Ин витро - клиника Селена №8

• 47 788
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • UK
Благодаря момичета!
И още едно въпросче: Ако си по ФАР и не е осъществен трансфер, а ще бъде ЗЕТ доплащаме ли нещо на клиниката?
Благодаря !
Не съм била по ФАР аз, дано се включат др момичета Hug

# 421
Благодаря момичета!
И още едно въпросче: Ако си по ФАР и не е осъществен трансфер, а ще бъде ЗЕТ доплащаме ли нещо на клиниката?
Благодаря !
Ако не са минали 6 месеца от замразяването, не се плаща нищо.В противен случай не знам.
Успех на всички!

# 422
Здравейте момичета, отдавна не съм писала, но нямах много време, много работя, извенете ме моля Blush Blush Blush

Аз да се похваля, че ще си имаме едно срамежливо момченце  newsm30 все с дупето на видеозона, не си показва личицето и тежим вече 300гр. А така ме сърбят ръцете да пазарувам вече,не знам как ще издържа.

# 423
  • UK
Фрозче  bouquet честити ти сини гащички  Hug  stork-boy Много хубаво Heart Eyes а ти, малко по-спокойно, тя работата, никога няма свършване Crazy

# 424
Благодаря много за отговорите момичета!  bouquet
Леко бременеене на всички!

# 425
Здравейте момичета, отдавна не съм писала, но нямах много време, много работя, извенете ме моля Blush Blush Blush

Аз да се похваля, че ще си имаме едно срамежливо момченце  newsm30 все с дупето на видеозона, не си показва личицето и тежим вече 300гр. А така ме сърбят ръцете да пазарувам вече,не знам как ще издържа.

Честито!Да ти е живо и здраво.Много се радвам за теб,напът си да сбъднеш най-голямата си мечта, потърпи още малко.

# 426

Честито, лека бременност до края!

# 427
 Heart EyesЗдравейте....
с малко закъснение да кажа лекарствата от 1-та рецепта:естрофем,аспирин,дузодрил,селен,фк,преднизолон
сигурно след прегледа утре ще включим и фраксипарин,климара
само да уточня,че аз съм с тежка тромбофилия+ всички други "екстри"

Благодаря момичета!
Благодаря !
Ако не са минали 6 месеца от замразяването, не се плаща нищо.В противен случай не знам.
Успех на всички!
Ако до 6 месеца не се направи трансфер се заплаща за 1месец-100,за 6месеца-320 и за 1година-600лева
Коконче...аз съм добре-сънувам вълшебни сънища и мечтая.
Вчера направих  "пълна промяна" на главата си #Silly....нов цвят и прическа....[/i]

# 428
Фрозка честити сини гащички stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boyотносно пазаруването аз от 3 месец започнах с покупките,а и аз с двечки исках да ми е по лесно защото после накуп #Crazy

# 429
морско момиче, с тази тежка тромбофилия какви дози фракси слагаш? Успех!

# 430
 Здравейте момичета днес ми е 3 ден от стимулацията бият ми мерионал и гонал.Имам един въпрос бая ме поболява кръста и корема и също много се бързо се уморявам това от стимулацията ли е?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 431
Здравейте момичта, правя един бърз, спешен разбор как се гледа в различните клиники на въпроса с ТСХ-то. Във вашата клиника държат ли задължително да е под 2 и да не се почва процедура ако към 3.00? Коментира ли се изобщо това?

# 432
Здравейте момичта, правя един бърз, спешен разбор как се гледа в различните клиники на въпроса с ТСХ-то. Във вашата клиника държат ли задължително да е под 2 и да не се почва процедура ако към 3.00? Коментира ли се изобщо това?
Зависи от лекаря.Давам пример от собствен опит- д-р Ставрев започна процедурата ми при тсх 3.70 и зет при тсх 2,73, като не сме обсъждали тсх никога.Д-р Минев държи пък тсх да е под 2,поне за зет-а ми така каза. Е аз успях при по- високото тсх, въпреки, че ендокринолога ми твърди, че нямало как да се забременее с тсх над 2,5. Биоложката на клиниката и тя държи да е под 2,5 Явно е до организъм. Дано съм била полезна.

# 433
благодаря!определно ми беше полезно

# 434
морско момиче, с тази тежка тромбофилия какви дози фракси слагаш? Успех!
засега е 0.4 един път на ден,ама ще видим за по-натам,че нали дузодрила и аспирина са съдоразширяващи....аз твърдо и безрезервно вярвам на Д-р Матев и съм убедена в успеха

Общи условия

Активация на акаунт