Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 70~

• 39 026
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • в подножието на планината
Звезде   Hug   мисля, че ще има. До колкото си спомням казаха, че ГНБ ще е от 21:00ч. А и нали по програма, ще дават ОС във вторник и сряда  newsm78

Дени, благодаря за отговора!  bouquet  И аз така мислех, но вчера някой спомена, че само в сряда щели да дават по един епизод, та затова питам... Rolling Eyes

# 706
Добър ден ooooh! не мога да стана тази сутрин , малката се събуди в 8....а на мен сърцето ми спиииии.
Верче не съм го забравила този Бурак у как може...това ще да е от пролетното време Mr. Green хормони , във въздуха се носи любов

# 707
  • Pleven, Bulgaria
Илде,ще има филм от 20:00

Туко,когато говореше с Корай какви физиономии правеше от страх как ще реагира  Heart Eyes

# 708
  • Под Сините камъни
Евита подуших че сме от една музикална порода  Mr. Green.Много харесвам Nightwish

# 709
Добро утро   е Сис, Hug Hug аз само на хубави налитам  Mr. Green и този е заплют  Mr. Green

# 710
# 711
Евита подуших че сме от една музикална порода  Mr. Green.Много харесвам Nightwish

Поздравче тогава с тази песен за хубав ден

Аз вече ще взема да пиша да туското посолство...искам си кръвнината дето 500 години сме били под робството им....сега е техен ред да си платят, не иска много Чаатай или Бурак , който пратят че заради тях хиляди български семейства са били насечени тогава.
И тъй като Бурак се е снимал във филм , който има султански насилници той да дойде да ми се извинява лично , сега аз ще го изтезавам и ще ми бъде роб Mr. Green

# 712
Сис  Hug Кой е този,новата ти жертва ли  Joy Издири ли му вече туйтъра?  newsm78  Laughing

# 713

Ганушка,  bouquet

Релаксче, Hug кого си заплю пак... Mr. Green ще ти го краднат да знаеш, много е готин... Laughing

Евита, Hug

# 714
Привет bye и на появилите се след мен.
И на трите снимки се вижда Хазал, даже на първата е била намокрена и тя от водната струя. Rolling Eyes

# 715
  • Стара Загора
Миленка джанъм, ми ти като носни кърпи ги сменяш къз, къде ще му излезе края   Mr. Green Mr. Green

Звезде  Hug

Наде  Hug

# 716
  • Под Сините камъни
Евита подуших че сме от една музикална порода  Mr. Green.Много харесвам Nightwish

Поздравче тогава с тази песен за хубав ден
Скрит текст:

Аз вече ще взема да пиша да туското посолство...искам си кръвнината дето 500 години сме били под робството им....сега е техен ред да си платят, не иска много Чаатай или Бурак , който пратят че заради тях хиляди български семейства са били насечени тогава.
И тъй като Бурак се е снимал във филм , който има султански насилници той да дойде да ми се извинява лично , сега аз ще го изтезавам и ще ми бъде роб Mr. Green

Скрит текст:
Eвита благодаря за поздрава.
Щом ще пишеш до посолството им нека изпратят повечко и Къванч и Енгин  Mr. Green а пък ние ще им измислим наказания  hahaha

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 11:20 от Пепиту

# 717

Наде,  bouquet този протест продължава ли още? newsm78

Пишете, пишете, момичета, та дано ви изпратят някого... Mr. Green

# 718
Че как няма да изпратят , заради тех навремето ще кръв се е проляло...колко филми съм изгледала...особено пък Време разделно много тежък.много мразех турци направо откачах при сериалите им и т.н.но първо Къванч ми промени мирогледа , после други тяхме сапунки...но върха беше Чаатай сега и Бу.Трябва да си платят за нанесените ми морални щети Mr. Green сега какво се стискат един турчин повече или по-малко.... Mr. Green

# 719
Дени, Hug Звезде, Hugне, протеста беше онзи ден но все още излизат снимки оттогава.

Общи условия

Активация на акаунт