Ин витро - клиника Селена №8

• 47 766
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
За жалост нашия трансфер се отложи  cry cry cry заради течност в матката.С прекъснати тръби съм и незнам от къде е тази течност някой имал ли е подобен проблем?

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 22:06 от MXM

# 481
Морско момиче Praynig.
Мхм,нямам идея защо така,но стискам палци другия месец  да си прибереш снежинките.

# 482
И аз да се оплача, днес ми отложиха трансфера-тънка лигавица само 6,8  Cry Cry CryВместо да расте тя намалява, а бях сигурна,че ще успея.Остава надеждата за др. месец.Успех на всички  Hug

# 483
CECE1  Hugтака е било писано,но пък тук пове4ето момичета успяха точно от замразени трансфери Hug.

# 484
Морско момиче,спокойствие и гледай много да не го мислиш.Стискам палци за теста.
MXM,CECE 1 и замразвния трансфер е вариант,успех другия месец.

# 485
Здравейте момичета, аз отдавна не съм писала, но ви чета редовно.
При мен нещата си вървят добре, бебо расте и то много добре, с две седмици напред, май май ще сме едрички.Чувствам се прекрасно.
На всички момичета пожелавам щастието, което аз изпитвам, в най-скоро време и вас да сполети  Praynig Praynig Praynig Успех  Hug  Hug  Hug

# 486
Здравейте и от мен! Само да ви попитам за Селена в Пловдив ли става въпрос? Има ли момичета от вас, които са правили Ин Витро или Инсеменация в Селена и доволни ли сте?

# 487
  • UK
Здравейте и от мен! Само да ви попитам за Селена в Пловдив ли става въпрос? Има ли момичета от вас, които са правили Ин Витро или Инсеменация в Селена и доволни ли сте?

Да, за тази клиника става въпрос и всички момичета сме правили инвитро Crazy
Морско момиче, как си? Икси? Hug

# 488
Зравеи те момичета.Аз постоянно ви следя.Подадох документ за втори опит,до моя номер има 1500 номера.Очаквам края на октомври да ми звънят по мои изчисления. mobilephone  Като си взема заповедта веднага я нося в клиниката.Ако евентуално веднага не почна процедурата,нали знаете как е все по нещо излиза.Първия път лекувах едни бактерии и се забавих близо 2 месеца след заповедта.Ако след нова година я започна процедурата януари,февруари трябва ли   пак да чакам клиниките да сключват договори или щом един път съм занесла заповедта няма значения кога ще я започна.Надявам се някои който се се е сблъсквал с това да ми каже как стоят нещата. newsm78 Пожелавам на всички момичета започнали процедурата само положителни резултати. newsm10

# 489
Момичета аз съм добре,,,времето ми минава неусетно бързо.Ето днес вече са 7 дни от трансфера-малко остана.Спи ми се постоянно,ама много,чак главата ми клюмва и заспивам Laughing...другото странно е,че сутрин ми е лошо Sick....не знам дали гърдите ми са наедрели,защото аз си имам доста едър бюст....общо взето мисля,че съм силно положителна newsm78....надявам се на три цифрено ЧХГЧ

# 490
Морско момиче чудесно е,че неусещаш как минават дните,за мен винаги чакането е било много изнервящо.Стискам палци и съм сигурна в положителния край  Peace
marina 1111 аз заповедта я нося,когато доктора ми каже,че започваме,не му мисли за осем месеца напред

# 491
  • In a surreal moment!
Нищо не стана..Днес вместо трансфер направихме абразио. Лигавицата нарасна неравномерно. Не можах да разбера какви са причините. След толкова антибиотици и изследвания се оказа  ,че имам бактерии и гъби. Те от къде се взеха пак не ми стана ясно. Това е ... В петък ще разбера повече за тая лигавица и докторката ще предложи как да вървим по-нататък.

# 492
  • UK
Нищо не стана..Днес вместо трансфер направихме абразио. Лигавицата нарасна неравномерно. Не можах да разбера какви са причините. След толкова антибиотици и изследвания се оказа  ,че имам бактерии и гъби. Те от къде се взеха пак не ми стана ясно. Това е ... В петък ще разбера повече за тая лигавица и докторката ще предложи как да вървим по-нататък.

Еееее ИКСИ очаквах друг развой на нещата при теб Hug Не ти пуснаха МБ преди стимулацията за лигавицата? Дано в петъка имаш по-добри новини Peace Hug
Морско момиче Hug цялата съм в очакване Praynig
На всички много късмет! Hug  bouquet

# 493
ИКСИ съжалявам.Аз също имам много проблеми с лигавицата,никога не реагира според очакванията на доктора.Вярвам,че ще намерите някакъв изход.Успех в петък.

# 494
ами аз не издържах и тази сутрин препишках еди тест.... #2gunfire #Cussing out...не не ми се карайте,знам,че е рано реално си е 9-ти ден НО ТЕСТА Е ПОЛОЖИТЕЛЕН...след малко ще кача доказателството.Сега съм много поуспокоена и мога блажено да си чакам датата на официалния тест,който е на 27
Това е от мен и дано Бог да ни пази.Амин

Общи условия

Активация на акаунт