Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви преживявания са споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Темата на дискусията във форума се фокусира върху бременността, асистираната репродукция и споделянето на лични истории, преживявания и емоции от бъдещи майки. Основните теми на дискусия включват лични истории за бременност, процедури за асистирана репродукция, резултати от медицински изследвания, споделяне на емоции и подкрепа един друг.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви преживявания са споделени във форума?
-
Какво представляват NK клетките?
-
Какво е лапароскопия и кога се използва?
.

Като си взема заповедта веднага я нося в клиниката.Ако евентуално веднага не почна процедурата,нали знаете как е все по нещо излиза.Първия път лекувах едни бактерии и се забавих близо 2 месеца след заповедта.Ако след нова година я започна процедурата януари,февруари трябва ли пак да чакам клиниките да сключват договори или щом един път съм занесла заповедта няма значения кога ще я започна.Надявам се някои който се се е сблъсквал с това да ми каже как стоят нещата.
Пожелавам на всички момичета започнали процедурата само положителни резултати.
....не знам дали гърдите ми са наедрели,защото аз си имам доста едър бюст....общо взето мисля,че съм силно положителна

...не не ми се карайте,знам,че е рано реално си е 9-ти ден НО ТЕСТА Е ПОЛОЖИТЕЛЕН...след малко ще кача доказателството.Сега съм много поуспокоена и мога блажено да си чакам датата на официалния тест,който е на 27