Стара Загора 73 -

• 114 774
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте!
Някои може ли да ми каже къде в мога да заведа бебчето си на профилактичен ехогравски преглед освен в Детска поликлиника?
Също искам да питам за отзиви за д-р Стефан Баев  или за друг  добър педиатър които работи с здравната каса? Повечето от тези които знам приемат само на частно или трябва да си записан при тях.
ще ви бъда благодарна

# 571
Здравейте, мили мами Simple Smile
Досега се борих със системата за прием за ясла в Стара Загора, но тъй като нямаме регистрация на адрес в града и ми отчита грешка Sad
Затова питам тук:  ако си направим поне временна адресна регистрация, можем ли да кандидатстваме и защо приема е чак септември 2014? Тъй като майчинството ми е до края на май ми се иска тогава да пусна дребния на ясла.
И за всеки случай-има ли частни ясли в района на Парк Мол и как се казват и каква е таксата, някой знае ли?

# 572
А какво пречи да си направите постоянна регистрация?
Приема не е чак септември. През два месеца има прием.
То в Стара Загора има само една частна детска градина. Приемат деца от 2 години. Питай Гугъл.

# 573
Ами поне в София искаха копие от нотариалния акт на хазяина+негово присъствие или декларация, че живеете на този адрес-та много малко хазяи биха се навили да се занимават...
Иначе гледах в нета и само Ян Бибиян ми излиза и то за деца над 2г. и Пламъче-нещо като занималня, но с лиценз и за ДГ  newsm78
А можете ли да ми кажете, ако все пак успеем да се регистрираме за да го приемат май месец, кога най-късно може да се кандидатства?
А родителски кооперативи има ли?

# 574
Ами най-късно пак май до преди класирането, но колкото по-рано, колкова по-голяма вероятност има да го приемат.

# 575
Има ли лаборатория, която взима кръв в събота? Искам някой само да ме бодне, не да ми изследва кръвта.
Какво ще рече "да ме бодне" ? Искаш да ти сложат инжекция ли? Ако е така - има доста спешни кабинети и МЦ, които работят. Например - ДАР- срещу ОРБ, и на Иван Рилски има спешен кабинет...
Да ми вземат кръв в епруветка и да ми я дадат искам, не да ми сложат инжекция.

# 576
мики-маос д-р Веселина Димова работи със ЗК прави и ехографии, кабинета и е в уличката до операта.

*Teddy* лабораторията на МЦ Сано работи и в събота.

Gubzerka съгласно наредба за прием на децата в детски заведения /ДЯ и ДГ/ приемът става през месец септември. Извън този период приемът може да стане само при налчини свободни места в съответното детско заведение. Регистрирай си настоящ адрес в общината и отиди директно в избраната от теб ДЯ. Мисля, че срещу Карфур /зад новостроящата се църква/ има ДЯ и ДГ.

# 577
А родителски кооперативи има ли?

Не ми е известно да има.

Здравейте!
Някои може ли да ми каже къде в мога да заведа бебчето си на профилактичен ехогравски преглед освен в Детска поликлиника?

Какви са тези "профилактични ехографски прегледи"? Rolling Eyes На колко месеца е бебето?

# 578
Има сега едни профилактични прегледи на коремните органи на 6 месеца.

# 579

Gubzerka съгласно наредба за прием на децата в детски заведения /ДЯ и ДГ/ приемът става през месец септември. Извън този период приемът може да стане само при налчини свободни места в съответното детско заведение. Регистрирай си настоящ адрес в общината и отиди директно в избраната от теб ДЯ. Мисля, че срещу Карфур /зад новостроящата се църква/ има ДЯ и ДГ.

Е през септември ако няма места, как ще има прием?
Да, може да отиде в яслата и да пита дали ще обявят свободни места до месец май.

# 580
[
Здравейте!

Какви са тези "профилактични ехографски прегледи"? Rolling Eyes На колко месеца е бебето?

Рутинен ехогравски преглед на коремни органи който от миналата година е задължителен и се прави с цел ранно диагностициране на заболявания на вътрешните органи при бебетата прави се на 6 месечна възраст.

toni - благодаря ти!

# 581
Благодарско за инфото!   bouquet Който няма вече бебе вкъщи, изостава с новостите Laughing

# 582
Здарвейте!
Ако може предложете ми детски кардиолог.
Откривам само имената на д-р Динева и д-р Крумова.
Благодаря.

# 583
*Teddy* лабораторията на МЦ Сано работи и в събота.
Много благодаря за информацията!  bouquet

# 584
Здарвейте!
Ако може предложете ми детски кардиолог.
Откривам само имената на д-р Динева и д-р Крумова.
Благодаря.

В СЗ няма.
Веднъж месечно в педиатрия идва д-р Маринов, който е от детска кардиология-София; звънни му за час на: 0887 800804  Peace

Общи условия

Активация на акаунт