АПРИЛКИ 2013 - последна от 23-те теми и после всички в "РОДЕНИ"

• 27 632
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
G-Baby, не се притеснявай за "онзи" преглед. Аз така само дето бях под пара, пък то се оказа най-обикновен преглед, който с нищо не се различаваше от другите гинекологични прегледи преди да забременея. Бързо и безболезнено  Simple Smile Е, разбира се не беше приятно, но просто дискомфортно. Надявам се и при теб така да мине и всички новини да са добри!  Simple Smile

Ох, а мен пак ме тегли към тоалетната...  Embarassed

# 76
  • София
Ох, аз си представям съвсем трагикомична картинка... понеже от 2 седмици имам проблем с един седалищен нерв и с триста зора се движа, въртя, сядам почти нормално вече, та как ще се кача на тва магаре за прегледа, направо не знам  Laughing а после докато сляза... ох...  Joy Не знам да се смея ли, да плача ли вече. То даже не ме притеснява вече и прегледа, а само това!  ooooh!

presley, при теб определено май вече тръгват нещата, така като те чета! Айде, ще стискам палци!  Peace

# 77
Ох, аз си представям съвсем трагикомична картинка... понеже от 2 седмици имам проблем с един седалищен нерв и с триста зора се движа, въртя, сядам почти нормално вече, та как ще се кача на тва магаре за прегледа, направо не знам  Laughing а после докато сляза... ох...  Joy Не знам да се смея ли, да плача ли вече. То даже не ме притеснява вече и прегледа, а само това!  ooooh!

presley, при теб определено май вече тръгват нещата, така като те чета! Айде, ще стискам палци!  Peace

Айде НИЩО да не те притеснява ?  Mr. Green Сериозно говоря. Ако си чела и преди кви съм ги писала, сигурно знаеш какъв панически страх ме гони от раждането. Е, днес реших, че няма да съм такова шубе и не ме е страх вече!  Mr. Green Смело напред към прегледите и към раждането! Няма да ни съборят!  Simple Smile Ахахахахахх, жива да не бяхххх - все едно изнасям предизборна реч. И за финал: вЕрвай ми.   Laughing
А за мен дано да си права! Simple Smile

# 78
И аз съм тук  Wink Не съм писала отдавна, че покрай РД на каката, подготовката на дрешките (всички изпрани и изгладени най-накрая) и всички останали задължения нямах никакво време. Днес съм на преглед, да видим какво ще каже АГ. Подготвителните ми контракции са много на често, снощи даже реших по едно време, че ще се ражда Laughing  Ама ха дано устискам още 10 дни поне...Ще пиша как е минал прегледът. Хубав ден на всички!  bouquet

П.С. Да са живи и здрави всички новопоявили се бебенца  bouquet

# 79
Да се запиша и да се връщам да допрочета  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 80
ЛЛЛ : Здравейте, искам да попитам - малкото ми бебче в последните 2-3 дни има зелено ако /светло/ изцяло е на кърма трябва ли да се притеснявам или да търся педиатъра.
Забравих да кажа, че бебчо има и колики и аз пия чай за кърмачки на HIPP и пия витамини Centrum от А до Цинк /изписани ми от педиатърката на бебо/ дали пък те не влияят на цвета на акото.

Честито на Алекс, Шаварче и Ася да са ви живи и здрави бебчетата   bouquet

# 81
  • София
Момичета кажете някой изпитан метод за ЗЪБОБОЛ, почти половината нощ не съм спала.

# 82
И аз да се запиша за деня, тук съм, т.е. още в къщи, не в болницата. Преди 15.04 съм казала на госпожицата да не бърза да се ражда.
Хванах се с фугите в банята да ги чистя, че ме дразнеха, нищо, че утре ще идва жената да чисти.
Утре пристига и майка ми, остана ми малко да пренаредя детската стая и сме на финала. Забравили сме да купим ваничка и таткото не е качил леглото от мазето, за да го почистя, но има време. Вдигам баткото от леглото след малко, и изчезваме по задачи.
Още нямам контракции, поне не усещам такива, надявам се в петък док. да не каже, че трябва да раждам, а да изчакаме още малко.
Хубав ден на всички, задачките ме зоват
Намерих си люлка до 13кг, почти същата като старата ни, чисто нова, и на много добра цена, ако някой се интересува ще споделя. След 2 седмици ще пристигне.

# 83
Оф, писна ми от паники братче! Майка ми ми напълни главата с тъпотии. Да съм звъняла на лекарката ми, да не ми изтичали водите... за кво да й звъня, като въобще нямам какво да я питам  Shocked Кви води ще са това... ох, изнервих се. Само ми вкарват филми.

# 84
Добро утро и от мен.
От 7 та до преди малко, егати и спането  Grinning . Даже можеше и още но имам задачки за вършене.
presley, можеш да се обадиш на лекарката и да обясниш какво чувстваш, а тя да те поуспокой, защото започваш май да се паникьосваш  Hug, а паниката е лош съветник.

# 85
Решихме с ММ, че ако случайно бебата напук реши да излиза баш кога моите избрани лекари са някъде в странство, местим от Св.Анна към Токуда и раждам там.

Днес на тоновете докито се оправда, че нямала предвид, че наистина искала да ми прави секцио (аз нямам ама ни-как-ви показатели за планово), а че се притеснявала ако започне раждане, на кого щяла да ме прехвърли. И ми го казва с такъв заговорнически тон, все едно мога да му кажа на корема - стой там до понеделник, че няма кой да те поеме  Crazy

Когато реши - тогава, все едно са се свършили болниците в София, бах ти. Но поне ми е спокойно, че засега поне няма изгледи да тръгне да излиза, и нищо чудно според лекарите да пренося малко.

# 86
добър ден и от мен,

ani27, дай линк към люлката плс, че ми е интересно. ние нямаме де, ще минаваме засега с плетената кошница-люлка.
и сподели моля те с какво чисти фугите, че и аз съм им набрала, ей така да ги мина искам. досега с един немски препарат ги чистихме, ама е много агресивен и ми мирише кофти сега, дори и с маска да съм, не мога да го издържа.

presley, още ли "течеш"? я се обади на док и обясни какво става, може да си за приемане вече, стискам палци всичко да е наред.
нали знаеш, нищо не губиш като се обадиш на док!

Sunny, защо зъбобол, кофти, аз пиех парацетамол. също си капвах няколко капки клеева тинктура върху венеца. другото е да налагаш с лед бузата.
и последно - да идеш на зъболекар.
Скрит текст:
не отлагай. аз и снимка си правих, ама имаше за какво, под пломбата зъбът работил. та не се знае откъде ти е болката.

vesi, нали знаеш, не съм от ллл,
Скрит текст:
има ли слузести нишки наред с другото, кога се промени цвета, само светло-зелено ли е или и тъмно, откога приемаш витамините, ти яла ли си нещо особено тия два дни? иначе беше по-жълто с парцалести нишки нали, като от пресечено мляко, какво е обикновеното аки на бебо?

и аз да ви разкажа, нали колата е на ремонт, и реших смело с трамвая да ида да си направя контролните изследвания и КАП при алерголога...
никой не става в трамвая, забили поглед се правят че не те виждат, отделно се лашкахме с корема ми доста.
добре, че направих КАП„ там пак никой не ти прави място, лудница пред кабинета, но сестрата ме вмъкна като ме видя да чакам отстрани и дори на док ме представи после да не чакам и там.
та от КАП ми излезе реакция освен към онова, дето 2010 съм показала и към още 2 анестетика. оф, дано не ми се налага упойка. но все пак имаме "сламка" в случая, да ми е по-спокойно.
обаче не мога да изтрия от ръката си тия точки от перманентния маркер,  Joy и със спирт пробвах, и с ракия... стоят си петната  Mr. Green смехории ...
ще си чакам резултатите да видя как са.

хубав ден, отивам да чистя. само малко да се осеверя, че трамвая бая ме полюшка Simple Smile

# 87

presley, още ли "течеш"? я се обади на док и обясни какво става, може да си за приемане вече, стискам палци всичко да е наред.
нали знаеш, нищо не губиш като се обадиш на док!

Да, още си тека. Слузесто е. Преди половин час на едно от пишканията даже беше точно като желе - пак белезникаво, бежово.  Thinking

# 88
Запис и от мен..още сме си 2в1 бебка не иска да излиза но до термина има 20 дни още..Но сме си с болки доло ниско и в кръста все още..

# 89
presley..да те по оспокоя малко и аз съм така от 30 март..моят доки ми каза,че това е така наречената тапа и е нормално ..и все още ми тече с всеки ден се усилва..

Общи условия

Активация на акаунт