нека всички имаме твоя късмет и скоро и ние  да пишем  такива хубави  редове ..........

На пантерка да е здрава и много игрива малката принцеса

# 303
  • UK
ivetod Честит рожден ден и от мен ! От здраве и любов да не се отървеш  bouquet  Hug
Момичета, аз днес пак се тествах, на 15 ден ЧХГ е 1640,58 пуснах и ФТ4 но все още не е готов Blush Добре ли се движи ЧХГ-то? Praynig

Crazy забравих да честитя на малката кукла на Пантерка  Hug Да расте, здрава и щастлива с късмет в живота   bouquet

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 11:28 от kokona20

# 304
ivetod nbirthday на патерици и от мен.Да си жива и здрава и само положителни емоций.
Дай Боже всички които не сме успели да имаме твоя късмет и скоро и ние да оставим зад гърбовете си стоенето по пейките в клиниката и да си тръгнем от нея с едно или две сладки бебоци.
На Зорито на Пантерка и пожелавам да расте усмихната и щастлива и да има много късмет в живота.

# 305
Коконче, супер ти е ЧХГ. Защо изследваш ТСХ и ФТ4? Аз имам проблем с ТСХ, но без диагноза. А при теб? Може и на лични, да не натоварваме темата Simple Smile

# 306
Леле kokona20 много бързо ти се удвоява ЧХГ-то. Браво мисля че е добре, май ще си имаш две слънца. Много се радвам за теб.Много да се пазиш и повечко почивка.Чакамете в понеделник с нетърпение да ни кажеш как е минал прегледа. Hug

# 307
  • UK
Коконче, супер ти е ЧХГ. Защо изследваш ТСХ и ФТ4? Аз имам проблем с ТСХ, но без диагноза. А при теб? Може и на лични, да не натоварваме темата Simple Smile
Имам проблем със ЩЗ, на лечение съм затова Blush Благодаря ви, успокоихте ме   bouquet  bouquet Hug

# 308
Ivetod, честит рожден ден на патерица! Hug Пантерка, честитта ти малка рожденичка! Да расте здрава, весела и щастлива за радост на мама и тати! Hug
Ivetod, прекрасен пост! Много точно си описала емоциите и вълненията, които и аз самата изпитвах, гледайки малките бебоци и бременните майки! Наистина, вяра и много сили са нужни понякога, за да изпълним най- съкровените си мечти, но всичко, през което преминаваме си заслужава и после бързо се забравя!
Коконче, ЧХГ- то ти е супер!
п.п. И много са си добре 40 годишните:) Все така жизнени, вярващи и позитивни да са...Simple Smile Wink

# 309
Ivetod newsm59 много здраве и щастие  bouquet  bouquet  bouquetЧестито и на Зорничка  newsm38 и да радва мами и тати,да расте щастливо и безгрижно. newsm44 newsm44 newsm44 и да е на мама гордостта smile3501 smile3501 smile3501

# 310
Моми4ета,благодарч ви.Така ме раз4увствахте Hug.
Иве,4естит празник и на теб!Сега си в наи хубавата възраст Hug.Трогна ме с думите си.
Кокона,успокой се ,стига с тестове,наслади се на момента ,бременна си ,бебо нчма да избега Hug
Стискам палци на вси4ки .

# 311
ivetod, първо настръхнах от поста ти, след това очите ми се напълниха със сълзи и си припомних Нашите чувства и усещания много точно. Аз не, че се оставям да ги забравя, всеки ден, когато погледна дъщеря ни, си спомням всеки ден, в който се борихме и молихме за нея. Честит рожден ден   bouquet

# 312
Честито на рожденниците и от мен,Кокона честито за теста!Много хубави новини прочетох днес!

# 313
пункцията мина -10Я,сега си лежа и чакам да кажат какво качеството са

# 314
  • UK
пункцията мина -10Я,сега си лежа и чакам да кажат какво качеството са

Praynig Praynig Praynig Praynig ХУБАВО, КАК КАКВО! Стискам палци Hug

Общи условия

Активация на акаунт