Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 189
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • о`майна лунна нощ е
В Юск имаше нещо подобно.

# 286
  • Пловдив
На 27 април в МОЛ Пловдив, ще отварят дрогерия Лили. Ще има -40 % на определени артикули в деня на откриването. Магазинът ще се намира на мястото на Mothercare. Ако на някого му представлява интерес. Днес го прочетох като се мотах из МОЛ-а.

За заведение с детска площадка в Тракия. Вчера ме води една приятелка, но ще ми е малко трудно да го обясня. Минахме покрай пазар, срещу някакво училище завихме на дясно и после пак на дясно и се озовахме между блоковете. Има фитнес Авангард и фризьорски салон и заведение с голяма детска площадка. Менюто не е тип ресторантско, но има коктейли, сандвичи, спагети, хапки..... и някакви други, но тип тройка кебабчета с гарнитура не видях.  Laughing На мен ми хареса, жалко, че ми е на другия край на света, ако трябва да се наканя да ида с детето.

# 287
  • Пловдив
В Юск имаше нещо подобно.
Там си е цяло обзавеждане, с гардероб, бюро и т.н отдолу, аз търся само леглото.

# 288
Ако има някой заинтересован в магазинчето имаме 30% намаление Wink

# 289
Девойки избрахте ли си .

Скрит текст:
Днес и утре на третия етаж в мола до киното  Hug

Честити празници ,бъдете здравии усмихнати  Hug

# 290
  • Пловдив
Момичета, въпросът ми не е много за "къде в Пловидв", а по-скоро къде около Пловдив  Laughing- дали мога да платя данък на къща, която е към община Калояново в Пловдив и ако може -къде ?

# 291
Днес до колко работят офисите на Глобул?  newsm78

# 292
Момичета, въпросът ми не е много за "къде в Пловидв", а по-скоро къде около Пловдив  Laughing- дали мога да платя данък на къща, която е към община Калояново в Пловдив и ако може -къде ?

Само чрез пощенски запис или по банков път. Иначе трябва да се разхождаш до Калояново.

# 293
  • в сърцата на децата <3
В Билла (гара и 6-ти септември) и Кауфланд (с изключение на новия - там няма офис на Глобул) работят всеки ден до 21 часа, Билла в неделя са до 20 часа. Само на 1-ви януари почиват  Mr. Green (горките ние...)

# 294
  • Пловдив

Само чрез пощенски запис или по банков път. Иначе трябва да се разхождаш до Калояново.
Благодаря!   bouquet

# 295
В Билла (гара и 6-ти септември) и Кауфланд (с изключение на новия - там няма офис на Глобул) работят всеки ден до 21 часа, Билла в неделя са до 20 часа. Само на 1-ви януари почиват  Mr. Green (горките ние...)
Късно го видях, но все пак благодаря за отговора   bouquet

# 296
Къде точно в Кичука се намира магагзин Мечо пух и дали работят днес ?

# 297
  • Пловдив
Къде точно в Кичука се намира магагзин Мечо пух и дали работят днес ?

Вчера я чух да казва,че днес няма да работи.Може да попиташ 0897/614087 ЕТ"Виолета Минчева".Ето тук е http://www.bgmaps.com/link/51BC53D8258A789755929D180EBFA8EB
В понеделник чака ново зареждане на летни модели.Сандалките на КК са по 36 лв

# 298
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате някой, който оправя бързо и качествено климатици на коли ?

# 299
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате някой, който оправя бързо и качествено климатици на коли ?
Като караш от ВСИ към Баумакс кръстовището ,където има карвана кафене /до сфетофарите/
вдясно  на тротоара. Малко преди кръстовището/пак вдясно/  под  кооперацията  има гараж.Работи  един арменец ,казват че е много добър.
Ако е  за поправка,ако е за пъленее -на друго място.
Дано  ме разбра Hug

Общи условия

Активация на акаунт