Ин витро - клиника Селена №8

• 47 189
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте момичета  Hug.Днес ми беше първия преглед след трансфера,видяхме 2сакчета,едното беше по малко от другото и се надяваме и то да порастне  Praynig Praynig Praynig.Другата седмица сме на преглед за сърчицата Praynig .И как да изчисля в коя седмица съм,последния цикъл ми беше на 11.07 ,а датата на трансфера на 27.07... Hug

# 706
MXM, честити ти сакчета!!!   bouquetДано скоро чуете и две сърчица!  PraynigПредполагам, че доктора ще ти каже, в коя седмица си, бъди спокойна и са наслаждавай на бременността си. Ти при кой лекар беше?

На всички бременни момичета желая успешен финал! На всички в процедура или предстояща такава само положителни тестчета, а на станалите вече мами - много щастливи мигове със своите дългоочаквани бебчета!  Hug Hug Hug

# 707
MXM, честити ти сакчета!!!   bouquetДано скоро чуете и две сърчица!  PraynigПредполагам, че доктора ще ти каже, в коя седмица си, бъди спокойна и са наслаждавай на бременността си. Ти при кой лекар беше?

На всички бременни момичета желая успешен финал! На всички в процедура или предстояща такава само положителни тестчета, а на станалите вече мами - много щастливи мигове със своите дългоочаквани бебчета!  Hug Hug Hug

При Доктор Минев съм Hug

# 708
  • UK
Здравейте момичета  Hug.Днес ми беше първия преглед след трансфера,видяхме 2сакчета,едното беше по малко от другото и се надяваме и то да порастне  Praynig Praynig Praynig.Другата седмица сме на преглед за сърчицата Praynig .И как да изчисля в коя седмица съм,последния цикъл ми беше на 11.07 ,а датата на трансфера на 27.07... Hug

MXM Hug Hug Hug Доки ще ти каже после седмичката Hug

# 709
Здравейте момичета  Hug.Днес ми беше първия преглед след трансфера,видяхме 2сакчета,едното беше по малко от другото и се надяваме и то да порастне  Praynig Praynig Praynig.Другата седмица сме на преглед за сърчицата Praynig .И как да изчисля в коя седмица съм,последния цикъл ми беше на 11.07 ,а датата на трансфера на 27.07... Hug

MXM браво мила  ,супер две сакчета  ,  другия път сърчица и така до края  лека бременност .

Нека богородичка  да закриля  всички бъдещи мами  , да ни помогне  да  имаме дечица   и да е винаги с нас .

# 710
Здравейте момичета,вчера се случи нещо ужасно.Имах доста силно кървене и съсираци и много се бях притеснила направо отчаяла.И днес още в 8 бях в клиниката на преглед,за щастие сакчетата стоят и даже пораснали  Praynig Praynig Praynig,доктора каза че има леко отлепяне на едното(по малкото).Биха ми прегнил и сега не мърдам от леглото.Петък съм на преглед вече за тоновете  Praynig Praynig Praynig .Дано всичко да бъде наред  Praynig Praynig Praynig

# 711
Здравейте момичета и ние също почнахме подготовка за инвитро при д-р Ставрев , сега пия противозачатъчни - Марвелон и после почваме стимулации дано всичко е наред.... Незнам при вас как са се отразили противизачатъчните но при мен е с страшно главоболие и гадене даже повръщане но останаха 4 таблетки така че ще ги остискаммм ......  Sad

# 712
Хрис -не вярвам да е от марвелона той е много щадящ препарат,а колкото до главоболието.... Shocked приготви се .....но пък си заслужава Blush

# 713
  • UK
Здравейте момичета и ние също почнахме подготовка за инвитро при д-р Ставрев , сега пия противозачатъчни - Марвелон и после почваме стимулации дано всичко е наред.... Незнам при вас как са се отразили противизачатъчните но при мен е с страшно главоболие и гадене даже повръщане но останаха 4 таблетки така че ще ги остискаммм ......  Sad

Възможно е, Марвелона е един от най-старите противозачатъчни хапове и не е  така пречистен като другите напр. логеста. На мен, също така ми действаше, когато съм го пила навремето Crazy

Да се похваля и тук днес на прегледа на ЖК док ми каза, че е единия мъж си е 100% девойка, другото бебе обаче си играеше с пъпната връв и ииии ами, не даде да го огледаме ooooh! hahaha
Утре сме на 4Д и се надявам да стане ясно и дано и всичко е наред Praynig

# 714
Незнам от какво ама два дена ми е по-добре корема останаха ми три хапчета неостана дано след това нещата са успешни почва вече  да ми е притеснено Sad тази седмица съм по зъболекари да нямам проблеми с зъбите после Simple Smile ехх като чета момичетата които са успели много се ентусиазирам и обнадеждавам че и ние ще се радваме така дано дано ....  bouquet..

# 715
Незнам от какво ама два дена ми е по-добре корема останаха ми три хапчета неостана дано след това нещата са успешни почва вече  да ми е притеснено Sad тази седмица съм по зъболекари да нямам проблеми с зъбите после Simple Smile ехх като чета момичетата които са успели много се ентусиазирам и обнадеждавам че и ние ще се радваме така дано дано ....  bouquet..
пожелавам ти всичко да е наред,и да се радваш на прекрасни бебоци  newsm10 newsm10 newsm10

# 716
 Hug mersi mnogo  Hug

# 717
  • UK
4Д-то каза с категоричност, че ще имаме 2 момиченцаааа  newsm44 Мечтите се сбъдват момичета, само трябва да се доверите на док и да повярвате в мечтите babydust7 babydust7 babydust7

Стискаме яко палци на всички  bouquet

# 718
4Д-то каза с категоричност, че ще имаме 2 момиченцаааа  newsm44 Мечтите се сбъдват момичета, само трябва да се доверите на док и да повярвате в мечтите babydust7 babydust7 babydust7

Стискаме яко палци на всички  bouquet

newsm06 супер миличка,и аз така си исках момиченца и ето че наистина се сбудват,браво за розовите гашички. smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 719
  bouquet chestiti momichentsa kolko xubavooooo mnogo se radvam momicgeta vashite dobri novini mi davat kuraj Simple Smile :*  Hug

Общи условия

Активация на акаунт