АПРИЛКИ 2013 - последна от 23-те теми и после всички в "РОДЕНИ"

• 27 655
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте!
Колкото и да се състезавата за приза "Последната родила мама", така или иначе скоро всички ще гушкате малки човечета!  Heart Eyes
Нашите притеснения вече започнаха...  Laughing Много ака малката бухтичка и се притеснявам, но педиатърката ни ще дойде чак във вторник.  Sad
Нямам време да ви изчета, но на новородилите мами - честито! Желая ви здраве и усмивки!
А на тези, които са в трепетно и нетърпеливо очакване - ох, как ви разбирам! Но остана наистина ужасно малко...  Hug
Целувки от мен и Ивайла!  Simple Smile

# 631
Здравейте ,

Имам въпрос към ЛЛЛ. Ще опитам да съм максимално кратка Simple Smile
Малкият е на 15 дни.  От 10 дни сме изцяло на кърма. Притеснява ме, че има периоди, в които не спира да суче по 3-4-5 часа и това поне 2 пъти на ден. През нощта прави 2 пъти по 3-4 пауза - т.е. има само 1 нощно хранене последните дни. Имаме напишкани памперси - 5-6 ги прави, нааканите са поне 4-5 - не са ли малко много.  Гърдите ми се празнят. Аз сега съм с протектори на авент - имам все още голям проблем с разраняване, лекувам го, минава. Когато го пусне виждам, че е пълен с мляко. При дългите хранения той се унася, после се стряска, свива се и пак засуква - и пак е по-вяло. Докато захапе всеки път е много нервен, върти глава, бута с ръце.  Даваме сутрин и вечер от няколко дни инфакол - 4-5 капки. В общи линии , когато е буден се облизва, не яде ли  - реве..
Нормално ли е това поведение? Винаги ли ще е така?

# 632
Здравейте!
Колкото и да се състезавата за приза "Последната родила мама", така или иначе скоро всички ще гушкате малки човечета!  Heart Eyes
Нашите притеснения вече започнаха...  Laughing Много ака малката бухтичка и се притеснявам, но педиатърката ни ще дойде чак във вторник.  Sad
Нямам време да ви изчета, но на новородилите мами - честито! Желая ви здраве и усмивки!
А на тези, които са в трепетно и нетърпеливо очакване - ох, как ви разбирам! Но остана наистина ужасно малко...  Hug
Целувки от мен и Ивайла!  Simple Smile

Така е,но чакането е убийствено! Joy
То май докато се изчисти трябва да ака повече,ама не съм сигурна,де.Прегръдки целувки на теб и малката бухтичка!!! Hug

# 633
Zdraveite mami,izvinqvam se za latinicata,samo minavam da kaja che sum v maichin dom,prieha me s 2,5sm razkritie I 50% izgladena shiika,korema mi e pochti postoqnno kato kamuk,no nqmam bolezneni kontrakcii I si chakam,nadqvam se che ste dobre Heart Eyes

# 634
Честито и от мен на всички нови мами , да сте живи и здрави и вие и малките бебоци, бързо възстановяване на всички  Simple Smile
Не мога и аз да ви изчета, надявам се вички, които сте останали 2в1 да сте добре и всичко да е наред Simple Smile
Ние с моя малък Ангел сме добре, но все още се следим, че повръща много и качва бавно кг, искаха да го приемат в детската педиатрия, но за сега задържахме положението и сме добре.

# 635
Zdraveite mami,izvinqvam se za latinicata,samo minavam da kaja che sum v maichin dom,prieha me s 2,5sm razkritie I 50% izgladena shiika,korema mi e pochti postoqnno kato kamuk,no nqmam bolezneni kontrakcii I si chakam,nadqvam se che ste dobre Heart Eyes
Лили,какво се случва,как си?всичко наред ли е?

# 636
Dobre sum,chakam si kontrakciite,korema mi e dosta napregnat I tvurd,pishkam prez 5 min I taka.mislq da zaspivam veche za da sam sveja utre da se razhojdam I da katerq stulbi ta da se sluchva neshto.leka ot men Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 637
ох,като гледам как една по се отправят да раждат,а аз си седя на същото положение........малко се сдухвам.Тази вечер малко си поплаках.....всъщност доста си поплаках.Щом ММ ме е чул докато съм в банята.........милият и той се чуди как да ме успокои.Аз вече почти нищо не мога да правя.Даже вече ми е почти непосилно да си правя хигиената.Корема ми е огромен,аз съм ниска с къси крайници и резултата е ясен.Много тежи,сякаш бебето не е 3-4кг,а цяла диня от 8кг............ #Crazy
А краката ми са........... ooooh!Две вечери и сутрини ММ ми ги разтрива,даже тази вечер слагахме и лед,защото те горяха,кожата ми щеше да се пръсне.Сега са спаднали,но до утре пак ще се надуят.Нощно време и от тях не мога да спя.Някоя мама има ли същият проблем и как се справя.Дигам ги и на високо,успокоява ме,но за малко и после пак.Аз го отдавам на това,че съм доста килца и тежа. newsm78

# 638
Явно пак само аз не спя!!!Сладки сънища,момичета!!! Hug

# 639
Добро утро момичета   bouquet
Надявам се всички да сте добре.
Днес времето е мн хубаво само за разходка.
Приятен уикенд на всички   bouquet

# 640
Добро утро, момичета минавам да се оплача за да ми олекне, че нямам с кой друг да споделя.
От сутринта като съм започнала да рева  newsm45 та не мога да спра. Малкия от вчера бузае все по нервно и много малко дави се постоянно защото струята е много силна и обилна като дръпне и се дави почва да плюе кърмата и аз вече не издържам нали ми се роди малък и малко наддава на кила та направо се измъчвам вече  newsm45 newsm45 newsm45. И това време не се оправи да излизаме всеки ден та още толкова се побърквам чувствам се като затворник в собствения си дом нямам с кой да говоря мъжа ми все си има работа сменява ме колкото да се изкъпя или да хапна за 15-тина минутки, а да и капака на всичко е че откакто се роди малкия не спи при мен, че бил много уморен а ходи на работа. Е оплаках се надявам се да не съм ви досадила с моите проблеми /дано поне бебчо започне пак да суче като хората та поне за него да не се притеснявам/ newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Дано всички родили и очакващите майчета да сте добре

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 09:15 от vesi_mz84

# 641
vesi_mz84-успокой се,поплачи се щом трябва-има го този момент,но не се давай-теб чака всичко-мъжете са лесни-изнесат се в другата стая и спят.
Момичета почерпете се за мое здраве-днес ставам с една година по-мъдра...Внимавайте какво си пожелавате,защото моето желание от миналия рожден ден се сбъдна-сега съм най-щастливата майка!

# 642
  • София
vesi_mz84-успокой се,поплачи се щом трябва-има го този момент,но не се давай-теб чака всичко-мъжете са лесни-изнесат се в другата стая и спят.
Момичета почерпете се за мое здраве-днес ставам с една година по-мъдра...Внимавайте какво си пожелавате,защото моето желание от миналия рожден ден се сбъдна-сега съм най-щастливата майка!

Ася,

Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и малките същества много радост да ти носят. Весел празник.

# 643
Ася,  bdbaloni Много здраве и усмивки!

Честито на новите майки!

# 644
Ася, hbday много здраве, щастие и успех ти пожелавам.
Веси, Hug поплачи си щом ти се плаче. Момента е такъв и ще отмине не се тревожи. За бебчо защо не опиташ да се изцедиш с помпа и да му дадеш от шише?

Общи условия

Активация на акаунт