Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в новата тема на форума?
Кои са някои популярни марки за бебешка козметика и медицински марки за бебешка козметика?
Какви са признаците за започващо раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в новата тема на форума?
-
Кои са някои популярни марки за бебешка козметика и медицински марки за бебешка козметика?
Популярните марки за бебешка козметика включват Mustela, Bioderma, SebaMed, Avene и Uríage. Изборът на козметика може да зависи от индивидуалните нужди на бебето и неговата реакция към продуктите. Някои популярни медицински марки за бебешка козметика включват Mustela, BioDerma, SebaMed, Avene и Uríage; те често се препоръчват за новородени поради тяхната безопасност и ефективност. Изборът на продукт може да зависи от индивидуалните нужди на бебето и неговата поносимост към продуктите.
-
Какви са признаците за започващо раждане?
Признаците за започващо раждане включват свивания и разпускане на матката, силни контракции, увеличаване на вагиналния секрет и болки в кръста. Важно е да се отбележи, че всеки случай може да бъде различен и е важно да се консултират с лекар в случай на несигурност. Признаците за предстоящо раждане могат да бъдат чести и силни контракции, които стават по-редки и продължителни, падане на "тапата", изтичане на водите и намаляване на корема, което може да показва, че раждането може да започне скоро. Признаците за започване на раждането включват силни контракции, болки в кръста, стягане на корема, падане на тапата и изтичане на водите. Важно е да се следят контракциите, разкритието и други симптоми като изтичане на водите, за да се определи дали започват истински предродилни контракции и раждането.
-
Какви са признаците за изтичане на тапата преди раждането?
-
Как мога да разбера дали водите ми изтичат?
Е, разбира се не беше приятно, но просто дискомфортно. Надявам се и при теб така да мине и всички новини да са добри!
Не знам да се смея ли, да плача ли вече. То даже не ме притеснява вече и прегледа, а само това! 
Не съм писала отдавна, че покрай РД на каката, подготовката на дрешките (всички изпрани и изгладени най-накрая) и всички останали задължения нямах никакво време. Днес съм на преглед, да видим какво ще каже АГ. Подготвителните ми контракции са много на често, снощи даже реших по едно време, че ще се ражда 
, а паниката е лош съветник.