Стара Загора 73 -

• 114 772
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
celika трябваше да уточня, че става въпорос за прием в първа група, през лятото изписват децата, който вече ще посещават градина и се сформират новите първи групи. За останалите деца ,мисля че може целогодишно според свободните места.

Ако е вярно това, което случайно видях Маринов има и кабинет на ул. Боруйград 21. Поне така пише на табелата с лекарските кабинети.

# 586
Да, но ние говорим за ясла.

# 587
Благодаря ви момичета за отговорите   bouquet
 Засега само ММ е във вашият красив град, ние ще отиваме  скоро при него, затова проучвам отсега. А случайно да знаете кои ясли са в региона на Самара 1, 2 и 3 или покрай Парка Мол, тъй като в този регион се очертава да живеем...За съжаление мъжът ми работи от тъмно до тъмно и няма кога да провери всичко, та затова преди да тръгнем се опитвам по нета да разбера  Peace

# 588
Може да видиш яслите тук: https://priem.starazagora.bg/yasli/detski-zavedeniq.php
като гледам май само ДЯ Маргаритка е там. Класиранията са долу-горе на два месеца, като децата постъпват до 30 дни от класирането. Пак там има и правилата за яслите. Те са по различни от градините и от ОДЗ-ата. Всъщност сега се сетих, че там в Самара имаше и ОДЗ. Виж разгледай този сайт за прием https://priem.starazagora.bg, там в различните му части е обяснено доста.

# 589
Да, но ние говорим за ясла.

От миналата година това важи и за ДЯ за съжаление. Затова сега има и електронно класиране за яслите.

# 590
Съжалявам, че нахълтвам в темата ви, но ако можете да помогнете на родилката в МБАЛ "Дева Мария" - Бургас - нуждае се от кръв и то в спешен и огромен порядък. Групата е А+ - дарители от Стара Загора биха ускорили достигането на кръвта и кръвните продукти до Юлия Карчева Виранова-Димитрова. Кръвния център в Ст.Загора е от първите, които са реагирали светкавично, но по информация от болницата - вече буквално е изцеден.

В момента вероятно подготвят Юлия за операция.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=767871.0;topicrefid=1 - темата в Клюкарника

# 591
  • Стара Загора
Anitsa, знаем за кампанията, много хора от града даряват.
Стискам палци за момичето.

# 592
Момичета пак съм аз... Обаче пак ми трябва инфо.
Да ми кажете добър детски ортопед, трябва да заведа дребния, а до сега не ми се е налагало и нямам представа за доър детски ортопед.
Питах гугъл  и на едно две места прочетох За д-р Дърмонов. но темите са много стари и незнам дали адреса и телефона са актуални. Ако някои  има представа?.
Ако някои знае друк добър  ще съм благодарна

# 593
Да, добър е..но за телефони, не знам..не съм ходила от 3,5г Laughing

# 594
  • В къщурката на хълма на феите
Мики все тия са му телефоните, ама ако те психира, че ви има нещо и зааааааааадължииително трябва да отидете еди къде си и да направите еди какво си, по-добре си намери друг лекар Peace

# 595
мики-маос,аз водих малката при д-р Дърмонов, когато беше на 6 месеца, много съм доволна от прегледа и от лекаря като цяло. Работи в МЦ "Свети Лука".

# 596
Благодаря момичета за бързите отговори!
Niq - мерси за инфото. Ето че адреса който видях не е актуален явно... аз четох че кабинета му е в МЦ "Тонус". ще опитам да звъна на GSM-а утре да видим дано той е актуален! Simple Smile

# 597
мики-маос преди малко звънях на телефона за час за преглед. Актуален е, но часове има чак за 06.03. Аз също съм много доволна от него. Водила съм каката, сега водихме и малкия на 2 мес. възраст.

# 598
Мики все тия са му телефоните, ама ако те психира, че ви има нещо и зааааааааадължииително трябва да отидете еди къде си и да направите еди какво си, по-добре си намери друг лекар Peace

Направо си намери друг.    Много търсен е......и чак за 06.03 има часове.....защото е само той в града!

# 599

Направо си намери друг.    Много търсен е......и чак за 06.03 има часове.....защото е само той в града!

Да звъннах и аз . Телефона е същия, и на мен ми каза чак на 6-ти. Обаче ме пред опреди още по телефона че щял да иска да го види на рентген... Това пък защо не знам, ама не ми се иска да го облъчвам без нужда...
честно казано не знам!  Леля ми ми каза за д-р Пиперов в "Иван Рилски" та се чудя, там има часове...
Може би ще го заведа там, а пък ако не съм доволна по всяко време мога да ида и при Дърмонов нали работи на частно та дано не направя грешка! Стискайте палци, Wink и отново благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт