Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 165
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • в сърцата на децата <3
За счетоводители на Скопие не знам, но съм 100% сигурна, че има такива срещу данъчното (за местни данъци и такси). Пишеше, че попълват данъчни декларации, но дали само за местни данъци или и за доходи - това вече не знам! Успех с откриването, иначе взимат по 5-6 лева на декларация  Peace

# 271
Момичета, в колко отваря Джъмбо?

# 272
Момичета, в колко отваря Джъмбо?
10

# 273
# 274
Трябва ми добър кожен лекар, с направление съм. Препоръчайте, моля.   bouquet

# 275
  • Пловдив
Къде в Пловдив може да се купи байк ДРАГ /може и втора ръка или само рамка, над 56см /22инча мин./?

# 276
Нухов или Влашева в Кожния в Кичук Париж  Peace

# 277
Къде в Пловдив може да се купи байк ДРАГ /може и втора ръка или само рамка, над 56см /22инча мин./?
Драг продават на Руски - на пешеходната пътека на Данаил Николаев, срещу новия хотел. Другият магазин е в Кичук Париж на Македония  Peace

# 278
Момичета, някой ходил ли е скоро на гинеколог от който е останал доволен?
Хубав ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 279
ААХ писах ти на лични

# 280
  • Пловдив

Добър кожен доктор за мен е Венцислав Гаров, кабинета му е на ул. "Волга", срещу входа на паспотна служба. С доста сложен проблем се справи, като ефекта се получи почти на 2-рия ден.

# 281
Момичета,имам въпрос.Вчера по някакво радио чух,че рекламират дамски фитнес,но беше много шумно и не чух името му.Като че ли казаха,че е срещу Военна болница,но и за това не съм сигурна.Случайно скоро да сте чували по някое радио реклама на дамски фитнес и как се казва? Praynig

# 282
Момичета,имам въпрос.Вчера по някакво радио чух,че рекламират дамски фитнес,но беше много шумно и не чух името му.Като че ли казаха,че е срещу Военна болница,но и за това не съм сигурна.Случайно скоро да сте чували по някое радио реклама на дамски фитнес и как се казва? Praynig

Здравей ето какво намерих аз http://fitcurvesplovdiv.blogspot.com/ има и цяла тема в бг мама с впечатления и т.н разрови се и прочети и мен ме заинтригува Simple Smile

# 283
Благодаря  bouquet

# 284
  • Пловдив
Здравейте! Виждали ли сте някъде из мебелните магазии в Пловдив високо легло, такова като двуетажните, но само с легло на втория етаж? Нещо подобно на това от Икеа....

Здравейте!
Търся счетоводител за попълване на декларация по чл.50 от зддфл, без ангажимент за входиране в НАП. Казаха ми, че покрай НАП на ул."Скопие"предлагали такъв тип услуги. Някой дали е запознат?   bouquet
Погледни тук, в безплатните услуги:
http://ailiakbutik.blogspot.com/p/blog-page_4091.html

Общи условия

Активация на акаунт