Ин витро - клиника Селена №8

• 47 213
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
4Д-то каза с категоричност, че ще имаме 2 момиченцаааа  newsm44 Мечтите се сбъдват момичета, само трябва да се доверите на док и да повярвате в мечтите babydust7 babydust7 babydust7

Стискаме яко палци на всички  bouquet

newsm06 супер миличка,и аз така си исках момиченца и ето че наистина се сбудват,браво за розовите гашички. smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

браво  коконче , да са ти честити  момите  .
Ти и Ками да повлечете  крак  и  да има  много розови гащи занапред  .
Аз също много искам момиченце  .

# 721
[]Честито кокона 20 вдъхвате ми надежа Момичета имам въпрос здравните осигуровки на мъжа ми са платени след 2010 година 2008 2009 не са платени трябва ли и тях да ги платим.Това ми е 2ри опит но се притесняавам  дано този път успеем.Остават около 100 номера до нас .

# 722
Кокона :hug:4естити розови гащи.Много е хубаво да връзваш опашки Grinning.
Хрис,стискам палци за успешен старт и ревлив финал.
Успех на вси4ки които пропускам .
Ками,много сте пораснали Hug.

# 723
Първото предположение е....РОЗОВИ ГАЩИ....,но доктора каза,че нямалко да се подпише под това Laughing
В събота съм на РБХС и ФМ

# 724
Пантерка мерси мила дано дано Simple Smile   Hug   момичета има ли и други дето сега правят процедурите в селена пловдив може да се засечем някъде аз сега стигнах до етап цикъл и после инжекциите .... Годни ли ви бяха как се чуствахте .....

# 725
 Момичета ,ние може би  Simple Smile ще започнем октомври ,ако всичко е наред Praynig
 Но ...първо ще искам да  направя един преглед ,евентуално изследвания и...старт.
Да Ви питам - как е със записването за преглед,има ли свободни часове ,ако някой е ходил скоро... по фонда ще сме  )

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 21:05 от Iliyana Tsaykova

# 726
аз сега стигнах до етап цикъл и после инжекциите .... Годни ли ви бяха как се чуствахте .....

Спокойно, няма нищо гадно. Аз лично по-време на стимулацията не усетих абсолютно нищо. Само към края вече корема ми беше малко подут. Бях спокойна, вярвах, че ще стане, но уви ... Сега с всеки следващ опит съм все по-напрегната и притеснена - естествено за това дали ще се случи и при мен.
Пожелавам ти това да е първия и последен опит за теб с успешен финал!  Hug

Морско момиче, ах как си мечтая за розови гащи ...  Wink Пожелавам ти след няколко месеца да гушнеш най-красивата принцеса!  Hug Hug Hug

# 727
Момичета ,ние може би  Simple Smile ще започнем октомври ,ако всичко е наред Praynig
 Но ...първо ще искам да  направя един преглед ,евентуално изследвания и...старт.
Да Ви питам - как е със записването за преглед,има ли свободни часове ,ако някой е ходил скоро...(фонда ще сме  )

В Селена няма проблем с часовете. Мисля, че седмица най - много може да се наложи да чакате. Избрали ли сте вече лекар?

# 728
 Мисля ,че вариантите са два...ако не се породи сега дискусия...Ставрев или Минев...Мога да приема и съвети.До момента наблюденията ми са само в АГ Варна ..

# 729
  • Пловдив
След лична уговорка д-р Минев ще те прегледа и в събота или в неделя. Той няма почивен ден дори когато става въпрос само за преглед, а не само ако си в процедура стига да е в града. Още повече ако пътуваш от толкова далеч.

# 730
Оххх дано е от първия път даноо.... За часовете няма проблем около три дни напред дават ама ставрев сега е до 26 в отпуска и аз го чакам даже сега го заместваше Ненев наложи при него да мина прегледа ... Аз съм много доволна от Ставрев .....

# 731
Мисля ,че вариантите са два...ако не се породи сега дискусия...Ставрев или Минев...

А също Топалова, Матев и Ненев - много добри специалисти с доста успехи. Лошото е, че напоследък все по-малко момичета споделят в темата за Селена, а споделения опит е изключително важен за тези, на които предстои първа процедура.

Предложения кой ще пусне новата тема?  Wink Аз предлагам Морското момиче с розовия "бански"  Wink

# 732
Направо се разхилих като идиотка с "розовият бански"....много бих искала да пусна новата тема,но не знам как.Аз съм един консуматор и....малко ме е срам Embarassed

# 733
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ееее, хайде де, напъни се малко  Praynig

# 734
Здравейте момичета  Hug чакам да отворите новата тема за да се похваля и да е на късмет  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт