Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 079
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Знае ли някой за организирани занимания за деца през лятото? Питам примерно за еднодневни спортно-обучителни мероприятия, не за занималня. В нета намирам само лагери от по 5-6 дни с подобни програми. Не може да няма нещо без преспиване, пък било и за всичките дни от понеделник до петък.

# 391
  • Пловдив
Знае ли някой за организирани занимания за деца през лятото? Питам примерно за еднодневни спортно-обучителни мероприятия, не за занималня. В нета намирам само лагери от по 5-6 дни с подобни програми. Не може да няма нещо без преспиване, пък било и за всичките дни от понеделник до петък.

Това дали ще ти свърши работа/втория пост в дневника, след английския/ http://www.facebook.com/zadecata.school
И сайта им: http://shkolazadecata.hit.bg/index_S.htm

# 392
В ИМКА -Пловдив Ще се организират ( не разбрах в кои дни от седмицата)  целодневни занимания-до обяд различни дейности-плуване,езда,други ( не знам какви);обяд в ресторант;следобедни занимания в офиса им -английски,рисуване и т.н.
информация
 За цени не знам още,но може да попитате по телефона или мейла ( г-н Фичев).  

# 393
  • Пловдив
Здравейте !Знам ,че тук не е мястото ,но вече на пълно се отчаех  Weary smile3518
Някой да е прочел ,или да е видял да търсят продавачки ?
Търся си работа в джобса съм подала сумати  cv и нищо  Sad
Искам само да кажа ,че съм лъчезарна и който ме познава просто се чуди как съм останала без работа ,но е факт ,че вече 2 м.нищо не излиза  Sad
Отчаяна съм ,защото не мога да върна годините ,че да съм на 30 ,а съм на 47 год.По принцип не ми личат ,но  Confused
Та да не ви занимавам вече ,ако някой знае някой м-н ,където да търсят продавачки с опит пишете  Praynig
    bouquet Благодаря !!!

# 394
Малко извън темата "пазар"-от чисто любопитство да попитам.
Близо до бюрото по труда на  Чернишевски, успоредно на линията строят храм. Странен ми се видя купола-син на звездички. Какъв храм е?

Мисля, че синьото е защитно фолио, най-отгоре се вижда, че купола е златен Simple Smile

Син е - от неръждаема стомана: http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=13776522&nt=10

# 395
  • Пловдив
ninand, Трапезица - ще ги прозвъня   bouquet
http://www.prikluchenia.com/index.php/pages/parvi-stapki-v-planinata - ето примерно в какво бих го включила, но е за София.

# 396
Здравейте !Знам ,че тук не е мястото ,но вече на пълно се отчаех  Weary smile3518
Искам само да кажа ,че съм лъчезарна и който ме познава просто се чуди как съм останала без работа ,но е факт ,че вече 2 м.нищо не излиза  Sad
Отчаяна съм ,защото не мога да върна годините ,че да съм на 30 ,а съм на 47 год.По принцип не ми личат ,но  Confused
Та да не ви занимавам вече ,ако някой знае някой м-н ,където да търсят продавачки с опит пишете  Praynig
    bouquet Благодаря !!!

Видях табелка, че търсят продавач-консултант на пешеходния мост, като идваш от центъра на дясната страна, но си спомням какъв беше точно магазина. В Лекси (на В. Априлов) също има текучество и обявяват свободни места - трябва да следиш.

# 397
  • Пловдив
    bouquet Благодаря !!!

Вчера видях табела и в китайския Панда,който е до община Източен. Peace

# 398
  • о`майна лунна нощ е
В ИМКА -Пловдив Ще се организират ( не разбрах в кои дни от седмицата)  целодневни занимания-до обяд различни дейности-плуване,езда,други ( не знам какви);обяд в ресторант;следобедни занимания в офиса им -английски,рисуване и т.н.
информация

И аз за цените се разглеждах, но имаше обявени основно за езиковите и компютърните курсове. А точно тези за детските програми бяха представени само като занимания, но не и с това колко е цената им.

# 399
  • Пловдив
Някой да е ползвал услугите на Енигма...като тази...http://rio.bg/oferta/2085

п.п. Някой ако срещне оферта за детски РД/някава промоция/ да свирка.Мерси!

# 400
  • Пловдив
mystic woman, преди време мислих да си взимам ваучер и да пробвам, но се отказах, защото доста се рових из нета и четох информация. За да има резултат трябва да се направят поне 5 процедури. С една не става нищо. Аз лично за това се отказах.

# 401
  • Пловдив
mystic woman, преди време мислих да си взимам ваучер и да пробвам, но се отказах, защото доста се рових из нета и четох информация. За да има резултат трябва да се направят поне 5 процедури. С една не става нищо. Аз лично за това се отказах.

То и аз затова не се навивам... Peace

# 402
информация

И аз за цените се разглеждах, но имаше обявени основно за езиковите и компютърните курсове. А точно тези за детските програми бяха представени само като занимания, но не и с това колко е цената им.

Аз довечера съм на курс там,ще попитам за цени и ще докладвам. Peace

# 403
Някой да е ползвал услугите на Енигма...като тази...http://rio.bg/oferta/2085

п.п. Някой ако срещне оферта за детски РД/някава промоция/ да свирка.Мерси!

За Енигма от всичко съм оставала доволна Peace. Тази процедура я ползвах миналата година и ефект имаше веднага, но тогава бях с 2-3 кг по-малко и стягането на тялото си пролича моментално. Още след процедурата панталонът ми беше широк.
Тази година правих доста процедури с липолазер на друго място и не съм много очарована.
Така, че явно си е до състояние на организма Peace.

Иначе самата процедура е много подробна. Освен кавитацията правят и сериозен масаж с едни ролери, после малко релакс и маска.

# 404
  • Пловдив
От Енигма и аз съм доволна. Чудя и се на офертата.  Thinking Болезнено ли е? А как се плаща, защото аз плащам през ePay, но сега нямам пари в тази карта. Ако запазя ваучери, може ли по-късно да се платят.

Общи условия

Активация на акаунт