АПРИЛКИ 2013 - последна от 23-те теми и после всички в "РОДЕНИ"

• 27 621
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • София
запис и от мен в новата темичка   bouquet

# 61
Охо,аз съм същата,спокойно!!!Колкото и да наваксвам в шкафа,все няма никой там...... smile3511

# 62
Nelly, браво за добрите новини, питай за кърма кога и как  Peace
п.п. пиши ми на лични или на АПРИЛ2013 кое е ден по-рано моля те, да оправя грешката на 1стр. Wink

presley, едва ли е тапата, кога си на преглед?
контракции имаш ли?

аз за пръв път днес усетих 3 подготвителни, на презс 15 минути бяха преди 2-3 часа, полегнах, ама щом съм заспала, значи не са истинските  Mr. Green че и кръста ме наболваше на опашката...
при предродилните контракции те стяга много наистина освен че коремът се стяга като камък кръста някак боли много и болката отива напред.

presley, все пак следи се за води да не изтичат или до ОО като ходиш има ли промяна във вагиналното течение, ако си нямала досега, може да е лупнала тапата, при мен миналия път тя беше прозрачно-слузеста съвсем леко розова.

та да споделя  бая се шашнах започвам ли да раждам или не... че нали МБ ми взима док и вариант за кола измислихме, луда работа. та тия дни и аз ще се следя. май утре ще ида на алерголога за КАП, че може да няма време  Thinking

zorni4ka, защо така са ти изчислили термина? не по ПМЦ? само за протокола питам, че не ми е много ясно.

# 63
Ами jos,до 22 гест.седмица ми водеха и смятаха 09.04 като термин по ПМЦ,но когато отидох на ФМ доцентката ми каза,че съм с 2 седмици назад.На въпроса ми защо така се получава и двамата доктори ми обясниха,че понеже съм имала по-дълъг цикъл (т.е. от цикъл до цикъл са повече от 35 дни) и затова следователно оволацията не е на 12-14 ден както се смята,ако имаш редовен цикъл.И затова сметнаха,че по-точната дата за термин е 18.04,а и за да не се предизвиква излишно предизвикване на раждане.Ако обаче не родя до 18.04.,тогава няма да има много време за чакане,мах 2-3 дни.Но аз се надявам да родя по-скоро,че толкова си я чакаме малката кукла!!!Дано съм била ясна с обясненията,понеже не ме бива в тях! Laughing

# 64
zornichka, мерси, чалтисах.
ако си знаеш кога сте правили секс, ако е било с почивки, ако си знаеш овулацията обикновено, е някак по-лесно наистина, но Божа работа кога бебо ще тръгне да излиза.

# 65
Момичета,аз имам един въпрос,може и да ви се стори глупав,но....... newsm78
Ако си вземам душ,ще разбера ли ако водите ми изтекат?Усеща ли се по някакъв начин?Има ли някаква индикация?

Това е публикацията ми от по-рано днес,ако може някой да ми отговори?!

# 66
Момичета,аз имам един въпрос,може и да ви се стори глупав,но....... newsm78
Ако си вземам душ,ще разбера ли ако водите ми изтекат?Усеща ли се по някакъв начин?Има ли някаква индикация?

Това е публикацията ми от по-рано днес,ако може някой да ми отговори?!
не са ми изтичали водите, но ще разбереш, защото струйката се усеща, колкото и слаба да е.
но точно под душа едва ли ще е, може след това веднага да е. по-скоро след напрежение, а не след отпускане става, например след рязко ставане. душът обикновено отпуска.
питала съм док за водите и преди, това ми е обяснено.
ето, и други може да се включат.

ani27, къде се губиш?
и някои други ми се губят, де. но те се разписват по-рядко.

# 67
Пфф, тази нощ няма спане будя се през 10 мин. От нерви ще изям и хладилника  Embarassed
Момичета, вие уговорихте ли педиатър и бяха ли нужни някакви документи?

# 68
И аз не мога да спя нещо тази нощ  Sad, тежко ми е, постоянно ми се яде, сега ометох и един шоколад  Embarassed. Днес бях на преглед и засега няма признаци за раждане, въпреки че ми падна тапата миналата седмица. Ходя си и с 2 см разкритие  Laughing, да видим кога малкия човек ще поиска да излиза.

# 69
Пфф, тази нощ няма спане будя се през 10 мин. От нерви ще изям и хладилника  Embarassed
Момичета, вие уговорихте ли педиатър и бяха ли нужни някакви документи?
Аз съм уговорила вече педиатър, но той не ми поиска никакви документи, каза че преди да се роди бебето не може да го запише и така. След раждането се разбрахме да се чуем за да дойде в къщи след изписването и да го запише официално.

# 70
И аз не мога да спя нещо тази нощ  Sad, тежко ми е, постоянно ми се яде, сега ометох и един шоколад  Embarassed. Днес бях на преглед и засега няма признаци за раждане, въпреки че ми падна тапата миналата седмица. Ходя си и с 2 см разкритие  Laughing, да видим кога малкия човек ще поиска да излиза.
Той малкия ще си реши кога да излиза. Аз след тези контракции в събота мислех, че ще родя. Да ама малката реши да си седи на топличко още. А за спането при мен си е обичайно да се въртя по цяла нощ.
Мерси за инфото, че утре съм решила да се разходя да питам дали ще ни приеме една позната или ще търсим някой друг.

# 71
 Shocked Добрютру Simple Smile
Взе да ми става навик да се будя по никое време.
Гледам имало е до късно лаф снощи и глааадни кат мен  Mr. Green

Относно изтичането на водите, при предишната ми бременност разбрах,
че са те след като изведнъж започна да ми се пишка твърде често...като имам предвид под твърде често това, че отивам в тоалетната, върша си работата, връщам се и тамън седна на леглото или легна и пак ми се допикава и така не веднъж, дваж, а многократно. В последствие установих, че като се стегна спира да тече, като се отпусна си потича...тогава бях вече сигурна, че това не е урина. Междувременно получих и леко разтройство...абе взех да изпускам от всякъде  Laughing Но пък нямах изобщо контракции или поне не са били силни, та да ги усетя. То при мен се случи към 1.30 през нощта...добре че мъжът ми още не си беше легнал, а си цъкаше нещо на компа, та в 3.00 вече бях в предродилна зала с набучена система, тъй като имах 3,5см разкритие. Сега като чета с такова разкритие някои ги връщат директно да си стоят в къщи и да чакат контракции...мен това би ме притеснило...Предпочитам да ме приемат и да съм под наблюдение.

Стига съм драскала, време е за ранна закуска eat
Да видим що за ден ще е днешния....

# 72
Запис, да не помислите, че ме няма, щото раждам. Ц. Тук съм си.  Laughing

# 73
Добър ден !
Изкарах най-гадната нощ откакто съм бременна!  

jos, няма повече прегледи... ако до 14.04 не съм родила, трябва да отида. И най-вероятно ще предизвикват раждане. Иначе, до сега не съм имала такова течение. То си продължи цяла нощ, даже по едно време беше мааалко по-тъмно - към бежово. Но не и червеникаво или розово. Страшни болки в кръста цяла нощ БЕЗ СПИРАЧКА. Побърках се, чак така не е било. И накуп с това... няколко ходения до тоалетната, че от веднъж ме прерязваше  Embarassed Миналите 2 седмици доста трудно се изхождах, почти неуспешно, а тази нощ какво беше това разхлабване...

# 74
  • София
Здравейте и от мен в новата тема! То докато се включа...

И аз съм все още 2в1, мъжът ми вече всеки ден пита: "Айде, нямаш ли контракции, нещо, ама нито дори подготвителни?"  hahaha Къде пък той се е разбързал. Казала съм му на детето и то слуша явно - няма да излиза, докато майка му не я отпусне нерва отзад, на полудупието!  Crazy Честно, не си представям да зараждам в момента, та да си чака още... а иначе как исках до 15-ти да съм родила  Tired
Днес следобед съм на тонове, ехограф и "онзи" преглед, та ми е малко притеснено  Blush

Хубава закусчица, MaDMamA, мерси!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт