Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 70~

• 39 020
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Сис  Hug Кой е този,новата ти жертва ли  Joy Издири ли му вече туйтъра?  newsm78  Laughing
иам му вече туйтъра ще го следя ей  hahaha това е шерифа от Имало едно време  Peace

# 721

Ганушка,  bouquet

Релаксче, Hug кого си заплю пак... Mr. Green ще ти го краднат да знаеш, много е готин... Laughing

Евита, Hug
а те да не се учат да ми го вземат,че ще играе точилката по тях  Joy

# 722
Сис,
Скрит текст:
оня дето се гътна ли?  Simple Smile Ооо той беше сладурест. Трябва да те видя аз какви ги вършиш и в туйтъра  Grinning

# 723
  • Стара Загора
На снимките от протеста, не виждам хубаво кои по - известни са участвали, но гледам че в туитър тоста туитове са от там, дори Фарат Танъш, вчера туитна една снимка от протеста, явно доста сериозно си го защитават този театър  Peace

# 724
Сис,
Скрит текст:
оня дето се гътна ли?  Simple Smile Ооо той беше сладурест. Трябва да те видя аз какви ги вършиш и в туйтъра  Grinning
Сис,същия  Peace сега се появява от време на време в епизодите  Heart Eyes

# 725
Скрит текст:
Е как бе,нали е мъртъв,аз нещо го зарязах и него Simple Smile

# 726
Скрит текст:
Е как бе,нали е мъртъв,аз нещо го зарязах и него Simple Smile
Скрит текст:
ами дават в минало време какво се е случвало с него и другите  Peace
той сега е в застой може да наваксаш  Peace

# 727
Добро утро  Hug
Евита наспинка си се слънце,успя ли да заспиш спокойно  Mr. Green

аз Миленка съм я признала,поне всичко си казва за всички и нито един не крие  Mr. Green ама незнам как се оправа с тези мъжкарчета  Joy от време на време вади по някой нов от леввия си джоб  hahaha

Рени уж никои не ми харесваше Бу а-у дръж си го ми казват той такъв онакъв,а гледай какво стана сега  ooooh!

# 728

Евита наспинка си се слънце,успя ли да заспиш спокойно  Mr. Green

Не Sad и то не защото само Бу ми е в главата , ами куконата ми цъфна рано ooooh! аз и викам лягай , че на мама и се спи тя хич това не я интересува Laughing
О Верче то можеше и никой да не му обърни унимание , ама ти само дразнеше тука обстановката , я някое аватарче , я секси подписи...а и на мен нали ми мина Чаатай манията и сърцето ми така се бешо отворилооооо  Mr. Green

Аз от сутрината съм почнала с музика dance една малко забравена песен , но все така хубава

# 729
Добър ден на всички,
Желая ви спокоен и успешен ден.

Благодаря на екипа, превел и наредил субтитрите на 30 епизод.

Неви,
Честит рожден ден, бъди здрава, много щастлива и нека всички твои желания се изпълнят.
Скрит текст:

# 730

Евита наспинка си се слънце,успя ли да заспиш спокойно  Mr. Green

Не Sad и то не защото само Бу ми е в главата , ами куконата ми цъфна рано ooooh! аз и викам лягай , че на мама и се спи тя хич това не я интересува Laughing
О Верче то можеше и никой да не му обърни унимание , ама ти само дразнеше тука обстановката , я някое аватарче , я секси подписи...а и на мен нали ми мина Чаатай манията и сърцето ми така се бешо отворилооооо  Mr. Green

Аз от сутрината съм почнала с музика dance една малко забравена песен , но все така хубава

ако си беше легнала рано рано и не ми се закачаше с мъжо щеше да си наспала  Mr. Green  айде айде аз съм виновна сега, как пък на мен не ми се разтупа сърцето така за всичките тука сладури  Joy

# 731
# 732
Нещо заспахте май я  да ви разсъня

# 733
Надя HugГанушка HugТан HugПетлова Hug Евита HugВяла Hug  bouquetБулка Hug

Цитат
ако си беше легнала рано рано и не ми се закачаше с мъжо щеше да си наспала  Mr. Green  айде айде аз съм виновна сега, как пък на мен не ми се разтупа сърцето така за всичките тука сладури  35
Joy Joy JoyТя е всеядна Mr. Greenкато Лелакса Laughing

# 734
Добър ден и от мен! Привет на всички, появили преди мен и след мен! wavey

Рени, Hug Привет! Много ни липсваше! Hug

Благодаря за кафенцата и закуските!  bouquet

Неви,
Честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана жена! Успех във всичко, с което се захванеш. Късмет във всичко, което не зависи от теб. И сбъдване на всичко, за което мечтаеш.
Скрит текст:

Хубав и прекрасен ден!

Общи условия

Активация на акаунт